- Konu Sahibi tugalice19
-
içimi size dökeyim dedim .;
3 yıldır beraber olduğum bi erkek arkadaşım var , bu yıl değil diğer yıl üniversitem bitiyo , bu yazda nişanlanıcaz. diplomayı alıncada düğün diye plan kurduk.,.,, tabi daha vakit var ama böyle bi durumda aileler yavaş yavaş hazırlığa başlar ne bileyim en azından ufak tefek çeyiz falan bişeyler yaparız annemle diyodum, gel gelelim ki annem benden önce evleniyo kendine düğün hazırlıkları yapmaya başladı. ( anne baba ayrı babanın yüzünüde görmüyorum görmekte istemiyorum ) . evet evlenmek mutlu olmak hakkı asla karşı değilim 3 çocuk büyütüp tüm yükü tek başına üstlenmek zor., ama 1 aydır tanıdığı ve kendisinden 8 yaş küçük olan bi adamla evleniyo yaş onemli değil tabi ama daha önce hiç evlenmemiş biri bu adam.,., ( annem 37 yaşında ben 20 yaşındayım ). aşık olmuş evet aşk,. bilmiyorum tuhaf bi durum orta okula giden kız kardeşlerim var. ;
bizle yaşayacak bu adam ve istemiyorum ama annemin mutlu olmasını isterim ne kadar bana karşı her zaman düşüncesiz olsada.ne diyeyim ki her şey çok tuhaf geliyo kendi hevesim heyecanım burnumdanda geliyo:18: .. yorumlarınızı bekliyorum.
aynı evde yaşamak mı annen biraz beklemyemez mi hem daha yeni tanışmışlar yani evleneceği kişini yaşı sana da yakın kulağa hoş gelmedi bu durum senin erkek arkadaşın da rahatsız olur eminim ki aşk evliği mi annenin malı mülkü var mı
Evlenmek en doğal hakkı ama 1 aydır tanıdığı birini eve sokmak cok mantıksız, hatta tehlikeli.
Senin de daha yasın 20 simdiden evlenme derdindesin. Bi sakin olun ailecek. Yok mu söyle sözü gecen biri ailenizde sizlerle konussun.
1 ay tanıdığı insanla ne çabuk evlenme aşamasına gelmişHem kendinden genç.. Hadi genç olması normalde sorun değil de, evde sen varsın, kız kardeşlerin var.. Netice de yabancı genç bir erkek.. Dünyanın bin türlü hali var Bu sevdadan vazgeçirmeye çalış..
O adamda kendi yaşıtı, hiç evlenmemiş bir sürü kız varken, neden kendinden büyük 3 çocuklu bir bayanla evleniyor.. Bunda bir tuhaflık var derim..
olmaz mı dedemle konuştu tamam demiş o da.,
bu sozune cok guldum.... hak vererekk..Senin de daha yasın 20 simdiden evlenme derdindesin. Bi sakin olun ailecek. Yok mu söyle sözü gecen biri ailenizde sizlerle konussun.
Oncelikle hevesini bir de ben kirmak istemem ama demeden gecemeyecegim.diplomani temmuzda alsan sevgilinin askerligi,is bulmaniz derken belli bir zaman lazim.sancili bir donem de olabilir bu.nisan icin hazirlik yapmana da gerek yok ayrica.....neyse bunlara eklenecek seyler var ama annen daha onemli simdi.yasi baya gencmis.evlenecegi kisinin bir duzeni yok mu da sizin eve gelecek?cok erken verilmis bir karar.dogru insan.olup olmadigina ne cabuk karar vermis.
benim annem böyle bi anne işte aramızda normal bi anne kız ilişkisi yok tabi seviyo beni ama küçük yaşta doğurduğu için babamdanda nefret ettiği için bilinç altında bi yerlerde bana karşı , nasıl desem , isim veremiyorum ..,.
Deden de ayrı bi olay :) Sıra onda herhalde
Neyse annenle en azından seni beklemesi konusunda ciddi ciddi konuş, biraz tanısınlar birbirlerini.
dinlemiyo dinlemiyo konuşmaz olur muyum., beden izin alacak hali yokmuş , oyle diyo...
Böyle düşünme. Eminim o seni canından cok seviyordur ama sevgisini gösteremiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?