Annem Evleniyo !!!

Bilinc altinda kadin gibi hissetmek istiyor kendini.genc yasta yapilan kotu bir evlilik ve erken dogumlar....hic bir seyi tam hissdemedi galiba.bu.tur durumlarda kadinlar hataya cok meyilliolur.hadi askindan duramiyor illa evlenecek diyelim,neredeyse kizlariyla yasit olan yabanci bir erkegi bu devirde eve sokmaz.dedende de is yokmus.valla ne yapin ne edin engelleyin.

Hayırlı olsun demek için topiğe baktım ama yazdıkların hoşuma gitmedi. Adam 29 yasında evde boyunca 3 genç kız. Annenin ne acelesi var acaba? En azından bir süre tanısın hırlı mı hırsız mı bir öğrensin. Bu zamanda kimseye güven olmuyor.

O zaman ne hali varsa görsün, sonuclarını da yasayarak öğrensin.

Ama lütfen sen sakın o evden kurtulmak icin erkenden evlenme, lütfen.

ya benim kendimden yana bi korkum yok evleneceğim kişiye emanat etmiyorum hayatımı mezun olduktan sonra işim hazır kendi gücüm elimde bi çok şeyle yalnız baş edebilirim. bnm asıl korkum kardeşlerim ztn babaları yok anne desen aklı havada .. kardeşlerimi yalnız bırakmak istemiyorum .,

engelleyebilirim dedeme biz istemiyoruz desem asla izin vermez., ztn nasıl izin verdi anlamadım herhalde annem çocuklarda istiyo demiştir., engellemesine engellerim de. savaş çıkar ,, annemin beni evden kovmuşluğu vardır babamla konuştuğum için böyle bişey yaparsam da benden nefret edicek ., ztn onun gözünde ne yaparsam yapayım babasını tutan hain çocuğum (babamı hiç sevmem 1 yıldırda gormedim bize cok cektirdi ) .,

bilmiyorum ki anlam veremiyorum hiç bişeye bu kadar mı kör oldu diyorum yakışıklı tipi eşşoğleşşeğin ( ksura bakmayın ) ondan boyle oldu herhalde. sanki lisede ya nelerle baş etti bu kadın şirket açtı kapattı dükkan açtı vs bu tarz şeylerde erkek gibidir ama bu adamda ne varsa artık ..,

benim annemde 2 ci evliligini bekar bir adamla yapti. ve pisman diyebilirim. adamin gozu doymamis. davul dengi dengine bence. annen mutlu olucagini sanmiyorum. bekar bir insanla evlenmek cok zor dul biri olarak ustunde birde cocuklari varken.. o daha bisuru hatalar yapabilir evlilikte..

ikimizin de işi mezuniyetten sonra hazır askerliği 5 ay aöf den tamalyacağımız bölüm var ikimizinde askerlik daha var yani.. onun babası söyledi mezun olunca yuvanızı kurun sizin okumanızı beklersek ohoo diyor adam. bende onun öyle demesiyle heveslendim işte daha önce aklımda yoktu evlilik karpuz kapuğu düştü aklıma yani

yok düzeni başka bi ülkede yaşıyomuş 1 yıldır burdaymış. ailesinin toprakları fln var diyo annem ama bana kalırsa hepsi hikkaye.

Son düzenleme:

ciddi misin asıl oldu anlatır mısn biraz en azından benzer olay

evet 3 kız kardeşiz . biraz daha yaşlandıktan sonra kimle evlenicem diyor.. hayatımı ztn size verdim vs vs . sonumuz ne olacak bilmiyorum

Aman ne büyük dert ya erkeksiz kalır en fazla! Ay çok sinirlendim ya, dedenizin yanında falan kalma gibi bir ihtimaliniz yok mu eğer o adam evinizde kalmaya başlarsa?

