- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Derdin ne o zaman anne derdim? Gerekçen ne? Benim mutluluğum seni de mutlu etmeli derdimYok ara bulmayı falan geçtim. Eşim iyi ben mutluyum deyince bile kızıyo bana
planları güzel aslında o çocuklara bakcek ben yarım kalan okulumu bitircem işe gitcem çalışcem. Her konuda kendime uygun başka biriyle evlencem. Ama ortada boşanmak için sebebim yok bazen ben pes ediyorum bunların yaptıklarından yılıyorum boşanalım diyorum eşim olmacek öyle bişey diyo istemiyo asla onun çabalarıyla geldik bu güne kadar yoksa ben çoktan pes etmiştimAnnen biraz tuhafmis. 11 yillik evlisiniz, çocuğunuz var ve hala bosanmanizi istiyor. Bence normal değil. Boşanıp napicaksiniz. Plani ne sizle ilgili? Sevdiğiniz adami bırakıp baska birini mi bulacaksiniz yoksa ömür boyu yalniz mi yasayacaksiniz?
Benim mutluluğum onu tabiki mutlu ediyordur ama eşimin yaptıgı şeylerden mutlu oldummu degil. Mesela eşim bi hediye alır söyleyemem. Biyere yemege götürür söyleyemem. Dogum günü evlilik yıldönümü gibi şeyleri ben unuturum o unutmaz şunu aldı bunu yaptı diye anlatamam anneme moralimi anında bozuyor çünkü. Bilmem neden üzülüyomu yoksa böyle şeyler görmediği için tuhafmı karşılıyorDerdin ne o zaman anne derdim? Gerekçen ne? Benim mutluluğum seni de mutlu etmeli derdim
koydum zaten isteyerek gitmiyorum yanına artık gelcem dedigin de tedirgin oluyorum anne ve kızın bu şekilde olması çok acı bişey üzülüyorum ama hiç farkında degilZamanında kaçmanız hoş olmamış ama 11 sene geçmiş ve mutlusunuz. Annenizin şuan yaptığı akıl işi değil. Hadi siz eşinizle kötü olsanız, sizi boşanmanız için desteklese anlaşılır da, şuan annenizin tutumu manasız ve şımarıkça... Bir de çocuklarınız varmış. Hala kendi isteklerini, torunlarının anne&babasıyla mutlu bir yuvada büyümesinin önünde tutuyorsa, ben annemle aramıza mesafe koyardım.
evliliğin iyi ise kendi aileni düşünmek zorundasın anennden boşanmayı düşünmelisin evden ayrılarak başla işe kendi evinizi tutunEşimle kaçarak evlendik annem beni affetti amacıyla eşimi affetmiyor 11 sene oldu eşim bayramlarda gitmez istemezler ailem yani o istiyo aslında annem o evdeyken gelmez eve o gidince gelir işin tersi annemlerin evinde oturuyoruz ama annemler köyde oturuyo arada bi gelirler babam konuşur bitek abim falan da sevmez ben çocuklarla giderim köye yanlarına eşim gelmez bayramlar falan zehir olur ayrı ayrı geçer. Ben iki tarafıda idare etmekten yoruldum. Ama evlerine taşınmamı falan annem istedi torunlarını çok sever benide çok sever bpşanmamızı çok istiyo kurban kescem diyo ama bizde çok iyiyiz eşimle öyle bişey söz konusu değil İki arada bir derede kaldım siz napardınız mesela annem bugün gelcem dayınlarda kalcem sabah sana gelirim diyo bende saçmalama gel eşim yatar zaten diyom yok inat siz napardınız bu durumda canım çok sıkılıyo moralim bozuluyor
Aslında daha çok üzülmeyelim diye sesimi çıkarmıyorum diretmiyorum illa görüşün konuşun diye çünkü görüşürlerse daha kötü olur gibi geliyor bana. Annemin agzı durmaz eşiminde zoruna gider yok o bunu dedi yok bu bunu dediKaç yıl olmuş hala neyin derdinde anneniz anlayamadımki
Boşanıp eve dönünce ne olacakmış acaba?
kocanızı sevmeyen çocuklarınızıda sevmesin ben eşinizin yerinde olsam asla o eve taşınmazdım .
Ne demek beni ve çocuklarımı seviyor neden eşinizi dışlamalarına izin veriyorsunuz ?eşinizi sevmeseler bile saygı göstermek zorundalar
kendisine baktıracak ne sandınBu kadar kincilik çok çirkin.
