Annem Evleniyo !!!

tugalice19

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2013
33
0
6
35
Gaziantep
içimi size dökeyim dedim .;

3 yıldır beraber olduğum bi erkek arkadaşım var , bu yıl değil diğer yıl üniversitem bitiyo , bu yazda nişanlanıcaz. diplomayı alıncada düğün diye plan kurduk .,.,, tabi daha vakit var ama böyle bi durumda aileler yavaş yavaş hazırlığa başlar ne bileyim en azından ufak tefek çeyiz falan bişeyler yaparız annemle diyodum, gel gelelim ki annem benden önce evleniyo kendine düğün hazırlıkları yapmaya başladı. ( anne baba ayrı babanın yüzünüde görmüyorum görmekte istemiyorum ) . evet evlenmek mutlu olmak hakkı asla karşı değilim 3 çocuk büyütüp tüm yükü tek başına üstlenmek zor., ama 1 aydır tanıdığı ve kendisinden 8 yaş küçük olan bi adamla evleniyo yaş onemli değil tabi ama daha önce hiç evlenmemiş biri bu adam.,., ( annem 37 yaşında ben 20 yaşındayım ). aşık olmuş evet aşk,. bilmiyorum tuhaf bi durum orta okula giden kız kardeşlerim var. ;
bizle yaşayacak bu adam ve istemiyorum ama annemin mutlu olmasını isterim ne kadar bana karşı her zaman düşüncesiz olsada.ne diyeyim ki her şey çok tuhaf geliyo kendi hevesim heyecanım burnumdanda geliyo :18: .. yorumlarınızı bekliyorum.

Evlenmek en doğal hakkı ama 1 aydır tanıdığı birini eve sokmak cok mantıksız, hatta tehlikeli.

Senin de daha yasın 20 simdiden evlenme derdindesin. Bi sakin olun ailecek. Yok mu söyle sözü gecen biri ailenizde sizlerle konussun.

Dawul dengi dengine. Bana kızanlar olacak ama bu ilişki saglıklı olmaz sonu belli. Yinede en dogrusunu Allah bilir.

aynı evde yaşamak mı annen biraz beklemyemez mi hem daha yeni tanışmışlar yani evleneceği kişini yaşı sana da yakın kulağa hoş gelmedi bu durum senin erkek arkadaşın da rahatsız olur eminim ki aşk evliği mi annenin malı mülkü var mı

yanı 29 yasında bı babanız olcak..
sızden 9 yas buyuk..
tabıkı mutluluk annenızınde hakkı
ama anneler genelde öncelıgı evlatlarından yana kullanır..
ıyıkıde sız evlenmek uzeresınız..
yoksa aynı evde yasamanız evlenecegız kışı acısından sıkıntı olabılırdı..
yas farkınız az dıye..

1 ay tanıdığı insanla ne çabuk evlenme aşamasına gelmiş Hem kendinden genç.. Hadi genç olması normalde sorun değil de, evde sen varsın, kız kardeşlerin var.. Netice de yabancı genç bir erkek.. Dünyanın bin türlü hali var Bu sevdadan vazgeçirmeye çalış..

O adamda kendi yaşıtı, hiç evlenmemiş bir sürü kız varken, neden kendinden büyük 3 çocuklu bir bayanla evleniyor.. Bunda bir tuhaflık var derim..

yok ya bi oturduğumuz ev işti mal vs yok., kültürlü biri gibi gorunuyo new york a gitmiş bi kaç dil biliyo eğitimli bişey ama .. olacak iş değil ki..

Oncelikle hevesini bir de ben kirmak istemem ama demeden gecemeyecegim.diplomani temmuzda alsan sevgilinin askerligi,is bulmaniz derken belli bir zaman lazim.sancili bir donem de olabilir bu.nisan icin hazirlik yapmana da gerek yok ayrica.....neyse bunlara eklenecek seyler var ama annen daha onemli simdi.yasi baya gencmis.evlenecegi kisinin bir duzeni yok mu da sizin eve gelecek?cok erken verilmis bir karar.dogru insan.olup olmadigina ne cabuk karar vermis.

var tabi ki var bi mantığı yok.,. annem çok güzeldir hiç 3 çocuğu olduğu belli olmaz ama güzel olması bu olayın mantıklı olması için yetersiz ..

Senin de daha yasın 20 simdiden evlenme derdindesin. Bi sakin olun ailecek. Yok mu söyle sözü gecen biri ailenizde sizlerle konussun.
bu sozune cok guldum.... hak vererekk..
ben 21 yasındaym
evlılıgın bu kadar aceleye getırılmemesı gerektıgıni cok da ıyı bılıyorum sen nasıl bılemıyosun bılemıyorum
neysekı mevzumuz senın evlılıgın dııl o yuzden deşeleme bibican sus dıyorum
annen bence hem 29 yasında hemde hıc evlenmemıs bırı benı uc cocugumla kabul edıor yasasın oleeeeeeeeeeey ' lerde bence.
yoksa kımse kımse 1 ayda aşık olmaz
ben olmadım
aklım 37 yasındakı bı ınsana göre cok cahill olmasına ragmen olmadım.
ama 37 yasıdakı hatunn 1 ayda aşık olmuş. bu tersssssste bi işlik var:))
ORTADA ASK YOK
-aman Allah'ım bekar hıc evlenmemıs 29 yasında tazecık bı adam ustelık bnı uc cocugumla ıstıyorrrrrrrrrrrrr- dusuncesının heyecanı ve bıngg bangını yaşıyor ANNNECIGIN canım ya..
:26::26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:

benim annem böyle bi anne işte aramızda normal bi anne kız ilişkisi yok tabi seviyo beni ama küçük yaşta doğurduğu için babamdanda nefret ettiği için bilinç altında bi yerlerde bana karşı , nasıl desem , isim veremiyorum ..,.

Böyle düşünme. Eminim o seni canından cok seviyordur ama sevgisini gösteremiyordur.

Canim encede annen yanlis yapiyo mutluluk hakkidir ama Onceligi sizlersiniz kiz cocugu yani dunyanin binbirturlu jali var benimde babam evlendi bayan olmasina ragmen neler yasadik neler Allahtan babam bosanmayi bizler icin sececek kadar arkamizda ki bu anne tamamen farkli ins vazgecer kararindan daha bir ay olmus tanimadan etmeden sizi nasil ayni eve sokmaya razi olur:44:

dinlemiyo dinlemiyo konuşmaz olur muyum., beden izin alacak hali yokmuş , oyle diyo...

O zaman ne hali varsa görsün, sonuclarını da yasayarak öğrensin.

Ama lütfen sen sakın o evden kurtulmak icin erkenden evlenme, lütfen.

Böyle düşünme. Eminim o seni canından cok seviyordur ama sevgisini gösteremiyordur.

tabi ki iç güdüsel olarak seviyodur bi yerlerde. kardeşlerimle iyi ya onlara sevgi gösterir . sevgi göstermesi çok onemli değil bnm için geçen 20 yıldan sonra 2 yıl okulun yurdunda ayrıda kaldık lisedeyken idare ediyorum da , burdaki sorun bu kadının hala olgunlaşmamış olması bi tarafı hep çocuk , saf. ilgiye muhtaç .,.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…