Annem Evleniyo !!!

canım aklıma geldi tekrar yazdım
siz büyük ihtimal ile anneni ikna edemezsiniz
kızkardeşlerinle bir olup adamı bezdirin
annenizin para kaptırmaması için elinizden geleni yapın
kibarlığı filan bırakın
adamı tehdit edin ben hukukçuyum annemi kardeşlerimi üzersen canına okurum diyin

Annen gencliginde yasayamadiklarini simdi fırsat bulmusken yasamak istiyor sanirim bu sebeple de saglikli düşünemiyor.. umarım bi hataya dusmeden akli başına gelir.. evlenmekte israr ederse sen kardeslerinle acik açık herseyi konus o adam karşısında her zaman mesafeli olsunlar hatta imkaniniz varsa annenden ayri bir eve cikin.

bu arada annen bu adamla nerde tanışmış ??

Burda kizcaza niye satasiyon sen?
Elbette evlenecek kiz ha bugun ha yarin ..

Tamam annesi yanlis yapiyo ama kizin dogal hakki once nisan yapacakmis!

Sanada birisi nasihat versin dogru durust konusman icin!!
Allah akil fikir versin sana

Bende 20 yaşında evlendim ne varki bunda herkesin kendi hayatı istediği yaşta evlenir.....

Aynen aspircin sana katiliyorum :)
Bende 22 yasimda evlendim
Taktilar kizin yasina size ne kizin bi sorunu yok ki sorun annesi

Yaş farkı, adamın daha önce evlenmemiş olması bir tarafa annenin 1 aydır tanıdığı biri ile evlenmesi doğru değil.
Annene evlenme deme ama daha yakından tanımak için biraz vakit geçirsin yaşayamadığı gençliğini yaşasın.
Adamın arkadaş ortamına girsin. Çevresini tanısın.
Hevesini alsın bir ihtimal mantıklı düşünmeye başlayabilir.
Bir umut.

Öncelikle sana kolaylıklar diliyorum.Annenin evleneceği adamın maddi çıkarlar peşinde olduğunu düşünüyorsun.O zaman evlililk anlaşması yapmalarını sağla o zaman adamın gerçek niyeti de ortaya çıkar. Hem hukuk okuyorsun bunu demen gayet normal bence adama da gözdağı olur. Belki de kabul etmez ve annen de gerçekleri görür. İnşallah tez zamanda bu durumdan yara almadan kurtulursunuz.

Yaş farkı elbette sorun değil anlaştıktan sonra ama 29 yaşında genç bir adam neden 37 yaşında 3 çocuklu olgun bir kadını seçer? Anlamadım. Yani siz 20 yaşındaymışsınız. Erkek arkadaşınız da var da ben örnek veriyorum yanlış anlaşılmasın. Hadi siz ve o kişi olsa tamam da bir anne (37 yaşında) ve hiç evlenmemiş genç bir bey. Üstelik de daha 1 ay olmuş tanışalı. Ne ara birbirlerini tanıdılar,sevdiler,güvendiler de evlilik kararı aldılar? Ne aceleleri varmış da hemen evlilik hazırlığına başlamışlar? Ve evinizde yeni yetişen iki tane kız var. Onların yanına nasıl genç bir adamı getirir. Allah korusun. dünyanın bin bir türlü hali var ya.

canım öncelikle Allah yardımcın olsun ama bence anneni vazgeçiremiyorsan da kesinlikle onlar evlendikten sonra o evde kalmayın dedemlerde kalabiliriz demişsin bence kesinlikle kızkardeşlerinle birlikte dedenlerde kalın insanoğlu hataya çok meyilli neler görüp duyuyoruz kendi kız kardeşine yada kızına bile tecavüz edenler varken annenizin 1 aydır tanıdığı sizin ise hiç tanımadığınız biriyle aynı evde kalmanız hiç iyi olmaz bu arada kız kardeşlerin kaç yaşındalar ? durumuna gerçekten çok üzüldüm ve kendi anneciğimin ne kadar yüce ve saygı değer bi insan olduğunu bi kez daha anladım biz 3 kardeşiz babam trafik kazasında vefat ettiğinde annem 24 yaşındaymış , ablam 7 yaşında, ben 2 yaşında , erkek kardeşim ise babam öldükten 40 gün sonra doğmuş annem hamileymiş kardeşime ve benim annem ilkokul mezunu hiç bir mesleği ve maddi gücü olmayan bi kadın buna rağmen bizleri hiç kimseye muhtaç etmeden çalışıp büyüttü okuttu üçümüzde çok şükür iyi bi yerlere gelebildik evlendik herkesin annelik anlayışı çok farklı

yuuh artık yaaa 20 yaşında evlenmiyecekse ne zaman evlensin herkes illa 30una tırmanmak zorunda mı !

