Annem boşanmamı istiyo

Konu sahibi 14 yaşındayken 20 yaşında ki eşiyle kaçmış. Yani eşi, annesinin çocuk yaştaki kızını kaçırmış. Anne şikayetçi olmuş. Ama konu sahibi şikayetçi olmamış. Annesi hala adam tutuklanır belki bir gün diye bekliyormuş. Şikayetini geri çekmemiş Galiba kadıncağızın içinde kalmış bazı şeyler. Şimdide boşa ben çocuklarına bakayım sen okulunu oku diyormuş.

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla suç duyurusunda bulunmuş. Hatta annesinin hala şikayetini çekmediğini belki bir gün tutuklanır diye beklediğini yazmış konu sahibi.

Evet çok kaprisli bi kadın oldugum dogru ama aramızdaki sevgi birbirimiz için herşeyi yapmayı katlanmayı saglıyor demekki eşimi savunmasam zaten oda katlanamaz ben ona daha çok düşkünümdür ama bazen canıma tak ediyor işte

Ben yazdıklarımı geri alıyorum, küçük yaş derken 17-18 falan diye düşünmüştüm 14 yaşındayken 20 yaşında biri tarafından kaçırılıp evcilik gibi evlilik hayatı sürdüğünüzü bilmiyordum. Eşiniz hakkındaki iyi düşüncelerim de tamamen silindi gitti. İyi olan biri 14 yaşında bir çocuğu kaçırıp evine kadın yapmaz, ahlaklı bir insan kaç yaşında gösterirse göstersin bir çocuğu ailesinden, okulundan, geleceğinden çalıp kaçırmaz. Büyük gösteriyordum, eşim de büyük sanmış diyorsunuz, hiç mi konuşmadınız, ortaokula ya da liseye gittiğinizi kıyafetinizden hiç anlamadı mı? Ya da tanışır tanışmaz kaçmaya mı karar verdiniz yoksa 14’ten daha da küçük müydünüz ilişkiniz devam ederken?

Benim kızım hayatının güzel ihtimallerini söndürüp yetişkin bir adam tarafından kaçırılsaydı (rızanızla kaçmanız önemli değil, o yaşta çocuğun rızası olmaz) o adamı parmaklıkların ardına atana kadar rahat etmezdim. Eşiniz daha önce de dedikleri gibi pedofil, akrabalarınızın yerinde olsam çocuklarımın yakınına bile yaklaştırmazdım o zihniyette birisini. Kim ne derse haklı. Keşke anneniz vaktiyle sizi kurtarabilseymiş de okusaymışsınız, sevseymişsiniz, ayaklarınız yere basarken biriyle tanışıp evlenseymişsiniz... O çocuğa çok üzüldüm, küçük yaşta evlendirilen ya da kaçırılan tüm çocuklara üzüldüğüm gibi...

Anladım iyi olmamis tabi. Ama zaten 18 yaşın altında çocukla evlenme gibi bir teşebbüs içerisine girildiğinde kadın şikayetçi olsun olmasın kamu davası açılıyor diye biliyorum. Onun dışında konu sahibi evliliğimden mutluyum diyor boşansa kim ne kazanacak ortada çocuklarda var. O yüzden saygı sevgi içerisinde mevcut sartlar yaşanıyorsa evlilik birliğinin devam etmesinden yanayım her zaman.

Boyle bir durumda sikayet esas alinmaz o adam herhalukarda hapse girerdi .14 yaş nedir yaaa .

Annen kafayı yemiş 11 senelik yuva ve çocuklar var. Kendisi kocasından ayrılsın bakalım nasıl oluyormus

Bir derdim var deyip dışardan gözler olarak görmenizi istedim çünkü insan kendi derdinin içinde bogulurken çareyi göremiyor bulamıyor.bazı arkadaşlar çözümler üretmeye çalışmış sagolsun bazılarıda bana salak ayakta uyuyan muamelesi yaparak derdime dert kattı hepinizden Allah razı olsun yinede annem geldi dün gece kaldı evimde eşimi hiç görmedi kahvaltıyı ayrı ayrı yaptılar ama annem rahatımı huzurumu görüyo oda mutluydu hastaydı birazda nane limon, tarhana çorbası yaptım birlikte güzel vakit geçirdik eşimle de telefonla görüştük akşam annem gitti eşim geldi yemegini yedi neler yaptınız diye sordu yarında eşimle tekzene gitcez birkaç eksiklerimiz var onları almaya rabbim huzurumuza huzur mutluluğumuza mutluluk katsın. İç huzurumuzu artırsın hepimizin inşallah. Ve ben eşimde herhangi terbiyesizlik yanlış bi hareket gördüğüm zaman bitiricemden emin olun sizinlede paylaşıcam inşallah olmaz böyle şeyler hiçbirimiz aldatılma şiddet ve birçok kötü olayla karşı karşıya kalmayız

Tövbe tövbe boşanma tabiki

Çocuğu alıkoymak ve tecavüz etmekten hiç tutuklanmamış mı yani adam ? 14 yaş aile izin verse bile evlenemez ya.

esın aılenın gonlunu almaya calıstı mı sevdıgıne senı mutlu ettıgıne ıkna ettı mı aıle kurumuna yakısır sekılde davranmadıgı ıcın cocukluguma verın telafı edıcem herseyı kızınız omur boyu mutlu olcak söz verıyorum dedı mı

benım kızım bızı hıce saysa elın adamıyla kacsa ben affetmezdım ıyı annenız affetmıs esınızle konusmasa da olur sızınle konustuguna sukredın bence
bılemıyorum kacarak evlenmek bana herseyı herkesı hıce saymak gıbı gelıyor adam yerıne koymamak aıleden saymamak demek gelıyor. bana bunu yapan evladım da olsa gıt ne halın varsa gor der bırdaha yuzune bakmazdım

oyuzden aılenızden daha fazlasını ıstemeyın bence . yaptıgınız seyın farkına varın kabul edın
mutluysanız allah daım etsın tabıkı bosanmayın boyle bırsey soz konusu degıl ama annenızın sinirini bozmayın bu konuda. kadın haklı ofkelı olmakta nefret etmekte hatta.. .

BazI yorumlarını okudum ; eşini ailene ezdirme. Gerekirse çık o evden.

11 sene geçen güzel bir evlilik varsa , çocuklarının babası senin hayat arkadaşın hakkında böyle konusamazlar.
Iş sende bitiyor.

ertik evlenmissin cocuklarin var esini seviyorsun annen durmasi gereken yeri bilmiyor demekki. senin duygularina onem vermiyor mu? yuva dagitmak bu kadar kolay mi yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…