Aman ne büyük dert ya erkeksiz kalır en fazla! Ay çok sinirlendim ya, dedenizin yanında falan kalma gibi bir ihtimaliniz yok mu eğer o adam evinizde kalmaya başlarsa?

var anne annemle dedemle kalırız eğer bu olay gerçekleşirse., izin vermicem evlenmesine ama olay çıkmasını istemiyorum , bi de gerçekten o adamın annemi mutlu edeceğini düşünüyorum bazen , nadiren, .. ama bizim mutluluğumuzdan önemliyse onun için kimse mutlu olamicak. bi zaman sonra adamın korkup cayacağını umut ediyorum bnm müdaheleme gerek kalmadan

Anneniz elbet tekrar evlenebilir ama evde bu kadar küçük kız kardeşleriniz varken 29 yasındaki bi beyle evlenmesi ne kadar doğru ? Bence kesinlikle karşı olduğunuzu annenize acıklamalı gerekirse dedenizle vs. konuşmalısınız karşı cıkması için.. Siz bile kardeşlerinizi düşünürken anneniz nasıl düşüncesiz davranıyor anlamış değilim Konuyu takipteyim .

Siz direk adamı kaçırmaya çalışın en iyisi.. Anneni mutlu etmez inan bana.. Kesin bir çıkarı vardır adamın, ilişkileri çok mantıksız.. Mantıklı bir açıklaması yok. Altından başka şeyler çıkacağına adım gibi eminim..

Olay çıkarsa çıksın.. Evlendikten snra size karşı bir yanlışı olursa adamın o zaman ne olacak. Hadi sen kendini korursun, peki ya kız kardeşlerin?

İnceldiği yerden kopsun..

Erkek arkadaşın nasıl cinnet geçirmiyo bu durum karşısında anlamadım ?
Nebiliym sen gencecik kızsın annenin 29 yaşında 1 aydır tanıdğı bir adamı sizinle beraber yaşaması için aynı eve getirmesi tedirgin etti beni bu dünyada neler neler var .. Öz kızına dahi tecavüz eebilecek psikopatlar varken töbe dilim varmıyor demeye ama yani tehlikeli .. Annen kendini düşünmüyosa birazcık sizi düşünüp beklemeli o adamı daha iyi tanımalı biraz zaman tanımalı kendisine ondan sonra evlenmeli bence .. Ya da sen neden görmek istemiyorsun babanı ? ya da yurtta kalma olanağın falan varsa orda kal derim annen kararlıysa ...

Bence anneniz ve siz evliliği erteleyin.. Sevgili olmak güzeldir tadını çıkarın.. Hem ne kadar erkek o kadar dert ne güzel kıza kıza yaşayın işte

sağol canım . güvendiğini söylüyo işte .,., normalde böyle değildir otoriter bi kadındır kör olmuş resmen.

geçirmez olur mu .. o da ayrı bi dert. ben o adamı halletcem meram etme diyip duruyo.temiz biridir ama benim için yapmayacağı şey olmadığını söylebilirim yaşadığımız bazı olaylara istinaden. bankacılık okuyo bnmki ben hukuk okuyorum bizi bıraksalar düzgün bi şekilde başarılı bi hayat sürücez ama şansımızdan ...,

vay essolessek çok güldüm....neyse cnmm hakkınızda hayırlısı olsunda nasıl yaslı moruklar genç kadın alıosa annende varsın 8 yas küçük biriyle evlenip kendii görsün hatayı boşver üzülme

Evlenmesi çok normal ama bir aydır tanıdığı bir adamla değil.
Evinde genç kızı veya çocuğu olan bayanların evlilik olayında çok dikkatli olmaları gerekiyor.

Geçen gün bir haber okumuştum tüylerim ürpermişti.
Bir bayanın iki tane genç kızı var,anne evleniyor ve kocası olacak adam kıslarla tehditlerle ilişkiye giriyor.
Ayrıntıları yazmıycam,şu zamanda evlilik kararında çok dikkat edilmesi gerekiyor.
Annenizle konusun,nekadar tanıyor,hemen nasıl aşk başlamış,bir ay çok kısa bir zaman bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…