Annem demisti "birgün herkesi kaybedeceksin"

Bazı sözlerinize kesinlikle katılıyorum.
Ama bazı sözleriniz de çok sert değil mi?
Şeytansınız felan ?
Bayanın zaten psikolojisi hiç normal durmuyor ki.
Şeytanlık yakıştırmasını bu bayana yakıştıramadım

Abarttığınız kadar düzelmeyecek bir durum değil bu bence . Üzülmeyi bırakıp değişim için çaba gösterin. Herkes hata yapar, sizi eleştirenler de yapmıştır emin olun.

Merhaba, bazı konularınızı okudum.
Haddim olmayarak dikkate alırsanız yorumlamak istedim.
Bazı insanlar zordur. Ben de bazen hayatımı kendi elimle zora sokmuşumdur belki mükemmeliyetçi kişilik yapısından, belki psikolojik etmenlerden dolayı. Belirli yaşlarla geldiğimizde dönemsel görevlerimizi kısmen ya da tamamen gerçekleştirmemiz gerekir. Bu sağlıklı olmamızın koşuludur. 36-37 yaşlarında bir kişinin evlilik yapması ya da sağlıklı ilişkiler içinde olması, mesleği ne olursa olsun mesleğini başarılı bir şekilde devam ettirmesi psikolojik olarak doğru yolda olduğu anlamına geliyor. Anladığım kadarıyla siz phd ye çok anlam yükleyerek (yüklenmemeli demiyorum da anladınız siz) onu takıntı haline getirdiniz. Belki gençlik hayaliniz olan Almanya da yaşadığınızda herşeyin yoluna gireceğini umdunuz. Evlilik konusunda da tahminen aceleye gelmiş bir karar verdiniz. Tek tavsiyem hayatı sıraya sokmanız. Hem Almanya’da kariyer sahibi olup (denklik vs) hem çocuk yapıp hem tr deki phd nizi tamamlayamazsınız. Her tercih fedakarlıklar ister. Tercihlerinizin arkasında durun. Yanlış olduğunu farkettiğinizde vazgeçme hakkınız her zaman var. Ancak yakıp yıkmayın köprüleri. Aileniz zamanında sizi elbet desteklemiştir. Güvenlerini kazanmak için zamana ihtiyacınız var sadece.

valla esinizle olan problemlerinize ailenizin niye bu kadar tepki gosterdigini hic anlamadim 7 sayfa okudum hep sey demissiniz esimle ayrilacaktik tum kotu seyleri anlattim sonra da geri dondum
yani bu durum heralde tum turkiyenin basina gelmistir niye bu kadar abartti aileniz ya sizin anlatmadiklariniz var ya da aileniz cok enterasan

evliliğinizde her şey yolundaysa, çektiğiniz bir durum yok.
bu lafın altı boşsa kafanıza bu kadar takmayın. sindiremiyorum vs diye.

geri kalan için, konularınızı hatırlıyorum, kardeşim olsanız görüşmezdim.
en azından kendinizi düzeltene kadar.
insanları son raddeye getirene kadar, sinirleri ile oynamaya hakkınız yok.
şimdi de yalnız kaldım diye kendinizi paralamayın.
sonunuz belliydi.
bir süre işinize gücünüze bakın.
ailenizi sıkboğaz etmeyin.
zamanla yoluna girer.

Eski konularınızı hatırlıyorum. Gerçekten insanı çileden çıkaracak bir karakteriniz var. Ben çok üzülerek söylüyorum ki aileniz sonuna kadar haklı. Siz neye sahip olsanız,aklınız o sahip olamadığınızda kalıyor. Hayatta her şeye sahip olamazsınız. Burcum ikizler işte çok dengesizim diyerek sıyrılamazsınız. Sizin psikolojik problemleriniz var ve bu durum burcunuzdan dolayı değil.

Şimdi ailenizle aranızı düzeltseniz bambaşka bir şeyi sorun edeceksiniz eminim. Benim ablam da aynı şeyleri yapsa ben de konuşmazdım. Herkes kendi hayatından sorumlu madem,benim hayatımı kendi sorunlarıyla zindan etmesin derdim.

