- Konu Sahibi tugalice19
-
anne kız bu evlilik merakınızın sebebini anlayamadım ben? anneniz yaşının olgunluğuna hiç mi ermemiş da 1 aydır tanıdığı 29 yaşında bir adamı 3 genç kızla aynı eve sokmaya çalışıyor? siz erken yaşta evlenmenin sonuçlarını annenizden görmüyor musunuz da daha 20 yaşında evlilik hayalleri kuruyorsunuz. valla bir aile büyüğünün size nasihat etmesi şart. ne diyeyim başka:/
canım aklıma geldi tekrar yazdım
siz büyük ihtimal ile anneni ikna edemezsiniz
kızkardeşlerinle bir olup adamı bezdirin
annenizin para kaptırmaması için elinizden geleni yapın
kibarlığı filan bırakın
adamı tehdit edin ben hukukçuyum annemi kardeşlerimi üzersen canına okurum diyin
Bende 20 yaşında evlendim ne varki bunda herkesin kendi hayatı istediği yaşta evlenir.....
canımm ya.bende fark ettım herkes sana oyle bı muameleyle yaklasmıs.ama 23 yas cokda erken deıl evlılık ıcı.eger gecım olursa bellı sartlar yerıdeyse 23 erken bıraz daha beklenmelı dıe bı kural asla yok.herkesın kendıne gore bı hayatı durumu planları var sonucta... ki kaldıkı sende oda ıyı bır egıtım alıyorsunuz cahil cühela oldugunuzu dusunmuyorum
annene gelınce.cok uzdu annenın bu tutumu benı.8 yas kucuk olması şok edıcı bır durum gercekten.annenı vazgecırebılırmısın bılmem.sonucta sevıyorsa köru körune yapar o evlılıgı.ha sonra ayrılırmı ayrılır yada ayrılmaz bılemem ama can sıkıcı seyler yasanması muhtemel.kardeslerını en azından annen evlenırse ve adamın gercek tavrını gorene kdar kendı yanına al dedende yasa.bılıyorum sartların belkı buna elvermeyeblır ama bende o yasta adamın kardeslerıne yakın durması hos deıl.sıızın varlıklı bır durumunuz varmı ? mal derdınde dedınız ya ? acaba ne gıbı bı planı var onu dusunyorum
senı anlıyorum cunku benımde anne baba ayrı herkes kendı hayatını yasıyor evlenme desen olmaz benımde hayatım var dıyecek okuyorum dıyosun az kalmıs bıtıcek okulun bırlıkte oldugun ınsan senı sevıyor deger verıyorsa anlasıyorsan aılelerde desteklıyorsa bıraz sabreder vaktı gelınce evlenırsın hazırlıklar zamanla olur cnm sen bıle anlamazsın ınan benım bı sorum olucak annenın evlenecegı kısının sıze tavırları anlasmanız nasıl gercı arada bır gorusmes baska aynı evde aıle olmak baska ama aklı basında bı yetıskınsın az cok bılırsın tutumu nasıl sıze
Canım okulum biticek ve 23 yaşında evli olucam diyorsun açıkçası ben bunda anormal birşey görmedim biraz erkende olsa bana göre evlilik için uygun bir yaş olabilir. Ben annene takıldım ve şaşırdım açıkçası 1 ay görüştüğü biriyle nasıl evlenebilir aklım almıyor belkide önceden tanışmışlıkları vardır size söyleyeli 1 ay olmuştur diye düşündüm ama yinede 37 yaşa 29 yaş bence büyük bir hata olur. Üstelik karşıdaki insan evliliğin sorumluluklarını henüz bilmeyen bekar bir genç adam. Ama malesef ki annenin kararını değiştiremeyeceğine göre ve üstüne birde aile büyüklerinden de onay çıktığına göre sanırım senin elinden birşey gelmez artık umarım kardeşlerin mağdur olmaz. Ben onlara çok üzüldüm. Zaten üveybaba başlı başına sindirilmesi zor bir durumken böyle genç bir adamla aynı evde yaşamak, anlaşmaya çalışmak, evde rahat bir şekilde dolananamamak aşırı zor. Hele ki adam onlara baskı kurmaya çalışırsa ters bir laf ederse iyice içinden çıkılmaz olucak. Annenin yaptığı çok yanlış.Büyük ihtimalle ilerde sürekli eşi ve çocukları arasında kalan bir bayan olucak ve ben aradaki dengeyi kuracak olgunlukta olduğuna inanmıyorum. Onun dışında şuan 20 yaşındasın önünde 3 yıl var o yüzden annenin 3 yıl beklemesine gerek yok, senden önce evlenebilir bana göre. Evi baştan aşağı düzüp kraliyet düşünü yapıcak değil ya.. Çeyizin o 3 yıl içinde hallolur elbet çok az bir süre değil.
Öncelikle sana kolaylıklar diliyorum.Annenin evleneceği adamın maddi çıkarlar peşinde olduğunu düşünüyorsun.O zaman evlililk anlaşması yapmalarını sağla o zaman adamın gerçek niyeti de ortaya çıkar. Hem hukuk okuyorsun bunu demen gayet normal bence adama da gözdağı olur. Belki de kabul etmez ve annen de gerçekleri görür. İnşallah tez zamanda bu durumdan yara almadan kurtulursunuz.
evlilik anlaşması yapıcak ztn bi ev ve araba onlardanda hak alamicak. duzenli bi maddi gelir yok annem artık çalışmak istemiyomuş evde oturmak istiyomuş o çalışsın baksın bize diyo. 2 3 hafta sonra nikah kıycaklar. bana nerde yaşıyosan yaşa ben evlencem ddi işte yurda çıkarım bende herhalde .
Taaam agzimiza laik bi konu ..
9yas buyuk BABAN olucak annen hic dusunmuyormu benim genceciik kizcem var
once onlari dusunur insan..
Haliniz vaktniz iyimi adamin baska niyeti olmasin ?
Ben katti kabul etmem ama annen seni dusunmuyo zaar.
Nasilsa sen evlenip gitcen diye
annenin erkek arkadaşının ailesi ne diyor
ohhh yaniii ! Nasil bi akil fikir bu ya sen niye gidiyorsun oh valla
evlensin keyif yapsin sende surun yurtta kizim safmisin sen ?
Bak kardes ben senin yerinde olsam anneni adamla tek birakmam evde. Gitme napiyiolarsa seninle yapsinlar. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?