Annem boşanmamı istiyo

Kızı olsa da anlamaz emin ol. Çünkü diyor ki " büyük gösteriyordum görücü geliyordu" yani onun için normal böyle şeyler.

Töbe estafurullah ya Allahım evlerden uzak..

ben de gelecek seçimde kızım 10 yaşında ama büyük gösteriyor, oy kullandırmalısınız diyeyim bari
bir de 11 yıldır evliyim diyor 14 yaşında çocuğa kim nikah kıydıysa...

çok daha ağır cezaları olmalı bu tarz suçların, öyle 3-5 yıl yatıp çıkıp başkalarının canlarını yakmaya devam ediyorlar çünkü,
bu ülkenin her şeyden önce çocuklara karşı işlenen cinsel suçlarda caydırıcı cezalara ihtiyacı var, rızası vardı derim kurtulurum kafasıyla çoluk çocuğa salça olan pislikleri öyle bir cezalandıracaksın ki, pc başında bile çoluk çocuğa bakmaya cesaret edemeyecek.

Yani annenin nefretini anliyorum ben. Ne kadar nikah kiyildiysa (resmi o yaslarda zaten mümkün degil) da adam gözünde elinden cocugunu calip yatagina atan kisi. Ne zaman görse aklina geliyordur. Kizi icin susmustur zamaninda. Ama dogru olan bu degildi. Simdi bosanmasini isteyecegine suc duyurusunda bulunacakti

şikayetçi olmuş ama stockholm sendromlu konu sahibimiz nasıl becerdiyse bu pedofilinin yine toplumda elini kolunu sallaya sallaya dolaşmasını sağlamış...

Eşinizle sorununuz yoksa annenizi ciddiye almayın tabi ki.
11 yıl olmuş az mı, bu saatten sonra analık edip affetmeyecekse siz aradan çıkın.
Herkes bildiğini yapsın.
Kimsenin gönlü olsun diye boşanmasınız herhalde.

Haklı olarak kinli. Peki boşan demek neyin nesi. Ya kız hiç bi sorun yok. Annesinin kini için niye boşansın kocasından. Akla mantığa sığmıyor. Annesi kızını affetmiş, damadı da torunlar hatırına affedebilir. Adam sübyancı falan da değilmiş. 11 yıllık karısı, konu sahibi kocasını biliyor tanıyor.

Bak canım bende konu açtım istersen bakabilirsin. Benim o kadar aksi huysuz bir eşim olmasına rağmen herkes de bunu bilmesine rağmen benim annem asla benim yanımda eşimi kötüleyemez. Saygı çerçevesini aşmayacak şekilde cevabını veririm konuşmasına izin vermem. Ne annem ne de bir başkası. Sen farkında olmadan eşini incitiyorsun. Annene deki biz mutluyuz çok seviyoruz bana bir daha sakın boşanma konusu açma. Eşimi sevmeyebilirsin ama o nasıl size saygı gösteriyorsa siz de o şekilde saygı göstermek zorundasınız . Olması gereken bu

Ne sacma bir ruh halidir bu

Siz en iyisi esinizi ailenize sokmayin olsun bitsin.anne istedi diye kocami boşanır.
Cocuklar babasizmi buyusun siz annenize agzinin payini verin sussun.
Cok garip akil disi bir durum

O mantikla ilerlesek kiz cocuklara tecavüz edip ve arkasindan "ama onunla evlenirim" diyenlerin sayisi da cogalir ülkede yine. Bazi seylerin telafisi yoktur. Konu sahibinin annesinin asil derdi o kisinin gereken cezasini yememesi. Bunda ama kendinin de payi var. Onun icin aslinda bosan demesi mantiksiz.

Arkadaşım 11yıl geçmiş. Boşan demeyi çocuklar olmadan önde deseymiş. Ortada bi suç var, onu ilk kızı kaçırıldığında yapacaktı.Damada kin tutup boşan kurban keserim demesi, anneyi masum yapmıyor.

