Annem boşanmamı istiyo

Siz 14 yaşındayken eşiniz kaç yaşındaydı?

Aman kardeşim aklını başına al. Annen istedi diye yuva yıkılmaz. Arayı idare etmeye çalışma. Çünkü iki tarafta değil sorun. Tamamen annenden kaynaklı.
İnsanlar evlenip yuva kurmuş çocukları olmuş mutlu evlatlarından ne isterler hala anlamam. Biride benim zamanında ki anneannem mesela. Annemle babam boşanmış ben 20 aylıkken. 29 yaşındayım ilkokul 5 ten beri annemle görüşmüyoruz. Bir tek lise sonda görüştüm oda 2 gün sürdü ve tüm bağları kopardık.
Yani kardeşim artık düşünmen gereken annen değil evlatların.
Yuvanda eşinle mutluysan. Al karşına anneni. Bak anne konuşmamızın zamanı geldi artık. Tamam kaçarak evlenmiş olabilirim. Ama pişman değilim eşimle çocuklarımla mutluyum. Sen böyle yaptıkça ben huzursuz oluyorum. Sen beni mutlu değil mutsuz etmeye uğraşıyorsun. Seni istiyor diye niye mutlu evliliğimi bozup yıkayım yuvamı çocuklarıma bunu nasıl yapayım.
Rica ederim ulu orta da konuşma bu mevzuları artık ben çok yoruldum de.
Uzun uzun anlat. Anlamasa bile belki aklına yatar boşa uğraştığı.
Allah eşinle ve evlatlarınla hayırlı huzurlu mutlu günler görmeyi nasip etsin inşiallah canım.

Çok teşekkür ederim çok güzel konuşmuşsunuz sizin durumunuzada çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun inşallah

Çok teşekkür ederim çok güzel konuşmuşsunuz sizin durumunuzada çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun inşallah
Amin canm. Allah razı olsun. Rabbim bağışlarsa 2 tane evladım var. Onlara baktıkça daha iyi bir anne olmak için uğraşıyorum. Çocukların için mücadele et canım annenle. Mücadele et ki zamanla seni etkileyebileceğinin umudunu iyice silsin kafasından.

neden göürüşmüyorun?

Annede olsa haddini bilicek biyerde durmasını bilicek yani ohh ne güzel ya insanlara göre ne kadar kolay benim k.valide de bizi çocugumuz olmuyor diye boşamaya eşimi evlendirmeye kalktı Allah ıslah etsin böylelerini

Zor bidurum esinizin size yada anenize karsi bir yanlisi yoksa tek hatasi kacmanissa nosinilacak bir hal goremiyorum ben arada dengeyi dizin kurmaniz lazim tamam sen annemsin yerin ayri ama ida benim esim cocuklarimin babasi bana karsi bi yanlisi yok tabi size de ikinizdende gecmem demelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…