Annem boşanmamı istiyo

planları güzel aslında o çocuklara bakcek ben yarım kalan okulumu bitircem işe gitcem çalışcem. Her konuda kendime uygun başka biriyle evlencem. Ama ortada boşanmak için sebebim yok bazen ben pes ediyorum bunların yaptıklarından yılıyorum boşanalım diyorum eşim olmacek öyle bişey diyo istemiyo asla onun çabalarıyla geldik bu güne kadar yoksa ben çoktan pes etmiştim

Derdin ne o zaman anne derdim? Gerekçen ne? Benim mutluluğum seni de mutlu etmeli derdim
Benim mutluluğum onu tabiki mutlu ediyordur ama eşimin yaptıgı şeylerden mutlu oldummu degil. Mesela eşim bi hediye alır söyleyemem. Biyere yemege götürür söyleyemem. Dogum günü evlilik yıldönümü gibi şeyleri ben unuturum o unutmaz şunu aldı bunu yaptı diye anlatamam anneme moralimi anında bozuyor çünkü. Bilmem neden üzülüyomu yoksa böyle şeyler görmediği için tuhafmı karşılıyor

koydum zaten isteyerek gitmiyorum yanına artık gelcem dedigin de tedirgin oluyorum anne ve kızın bu şekilde olması çok acı bişey üzülüyorum ama hiç farkında degil

evliliğin iyi ise kendi aileni düşünmek zorundasın anennden boşanmayı düşünmelisin evden ayrılarak başla işe kendi evinizi tutun

Aslında daha çok üzülmeyelim diye sesimi çıkarmıyorum diretmiyorum illa görüşün konuşun diye çünkü görüşürlerse daha kötü olur gibi geliyor bana. Annemin agzı durmaz eşiminde zoruna gider yok o bunu dedi yok bu bunu dedi

kendisine baktıracak ne sandın

Esinizle iyi anlasiyormussunuz bir sorun yoksa siz de esinizle mutluysaniz niye bosanasiniz ki hem aradaki çocuklarınıza yazık değil mi ikili sacma sapan kaprisler yüzünden anne baba ayrı buyuyecekler bence kesinlikle dusunmeyin bile boşanmayı annenize de bu onu hakkında yorum yapması için fırsat vermeyin kişisel bir probleme dönmüş artık olay siz arada kalmayin

planlari guzel aslinda mi?
cocuklariniz hanimefendinin keyfi icin babasiz buyuyecek,

siz sevdiginiz esinizden olacaksiniz,

anneiz de sizin iyiliginizi dusunuyor yani

Aynen zaten bu konular açıldımı anne böyle yapıcaksan giderim bak çocuklar var falan diyorum

Planları güzel derken? Sen boşanıp 2 çocukla ailenin evine geri mi dönmek istiyosun? Çocuklarına babalık etmek için sabırsızlıkla bekleyen koca adayları filan mı var sırada bekleşen? Tövbe yarabbim. Kaçıp evlenmişsin çocuk yapmışsın eşinle de sorunun yok eee nedir senin ananın derdi ben anlamadım? seni affettiyse eşini niye affetmiyor? yada eşini affetmiyosa seni neden affediyor? Her noktadan saçma sapan bir durum. Madem ailen bu kadar kıymetliydi niye baştan istemedikleri adamla kaçtın? Onurlu bir kadına yakışan, çocuklarının babasının arkasında durmaktır. Kaç yaşındasın sen?

25 yaşındayım ben 7 yaşında çocuklardan biri biride 7 aylık onurlu bi kadın olarak bütün maddi manevi sıkıntılara ragmen ailem boşan diye ısrar etmesine ragmen eşini bırakmamış ailemin bütün eziyetlerine rağmen eşini savunmuş ama daha bu yaşta yorulmuş bi kadınım hiç bi zaman iyiligi elden bırakmadım ama ne eşime ne onun ailesine bi saygısızlıgım olmamıştır çogu zaman haketseler bile şimdide kendi ailemle mücadele veriyorum çok zormuş bu işler evlat olmak anne olmak eş olmak kadın olmak gelin olmak çok zormuş şimdi diyorumki şimdiki aklım olsa hiç evlenmezdim çünkü insanları ve dünyayı tanıyorsun kendi aileni bile yeni tanıyorsun eşimde ailesine çok düşkündü ama bütün zor zamanlarda baktıki yanında yoklar neyse konu nerden nereye geldi. Yaşım küçük ama 50 sene yaşamış insan hikayesi ve 50 yaşında insan kafasındayım

Asıl olay nerde patlicak biliyormusunuz ?
şimdiki oturduğunuz ev var ya 75 bin masraf yaptık dediğiniz , anneniz aklı esince sizi evden çıkaracak ve eşiniz bomba gibi patlicak bu içinde birikenlerle haberiniz olsun Keşke o eve o kadar masraf yapacağınıza peşinat olarak verip kendinize başka yerden ev alsaydınız

25 yaşındasınız. Kacali 11 yıl olmuş. Yanlış anlamadiysam eşiniz sizi 14 yaşında kaçırmış. Büyük konuşmayım ama küçücük kızımı kandirip kaçıran adamı değil affetmek vururdum sanırım. Ama neyse çok zaman geçmiş. Bir şekilde yaşayıp gideceksiniz.

Evet ona göre güzel plan bunlar ama hayal de sadece

bakin o zaman yapacaginiz su olsun,

anne tamam sen esimi sevmiorsun, ben de aranizi yapmaya calismaktan bunaldim, bundan sonra ben de aranizi yapmaya calismayacagim. Ama bu adam benim esim, benim ve cocuklarimin yaninda sen de esim hakkinda kotu soz soylemeyeceksin. Bu konuda anlasalim. Ben de bir daha sizi esimle muhatap etmeyecegim.

siz esinizleyken esinizin ailenize laf etmesine izin vermeyin,
ailenizleyken de esinize laf edilmesine izin vermeyin.
Sonra siz de keyfinize bakin, gorusmezlerse gorusmesinler, sart degil ki.

İşte uzmanlar bu yüzden evlilik kararı için belli bir yaştan sonrasını öneriyorlar ve ne olursa olsun kız çocuklarına okuyun meslek sahibi olun diyorlar. Anne babalar evlilik konusunda hassastırlar. Bence size hala kırgınlık ve bu kırgınlıkları dan dolayı da eşinizi görmek istemiyorlar. Onu gördükçe daha çok üzülüyor olabilirler. Annenizi böyle kabul etmekten başka yapacağınız birşey yok. Ve mümkün mertebe kendi ayaklarınızın üzerinde durun. İmkanları zorlamak ve ailelerden yardım almak sizi daha da yipratabilir.

14 yas mi???
o zaman ben de anneye hak veririm elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…