çok net annemle konuşmam..ne demek eşimle iyiyim ama o sevmedigi için eşim gitmiyor.eşimi istemiyosa beni de istemesin..evinde de oturmazdm.arada falan kalmayin annenize hatasini söyleyin duzeltsin kendini..kac yıllık evlilik cocuklar var nasil bi ailenin dağılması icin dua eder adak adar hadi esinizi sizi düşünmüyor,torunlarini da mı dusunmuyor???

eşinizi bu durumda biraktiginiz icin siz de ayıp ediyosunuz..adam size yaranmak zorunda degil,ailenizin yaptığı sacmaliktan dolayı siz onun gönlünü almaya calismali,extra dikkatli özenli davranmalisiniz..yerinizde olsam ev sahibinin tafrasini cekerdim kocamı o durumda birakmazdim yine de..

daraldım valla ya okuyamadim konudaki tüm mesajlari...ne demek aslnda benim iyiligimi istiyor..esiniz size o kadar deger veriyo hala surprizler yapıyor sizi kaybetmek istemedigi icin sabrediyor..valla esinizin yerinde olsam ben sizi boşardım kusura bakmayin..annesinin sözüyle,üzerine titredigim kişi benden boşanmayi dusunebiliyosa,bi de beni aldatirsan söyle olur boyle olur vs diyerek tehdit ediyorsa ben dayanamazdım..50 yillik yasanmislik var diyorsunuz ama belliki yasanmisliklar size gereken olgunlugu kazandiramamis..bi adam icin ailemden vazgecmek dogru diil gibi bisi demissiniz bi de,bence koca anne baba diye dusunmenin yanında kisilikleri fikirleri bi sorgulayin,kim daha sahsiyetliyse onun tarafnda olmayı seçin..annenize de size de acaip sinirlendim...esiniz size boyle katlandigi için,harika mantikli bi adam olabildigi icin takdir ettim ama ona da sinirlendm böyle sizi alttan aldigi icin..bence anneniz de siz de haketmiyosunuz!!

mutlu çocuğunun bosanmasini istemek hiç saglikli bir davranış degil. Bu takıntı olmuş bence..

Ortada bi sebep yok birşey yok. Buna resmen yuva yıkmaya çalışmak deniyor. Iyiyiz eşimle diyorsun. Bir anne evladının yuvasının bertaraf olma hayaliyle nasıl yaşar bu işe nasıl sevinir? Bence sen hiç duyma bu boş ve yıkıcı sözleri tatlım.

Anne istiyor diye gül gibi evliliğimi bitirmezdim tabiki de. Anne de olsa baba da olsa koca da olsa herkes durması ve müdahale etmemesi gereken noktayı bilecek. Eğer kaçtığınız için kızgınsa eşinize değil size kızgın olması gerekiyor. Hedef saptırması bu. Ama sorun kacmanizdan öte başka birşey olabilir. Iyi gozlemlemeniz lazım.

Okumaya 4 sayfa dayanabildim, eşinize yazık. Ailesiyle tersleştikçe boşanalım bari diyen, ev sahibi darlayınca ben annemin evine yerleşeceğim diyen ve boşanmayı göze alan bir kadınla yaşamak zor olsa gerek!

Küçük yaşta kaçıp evlenmişsiniz, bir hata etmişsiniz ama okuduğum kadarıyla iyi ve sizi seven bir adamla evlenmişsiniz. Bu adamı niye bencil annenize ezdiriyorsunuz? Anneniz bencil olmasa beşiğinde bebeğiniz varken ‘boşan gel kocandan’ demezdi, kızım mutlu der razı olurdu veya sizinle de konuşmazdı.

Ezdirmeyin kocanızı, kötü söz söylerse eşiniz hakkında alın çocuklarınızı gidin evinize. O çocukların gözündeki baba imajını yıkmaya me hakkı var annenizin? Böyle giderse çocuklar ya babalarından nefret edecekler ya da anneannelerinden ama o zamana kadar nefret tohumları ekilmiş olacak zihinlerine. Ne eşiniz aileniz hakkında kötü söz söyleme hakkına sahiptir ne de aileniz eşiniz hakkında... Hatta bir düzeltme yapayım kendime, şu an asıl aileniz eşiniz ve çocuklarınızla olan aile. Birinden boşanacaksanız bu anneniz olmalı.

Siz eşiniz hakkında iyi olan şeyleri söylemeye çekiniyorsunuz ama anneniz istediği gibi söylenip sövebiliyorsa sizin tavrınızda bir yanlışlık vardır. Anneniz de demeli ki ‘damat hakkında kötü konuşursam kızım bana kızar tadımız kaçar, şu çok bilen çenemi kapatayım huzurumuz kaçmasın.’ Ama anneniz rahat şekilde söylenip boşan diyor çünkü siz yumuşak davranıyorsunuz. Koyun elinizi belinize kocam o benim, lafını bil de konuş de gerekirse gitme bir daha.

Gerekirse tek göz oda evde yaşarım yine de evimin huzurunu bozdurmam evimin dışından birine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…