Siz boşanırsanız bunun annenize ne faydası olacak ki? Seninle mi yaşamayı planlıyor?
Kaç yıl kirada yaşadım, hiç böyle sorunlarım olmadı. Kaldi ki eşimin böyle ezilip büzülmesine razı olmaktansa ev sahibiyle hırlı gürlü olmayı tercih ederim.
Dogru olabilir anne bile olsa bazen kendini düşünüyo degilmi eşimin anneside aynı hep kendini düşünür yanmışız biz ama biliyoruz tabi birbirimizden başka kimsemizinde olmadığınıkendisine baktıracak ne sandın
planları güzel aslında o çocuklara bakcek ben yarım kalan okulumu bitircem işe gitcem çalışcem. Her konuda kendime uygun başka biriyle evlencem. Ama ortada boşanmak için sebebim yok bazen ben pes ediyorum bunların yaptıklarından yılıyorum boşanalım diyorum eşim olmacek öyle bişey diyo istemiyo asla onun çabalarıyla geldik bu güne kadar yoksa ben çoktan pes etmiştim
Aynen zaten bu konular açıldımı anne böyle yapıcaksan giderim bak çocuklar var falan diyorumEsinizle iyi anlasiyormussunuz bir sorun yoksa siz de esinizle mutluysaniz niye bosanasiniz ki hem aradaki çocuklarınıza yazık değil mi ikili sacma sapan kaprisler yüzünden anne baba ayrı buyuyecekler bence kesinlikle dusunmeyin bile boşanmayı annenize de bu onu hakkında yorum yapması için fırsat vermeyin kişisel bir probleme dönmüş artık olay siz arada kalmayin
Planları güzel derken? Sen boşanıp 2 çocukla ailenin evine geri mi dönmek istiyosun? Çocuklarına babalık etmek için sabırsızlıkla bekleyen koca adayları filan mı var sırada bekleşen? Tövbe yarabbim. Kaçıp evlenmişsin çocuk yapmışsın eşinle de sorunun yok eee nedir senin ananın derdi ben anlamadım? seni affettiyse eşini niye affetmiyor? yada eşini affetmiyosa seni neden affediyor? Her noktadan saçma sapan bir durum. Madem ailen bu kadar kıymetliydi niye baştan istemedikleri adamla kaçtın? Onurlu bir kadına yakışan, çocuklarının babasının arkasında durmaktır. Kaç yaşındasın sen?planları güzel aslında o çocuklara bakcek ben yarım kalan okulumu bitircem işe gitcem çalışcem. Her konuda kendime uygun başka biriyle evlencem. Ama ortada boşanmak için sebebim yok bazen ben pes ediyorum bunların yaptıklarından yılıyorum boşanalım diyorum eşim olmacek öyle bişey diyo istemiyo asla onun çabalarıyla geldik bu güne kadar yoksa ben çoktan pes etmiştim
Evet ona göre güzel plan bunlar ama hayal de sadeceplanlari guzel aslinda mi?
cocuklariniz hanimefendinin keyfi icin babasiz buyuyecek,
siz sevdiginiz esinizden olacaksiniz,
anneiz de sizin iyiliginizi dusunuyor yani
25 yaşındayım ben 7 yaşında çocuklardan biri biride 7 aylık onurlu bi kadın olarak bütün maddi manevi sıkıntılara ragmen ailem boşan diye ısrar etmesine ragmen eşini bırakmamış ailemin bütün eziyetlerine rağmen eşini savunmuş ama daha bu yaşta yorulmuş bi kadınım hiç bi zaman iyiligi elden bırakmadım ama ne eşime ne onun ailesine bi saygısızlıgım olmamıştır çogu zaman haketseler bile şimdide kendi ailemle mücadele veriyorum çok zormuş bu işler evlat olmak anne olmak eş olmak kadın olmak gelin olmak çok zormuş şimdi diyorumki şimdiki aklım olsa hiç evlenmezdim çünkü insanları ve dünyayı tanıyorsun kendi aileni bile yeni tanıyorsun eşimde ailesine çok düşkündü ama bütün zor zamanlarda baktıki yanında yoklar neyse konu nerden nereye geldi. Yaşım küçük ama 50 sene yaşamış insan hikayesi ve 50 yaşında insan kafasındayımPlanları güzel derken? Sen boşanıp 2 çocukla ailenin evine geri mi dönmek istiyosun? Çocuklarına babalık etmek için sabırsızlıkla bekleyen koca adayları filan mı var sırada bekleşen? Tövbe yarabbim. Kaçıp evlenmişsin çocuk yapmışsın eşinle de sorunun yok eee nedir senin ananın derdi ben anlamadım? seni affettiyse eşini niye affetmiyor? yada eşini affetmiyosa seni neden affediyor? Her noktadan saçma sapan bir durum. Madem ailen bu kadar kıymetliydi niye baştan istemedikleri adamla kaçtın? Onurlu bir kadına yakışan, çocuklarının babasının arkasında durmaktır. Kaç yaşındasın sen?
