Kızı olsa da anlamaz emin ol. Çünkü diyor ki " büyük gösteriyordum görücü geliyordu" yani onun için normal böyle şeyler.
Töbe estafurullah ya Allahım evlerden uzak..
Onun icin devlet böyle vakalari tek tek ortaya cikartip öylelerini hapise atiyor ya. Biliyorlar kiz ailelerin cogu elalem derdinden kabulleniyor. Iyi de yapiyor devlet. Daha gecenlerde 14 yasindaki kizin "dügününden" aldilar. Nedense "damatlar" hep resit ama. Hepsi hapise atilir insallah.
ben de gelecek seçimde kızım 10 yaşında ama büyük gösteriyor, oy kullandırmalısınız diyeyim bari
bir de 11 yıldır evliyim diyor 14 yaşında çocuğa kim nikah kıydıysa...
çok daha ağır cezaları olmalı bu tarz suçların, öyle 3-5 yıl yatıp çıkıp başkalarının canlarını yakmaya devam ediyorlar çünkü,
bu ülkenin her şeyden önce çocuklara karşı işlenen cinsel suçlarda caydırıcı cezalara ihtiyacı var, rızası vardı derim kurtulurum kafasıyla çoluk çocuğa salça olan pislikleri öyle bir cezalandıracaksın ki, pc başında bile çoluk çocuğa bakmaya cesaret edemeyecek.
Onlar tabiki şikayetçi oldu annem hala bekliyo haberlerde çıkıyor ya kaçarak evlenmişler de kocasını alıp gitmişler sana da olur belki öyle bişey diyo onlar bu yüzden şikayetini geri çekmedi ama ben şikayetçi olmadım ifademde neyse o oldugu için salıverildi.
Yani annenin nefretini anliyorum ben. Ne kadar nikah kiyildiysa (resmi o yaslarda zaten mümkün degil) da adam gözünde elinden cocugunu calip yatagina atan kisi. Ne zaman görse aklina geliyordur. Kizi icin susmustur zamaninda. Ama dogru olan bu degildi. Simdi bosanmasini isteyecegine suc duyurusunda bulunacakti
şikayetçi olmuş ama stockholm sendromlu konu sahibimiz nasıl becerdiyse bu pedofilinin yine toplumda elini kolunu sallaya sallaya dolaşmasını sağlamış...
Haklı olarak kinli. Peki boşan demek neyin nesi. Ya kız hiç bi sorun yok. Annesinin kini için niye boşansın kocasından. Akla mantığa sığmıyor. Annesi kızını affetmiş, damadı da torunlar hatırına affedebilir. Adam sübyancı falan da değilmiş. 11 yıllık karısı, konu sahibi kocasını biliyor tanıyor.Kadin hakli olarak kinli. Bide "damat bey" üstüne trip atacak konumda degil.kadinin cocugunu kacirmadan önce düsünecekti bunlari. Birde gelip kadinin evine yerlesiyor yüzsüz. Ayrica kiz ailelerini nasil "barismaya" ikna ediklerini de bir ele alalim. Olan oldu,nikah ve gerdek oldu diyerekten "gecmis olsun" gibi dikilirler öyle.Kiz aileleri de "Kizim ortada kalmasin. Olan olmus" modunda gereken sikayetde bulunmuyor cogu kez. Bizim köyde bir kiz kacirmislardi. Ailesinin yanina hamile oldugunda getirmislerdi "barismak" icin. Süper yani. Burda üstüne torunlari gösterme diyenler var. Kadinin kendi kanilamzoru yok,ama cocugunun aklina gireninle zoru var iste.
Eşimle kaçarak evlendik annem beni affetti amacıyla eşimi affetmiyor 11 sene oldu eşim bayramlarda gitmez istemezler ailem yani o istiyo aslında annem o evdeyken gelmez eve o gidince gelir işin tersi annemlerin evinde oturuyoruz ama annemler köyde oturuyo arada bi gelirler babam konuşur bitek abim falan da sevmez ben çocuklarla giderim köye yanlarına eşim gelmez bayramlar falan zehir olur ayrı ayrı geçer. Ben iki tarafıda idare etmekten yoruldum. Ama evlerine taşınmamı falan annem istedi torunlarını çok sever benide çok sever bpşanmamızı çok istiyo kurban kescem diyo ama bizde çok iyiyiz eşimle öyle bişey söz konusu değil İki arada bir derede kaldım siz napardınız mesela annem bugün gelcem dayınlarda kalcem sabah sana gelirim diyo bende saçmalama gel eşim yatar zaten diyom yok inat siz napardınız bu durumda canım çok sıkılıyo moralim bozuluyor
Haklı olarak kinli. Peki boşan demek neyin nesi. Ya kız hiç bi sorun yok. Annesinin kini için niye boşansın kocasından. Akla mantığa sığmıyor. Annesi kızını affetmiş, damadı da torunlar hatırına affedebilir. Adam sübyancı falan da değilmiş. 11 yıllık karısı, konu sahibi kocasını biliyor tanıyor.