Size sunabileceğin bir çözüm yolum yok maalesef. Umarım sizin için her şey güzel olur.

Ailem ne büyük bir günah islemis olmali ki, benim gibi seytan dogurmuslar.

Iyi ki buraya derdimi yazayim dedim. Basiretsiz, igrenc karakterlisin diyen de oldu, seytansin diyen de.

Ayrıntısı olmayan konulara nasıl yorum yapıyorsunuz? Ben bu hanımın anlattıklarından bişey anlamadım. Kötü şeyler yaptım şeytanım karakteri bozuk ben ahh ben uhhh ben. Destek beklediğiniz konu nedir tam olarak? Sizi tanımadan ay yok sen şeytan değilsin dememiz mi??? Ya da ne halt ettiğini bilmeden akıl mı Verelim?

Üyenin kim olduğunu ve önceki konularını bilenler yorumladı daha çok.
Tanımayanlar için önceki sayfada konularının bazılarını alıntıladım.

galiba bipolarsınız ama bu düzelmeyecek birşey değil en azından kontrol altına alınır. Bir aile nasıl anlamaz evlatlarının hastalığını garip. Asıl suçlu onlar

Eşinden boşandığın gün herkes seni affeder. Eşini sevmiyorlar birçok kötü yönlerini de anlattıysan tamm zaten nefret etmek için yeterli. Kocanızı savunup barışınca hayatınızdan çıkmışlar.

Affetmiyorlar inanin. "Hak ettin, cekeceksin" denildi.

Ah bu durumu biliyorum ben, kardeşimin ilk evliliğinde yaşadık, eşim bana şöyle yaptı böyle yaptı deyip rahmetli annemi gaza getirdi, hepimiz ayağa kalktık, şahsen ben eniştemin burnunu kırdım, karakol hastaneler , 6 ay sonra ben kocamı seviyorum gideceğim dedi ve gitti. Ha evliliği sürmedi, 3 yıl boşandılar, şiddet vardı çünkü ama biz ailece çok yıprandık. Bu tür şeyleri aileye aksettirirken çok iyi düşünmek lazım, hatanızı görmüşsünüz, onlara biraz zaman verin. Ama bu arada arayıp sorun, saygıda kusur etmeyin. Özellikle eşinizin kötü bir adam olmadığına inanmaları lazım ve size yeniden güvenmeleri lazım. Bir aile için kızlarının kötü adamın elinde eziyet çekmesi kadar sıkıntılı bir şey yoktur, endişeden uykuları kaçıyor insanın, korkuyor, üzülüyor, adam kızıma bir şey yapar mı diye kendi kendini yiyor aile, onlara da hak verin ve durumu düzeltmek için çabalayın. Zamanla yoluna girecektir

Kardesinizin durumuna epey benzer durumda seyretti olaylar. Evliligi sürmemis olabilir ama inanin kardesinizin o gelgitlerini benim kadar anlayan olamaz.
Birakin ailemin benden yorulmasini, ben kendimden yoruldum

galiba bipolarsınız ama bu düzelmeyecek birşey değil en azından kontrol altına alınır. Bir aile nasıl anlamaz evlatlarının hastalığını garip. Asıl suçlu onlar
Psikiyatristim ve psikologum bipolar teshisi koymadilar. Ama bu konuyu danisayim

Kendime söyle diyorum "Artik kendine gel!"
Yazdiklarimi tekrar tekrar okudum....hangi ara ipler kactiysa elimden, böyle garip birseye dönüsmüsüm. Halbu ki gercekten cok sevilen biriydim.

Burada kariyerime baslayarak ilk adimi attim. Delirmeden sakince yoluma devam etmeye cabaliyorum.

Ve tabi ki profesyonel yardim aliyorum

Aylar önce yazmıştım size : çocuk yapın .yoksa onun için de yaşınız gececek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…