Asıl olay nerde patlicak biliyormusunuz ?Aslında daha çok üzülmeyelim diye sesimi çıkarmıyorum diretmiyorum illa görüşün konuşun diye çünkü görüşürlerse daha kötü olur gibi geliyor bana. Annemin agzı durmaz eşiminde zoruna gider yok o bunu dedi yok bu bunu dedi
25 yaşındasınız. Kacali 11 yıl olmuş. Yanlış anlamadiysam eşiniz sizi 14 yaşında kaçırmış. Büyük konuşmayım ama küçücük kızımı kandirip kaçıran adamı değil affetmek vururdum sanırım. Ama neyse çok zaman geçmiş. Bir şekilde yaşayıp gideceksiniz.25 yaşındayım ben 7 yaşında çocuklardan biri biride 7 aylık onurlu bi kadın olarak bütün maddi manevi sıkıntılara ragmen ailem boşan diye ısrar etmesine ragmen eşini bırakmamış ailemin bütün eziyetlerine rağmen eşini savunmuş ama daha bu yaşta yorulmuş bi kadınım hiç bi zaman iyiligi elden bırakmadım ama ne eşime ne onun ailesine bi saygısızlıgım olmamıştır çogu zaman haketseler bile şimdide kendi ailemle mücadele veriyorum çok zormuş bu işler evlat olmak anne olmak eş olmak kadın olmak gelin olmak çok zormuş şimdi diyorumki şimdiki aklım olsa hiç evlenmezdim çünkü insanları ve dünyayı tanıyorsun kendi aileni bile yeni tanıyorsun eşimde ailesine çok düşkündü ama bütün zor zamanlarda baktıki yanında yoklar neyse konu nerden nereye geldi. Yaşım küçük ama 50 sene yaşamış insan hikayesi ve 50 yaşında insan kafasındayım
Evet ona göre güzel plan bunlar ama hayal de sadece
İşte uzmanlar bu yüzden evlilik kararı için belli bir yaştan sonrasını öneriyorlar ve ne olursa olsun kız çocuklarına okuyun meslek sahibi olun diyorlar. Anne babalar evlilik konusunda hassastırlar. Bence size hala kırgınlık ve bu kırgınlıkları dan dolayı da eşinizi görmek istemiyorlar. Onu gördükçe daha çok üzülüyor olabilirler. Annenizi böyle kabul etmekten başka yapacağınız birşey yok. Ve mümkün mertebe kendi ayaklarınızın üzerinde durun. İmkanları zorlamak ve ailelerden yardım almak sizi daha da yipratabilir.25 yaşındayım ben 7 yaşında çocuklardan biri biride 7 aylık onurlu bi kadın olarak bütün maddi manevi sıkıntılara ragmen ailem boşan diye ısrar etmesine ragmen eşini bırakmamış ailemin bütün eziyetlerine rağmen eşini savunmuş ama daha bu yaşta yorulmuş bi kadınım hiç bi zaman iyiligi elden bırakmadım ama ne eşime ne onun ailesine bi saygısızlıgım olmamıştır çogu zaman haketseler bile şimdide kendi ailemle mücadele veriyorum çok zormuş bu işler evlat olmak anne olmak eş olmak kadın olmak gelin olmak çok zormuş şimdi diyorumki şimdiki aklım olsa hiç evlenmezdim çünkü insanları ve dünyayı tanıyorsun kendi aileni bile yeni tanıyorsun eşimde ailesine çok düşkündü ama bütün zor zamanlarda baktıki yanında yoklar neyse konu nerden nereye geldi. Yaşım küçük ama 50 sene yaşamış insan hikayesi ve 50 yaşında insan kafasındayım
25 yaşındasınız. Kacali 11 yıl olmuş. Yanlış anlamadiysam eşiniz sizi 14 yaşında kaçırmış. Büyük konuşmayım ama küçücük kızımı kandirip kaçıran adamı değil affetmek vururdum sanırım. Ama neyse çok zaman geçmiş. Bir şekilde yaşayıp gideceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?