- 17 Ağustos 2011
- 24.894
- 156.989
- 798
- Konu Sahibi EloraViolet
Benim annem de yıllar önce ablam bilgisayarla ilgili bir bölüm okurken bilgisayar için ayrılmış parayla gidip sulu robot süpürge almıştı
evde alerjisi olan, Astimi olan kimse yokken üstelik.
Kendince ilginç bir alışveriş anlayışı var. Bir anda gaza gelir bir şey alır, onun da "almışken en iyisini" alır. Ama asla kullanmaz. O şey çürür bir köşede.
En basiti bir an gaza gelip piyasadaki en iyi marka katı meyve sikacagi almıştı, bize iki gün meyvesuyu sıktı. Sonra yer kaplıyor diye kaldirdi. 7 yıldır nerede bilmem
shaker aldi detox suyu hazırlamak için. Bir kere denedi, sevmedi, kaldırdı. Elektronik şeylere heveslenir, alır asla kullanmaz. Bizim mezuniyet zamanında 'kizlarin mezuniyeti geldi, yakında düğün torun da gelir, kamera alayim' dedi, çok güzel bir düşünce. Gitti en güzel markanın profesyonel fotoğrafcilarin aldığı makinadan aldı. Mezuniyette de düğünde de hiç resim çekmedi, hep resimleri telefonla çektik. Torununu da telefonla çekiyor , foto makinasini unuttu çoktan. Örümcek bağladı 11 yildir
Evdeki tek pahalı telefon annemin,çünkü "x markası olmazsa hiç olmasin daha iyi" kafasında. O telefonla da bir şey yapmıyor, facebooka whatsapa giriyor sadece:)
Eskiden ben de kızardım.
Sonra dedim ki; bana ne ya.
Bana ne?
Benden mi istiyor parasını:)
Ben eve gerektiği kadar masraf yapıyorum, kombi bozulunca aldım, sağlık gideri varsa veririm, bazen babama ihtiyac olursa veriyorum. Daha benlik bir şey yok ki
Kadının hayatı, kocasının bütçesi. Ne yaparlarsa yapsınlar
O günden sonra kafam rahat. Benim de kullanmak isteyeceğim şeyleri ayakkabı- çanta falan kullanıyorum:)

Kendince ilginç bir alışveriş anlayışı var. Bir anda gaza gelir bir şey alır, onun da "almışken en iyisini" alır. Ama asla kullanmaz. O şey çürür bir köşede.
En basiti bir an gaza gelip piyasadaki en iyi marka katı meyve sikacagi almıştı, bize iki gün meyvesuyu sıktı. Sonra yer kaplıyor diye kaldirdi. 7 yıldır nerede bilmem

Evdeki tek pahalı telefon annemin,çünkü "x markası olmazsa hiç olmasin daha iyi" kafasında. O telefonla da bir şey yapmıyor, facebooka whatsapa giriyor sadece:)
Eskiden ben de kızardım.
Sonra dedim ki; bana ne ya.
Bana ne?
Benden mi istiyor parasını:)
Ben eve gerektiği kadar masraf yapıyorum, kombi bozulunca aldım, sağlık gideri varsa veririm, bazen babama ihtiyac olursa veriyorum. Daha benlik bir şey yok ki
Kadının hayatı, kocasının bütçesi. Ne yaparlarsa yapsınlar
O günden sonra kafam rahat. Benim de kullanmak isteyeceğim şeyleri ayakkabı- çanta falan kullanıyorum:)