Siz 14 yaşındayken eşiniz kaç yaşındaydı?25 yaşındayım ben 7 yaşında çocuklardan biri biride 7 aylık onurlu bi kadın olarak bütün maddi manevi sıkıntılara ragmen ailem boşan diye ısrar etmesine ragmen eşini bırakmamış ailemin bütün eziyetlerine rağmen eşini savunmuş ama daha bu yaşta yorulmuş bi kadınım hiç bi zaman iyiligi elden bırakmadım ama ne eşime ne onun ailesine bi saygısızlıgım olmamıştır çogu zaman haketseler bile şimdide kendi ailemle mücadele veriyorum çok zormuş bu işler evlat olmak anne olmak eş olmak kadın olmak gelin olmak çok zormuş şimdi diyorumki şimdiki aklım olsa hiç evlenmezdim çünkü insanları ve dünyayı tanıyorsun kendi aileni bile yeni tanıyorsun eşimde ailesine çok düşkündü ama bütün zor zamanlarda baktıki yanında yoklar neyse konu nerden nereye geldi. Yaşım küçük ama 50 sene yaşamış insan hikayesi ve 50 yaşında insan kafasındayım
Çok teşekkür ederim çok güzel konuşmuşsunuz sizin durumunuzada çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun inşallahAman kardeşim aklını başına al. Annen istedi diye yuva yıkılmaz. Arayı idare etmeye çalışma. Çünkü iki tarafta değil sorun. Tamamen annenden kaynaklı.
İnsanlar evlenip yuva kurmuş çocukları olmuş mutlu evlatlarından ne isterler hala anlamam. Biride benim zamanında ki anneannem mesela. Annemle babam boşanmış ben 20 aylıkken. 29 yaşındayım ilkokul 5 ten beri annemle görüşmüyoruz. Bir tek lise sonda görüştüm oda 2 gün sürdü ve tüm bağları kopardık.
Yani kardeşim artık düşünmen gereken annen değil evlatların.
Yuvanda eşinle mutluysan. Al karşına anneni. Bak anne konuşmamızın zamanı geldi artık. Tamam kaçarak evlenmiş olabilirim. Ama pişman değilim eşimle çocuklarımla mutluyum. Sen böyle yaptıkça ben huzursuz oluyorum. Sen beni mutlu değil mutsuz etmeye uğraşıyorsun. Seni istiyor diye niye mutlu evliliğimi bozup yıkayım yuvamı çocuklarıma bunu nasıl yapayım.
Rica ederim ulu orta da konuşma bu mevzuları artık ben çok yoruldum de.
Uzun uzun anlat. Anlamasa bile belki aklına yatar boşa uğraştığı.
Allah eşinle ve evlatlarınla hayırlı huzurlu mutlu günler görmeyi nasip etsin inşiallah canım.
Amin canm. Allah razı olsun. Rabbim bağışlarsa 2 tane evladım var. Onlara baktıkça daha iyi bir anne olmak için uğraşıyorum. Çocukların için mücadele et canım annenle. Mücadele et ki zamanla seni etkileyebileceğinin umudunu iyice silsin kafasından.Çok teşekkür ederim çok güzel konuşmuşsunuz sizin durumunuzada çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun inşallah
neden göürüşmüyorun?Aman kardeşim aklını başına al. Annen istedi diye yuva yıkılmaz. Arayı idare etmeye çalışma. Çünkü iki tarafta değil sorun. Tamamen annenden kaynaklı.
İnsanlar evlenip yuva kurmuş çocukları olmuş mutlu evlatlarından ne isterler hala anlamam. Biride benim zamanında ki anneannem mesela. Annemle babam boşanmış ben 20 aylıkken. 29 yaşındayım ilkokul 5 ten beri annemle görüşmüyoruz. Bir tek lise sonda görüştüm oda 2 gün sürdü ve tüm bağları kopardık.
Yani kardeşim artık düşünmen gereken annen değil evlatların.
Yuvanda eşinle mutluysan. Al karşına anneni. Bak anne konuşmamızın zamanı geldi artık. Tamam kaçarak evlenmiş olabilirim. Ama pişman değilim eşimle çocuklarımla mutluyum. Sen böyle yaptıkça ben huzursuz oluyorum. Sen beni mutlu değil mutsuz etmeye uğraşıyorsun. Seni istiyor diye niye mutlu evliliğimi bozup yıkayım yuvamı çocuklarıma bunu nasıl yapayım.
Rica ederim ulu orta da konuşma bu mevzuları artık ben çok yoruldum de.
Uzun uzun anlat. Anlamasa bile belki aklına yatar boşa uğraştığı.
Allah eşinle ve evlatlarınla hayırlı huzurlu mutlu günler görmeyi nasip etsin inşiallah canım.
Ben burayı kacirmisim aileniz eşinizi şikayet Edip ceza almasını da sağlayabilirdi. Kusura bakmayın ama annenize hiçbir şekilde kırılmaya ve kızmaya hakkınız yok.
yok artıkkkkkAnnede olsa haddini bilicek biyerde durmasını bilicek yani ohh ne güzel ya insanlara göre ne kadar kolay benim k.valide de bizi çocugumuz olmuyor diye boşamaya eşimi evlendirmeye kalktı Allah ıslah etsin böylelerini
Aynen öyle valla sonuç aynı apt. Oturuyoduk taşındık bayramda iki kere evlerine gittim kovdu resmen beni bosanmadim artı taşındık diyeyok artıkkkkk((
Zor bidurum esinizin size yada anenize karsi bir yanlisi yoksa tek hatasi kacmanissa nosinilacak bir hal goremiyorum ben arada dengeyi dizin kurmaniz lazim tamam sen annemsin yerin ayri ama ida benim esim cocuklarimin babasi bana karsi bi yanlisi yok tabi size de ikinizdende gecmem demelisinEşimle kaçarak evlendik annem beni affetti amacıyla eşimi affetmiyor 11 sene oldu eşim bayramlarda gitmez istemezler ailem yani o istiyo aslında annem o evdeyken gelmez eve o gidince gelir işin tersi annemlerin evinde oturuyoruz ama annemler köyde oturuyo arada bi gelirler babam konuşur bitek abim falan da sevmez ben çocuklarla giderim köye yanlarına eşim gelmez bayramlar falan zehir olur ayrı ayrı geçer. Ben iki tarafıda idare etmekten yoruldum. Ama evlerine taşınmamı falan annem istedi torunlarını çok sever benide çok sever bpşanmamızı çok istiyo kurban kescem diyo ama bizde çok iyiyiz eşimle öyle bişey söz konusu değil İki arada bir derede kaldım siz napardınız mesela annem bugün gelcem dayınlarda kalcem sabah sana gelirim diyo bende saçmalama gel eşim yatar zaten diyom yok inat siz napardınız bu durumda canım çok sıkılıyo moralim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?