Arkadaşım 11yıl geçmiş. Boşan demeyi çocuklar olmadan önde deseymiş. Ortada bi suç var, onu ilk kızı kaçırıldığında yapacaktı.Damada kin tutup boşan kurban keserim demesi, anneyi masum yapmıyor.O mantikla ilerlesek kiz cocuklara tecavüz edip ve arkasindan "ama onunla evlenirim" diyenlerin sayisi da cogalir ülkede yine. Bazi seylerin telafisi yoktur. Konu sahibinin annesinin asil derdi o kisinin gereken cezasini yememesi. Bunda ama kendinin de payi var. Onun icin aslinda bosan demesi mantiksiz.
çok net annemle konuşmam..ne demek eşimle iyiyim ama o sevmedigi için eşim gitmiyor.eşimi istemiyosa beni de istemesin..evinde de oturmazdm.arada falan kalmayin annenize hatasini söyleyin duzeltsin kendini..kac yıllık evlilik cocuklar var nasil bi ailenin dağılması icin dua eder adak adar hadi esinizi sizi düşünmüyor,torunlarini da mı dusunmuyor???Eşimle kaçarak evlendik annem beni affetti amacıyla eşimi affetmiyor 11 sene oldu eşim bayramlarda gitmez istemezler ailem yani o istiyo aslında annem o evdeyken gelmez eve o gidince gelir işin tersi annemlerin evinde oturuyoruz ama annemler köyde oturuyo arada bi gelirler babam konuşur bitek abim falan da sevmez ben çocuklarla giderim köye yanlarına eşim gelmez bayramlar falan zehir olur ayrı ayrı geçer. Ben iki tarafıda idare etmekten yoruldum. Ama evlerine taşınmamı falan annem istedi torunlarını çok sever benide çok sever bpşanmamızı çok istiyo kurban kescem diyo ama bizde çok iyiyiz eşimle öyle bişey söz konusu değil İki arada bir derede kaldım siz napardınız mesela annem bugün gelcem dayınlarda kalcem sabah sana gelirim diyo bende saçmalama gel eşim yatar zaten diyom yok inat siz napardınız bu durumda canım çok sıkılıyo moralim bozuluyor
eşinizi bu durumda biraktiginiz icin siz de ayıp ediyosunuz..adam size yaranmak zorunda degil,ailenizin yaptığı sacmaliktan dolayı siz onun gönlünü almaya calismali,extra dikkatli özenli davranmalisiniz..yerinizde olsam ev sahibinin tafrasini cekerdim kocamı o durumda birakmazdim yine de..kiracıydık ev sahipleriyle anlaşamadım ben evimiz var diye köleleri olmamızı istiyorlar çok zor kiracılık ev alcek durumda yoktu o zaman kayınvalidemler falan hiç faydası yok yani paran varsa iyisin yoksa kötüsün cinsinden annemde uzun zamandır diyodu gel evimizde otur boş bırakma bekçilik edersin hem diyodu kabul etmiyoduk en son artık ev sahibi ile ben tartışınca eşime dedim ben bu evde duramam annemlerle gitcem dedim oda beraber gidelim dedi boşanmak istemediği için benim rahatım iyi şuan ama çok karsılıyo ruz benim ailemden biri gelcegi zaman eşimde biliyo boşanmamızı istediklerini o yüzden bana yarancem diye herşeyi yapıyo garibim ama tabi bu durumları görmüyorlar bizimkiler kaçtık ya artık ama herşeyimi yaptı eşim.
mutlu çocuğunun bosanmasini istemek hiç saglikli bir davranış degil. Bu takıntı olmuş bence..Eşimle kaçarak evlendik annem beni affetti amacıyla eşimi affetmiyor 11 sene oldu eşim bayramlarda gitmez istemezler ailem yani o istiyo aslında annem o evdeyken gelmez eve o gidince gelir işin tersi annemlerin evinde oturuyoruz ama annemler köyde oturuyo arada bi gelirler babam konuşur bitek abim falan da sevmez ben çocuklarla giderim köye yanlarına eşim gelmez bayramlar falan zehir olur ayrı ayrı geçer. Ben iki tarafıda idare etmekten yoruldum. Ama evlerine taşınmamı falan annem istedi torunlarını çok sever benide çok sever bpşanmamızı çok istiyo kurban kescem diyo ama bizde çok iyiyiz eşimle öyle bişey söz konusu değil İki arada bir derede kaldım siz napardınız mesela annem bugün gelcem dayınlarda kalcem sabah sana gelirim diyo bende saçmalama gel eşim yatar zaten diyom yok inat siz napardınız bu durumda canım çok sıkılıyo moralim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?