sizin yorumlarınızı okuduktan sonra annemle bi daha konuştum ne kdr evli kalmayı planlıyosun ki yaş farkı ddm kardeşlerm ddm szn dediklerinizi dedim işte baya konuştum evlenmicemsin ddm konuşma ilerledikçe sinirlerim bozuldu sert cıktım biraz . sonuc olarak 2-3 hafta içinde evlenecekler ben yurda çıkıcam evlilik sozlesmesi yapıcak oturduğumuz evden hak alamamak için ve annem çalışmak istemediğini onun çalışıp evi geçindireceğini artık evde oturmak istediğini yorulduğunu fln soyledi bende bişey demedim sonra ne diyeyim haklı duzenli bi maddi gelir babam nafaka odemiyo ztn.. kardeşlerm bri 11 biri 12 yaşında onlar daha liseye gdecek universiteye gdecek bunlar hep maddi ihtiyaç doguracak. ben işe başlayınca destek olurum tabiki ama ne kdr gucum yeter.. adamın tavırları iyi yani ama tabiki iyi olacak mühendis bi de kendisi çocuklara karşi bişeyi olacağını sanmıyorum ama geleceği kimse kestiremez okumuş diye kotu seyler yapmaz diyip bu konuyu sallamak olmaz .. ama karar verilmiş artik kontrol ederim bende ne yapiym ..

onlara karşı bi baskı rahatsız edici bi hareket yaptığını gorursem katil olurum herhalde .. ben evde olmicam yurda çıkıcam annem evde olacak o kadar doğurmuş en azından küçük çocuklarına karşı korumacı olur diye umut ediyorum. ne kdr muamma da olsa gelecekte nasıl olacağı ..

evlilik anlaşması yapıcak ztn bi ev ve araba onlardanda hak alamicak. duzenli bi maddi gelir yok annem artık çalışmak istemiyomuş evde oturmak istiyomuş o çalışsın baksın bize diyo. 2 3 hafta sonra nikah kıycaklar. bana nerde yaşıyosan yaşa ben evlencem ddi işte yurda çıkarım bende herhalde .

Annenin kizi olarak korkman cok dogal endise ediorsun fakat unutmamalisin ki annen tecrübeli insan sonucta inan ne yaptigini biliyordur. Hem sende nisanlanmayi düsünüyorsan daha sonradan, bu senin icin sorun olmasin! sende tanimaya calis annenin esini iyi yönlerini ara 😊 birgün sende evleniceksin bir ömür ayni evde yasamicaksiniz. Üzme kendini !

Taaam agzimiza laik bi konu ..

9yas buyuk BABAN olucak annen hic dusunmuyormu benim genceciik kizcem var
once onlari dusunur insan..

Haliniz vaktniz iyimi adamin baska niyeti olmasin ?

Ben katti kabul etmem ama annen seni dusunmuyo zaar.

Nasilsa sen evlenip gitcen diye

ohhh yaniii ! Nasil bi akil fikir bu ya sen niye gidiyorsun oh valla

evlensin keyif yapsin sende surun yurtta kizim safmisin sen ?

Bak kardes ben senin yerinde olsam anneni adamla tek birakmam evde. Gitme napiyiolarsa seninle yapsinlar. ..

annenin erkek arkadaşının ailesi ne diyor

beni pek sorun etmez hep başımın çaresine bakarm bilir yurda çıkıcam o adam eve gelince ztn.
ama benim endişem kardeşlerden yana biri 11 biri 12 yaşnda of aman ya ben mi doğurdum kendi düşünsün diyorum bazen sonra onları düşününce içim elvermiyo ..

bu arada anteplisiniz galiba :13:

ohhh yaniii ! Nasil bi akil fikir bu ya sen niye gidiyorsun oh valla

evlensin keyif yapsin sende surun yurtta kizim safmisin sen ?

Bak kardes ben senin yerinde olsam anneni adamla tek birakmam evde. Gitme napiyiolarsa seninle yapsinlar. ..

o da doğru yaa niye gidiyorum benim evim burası her gun ben temizliyorum o kdr emeğim var yeri dar olan gitsin. gitmiyeyim ben onlarda onu istiyo zaten. baksınlar bana. iyi dedin valla. benim kafa durdu bunları düşünmekten. savaşmak varken neden kaçıp ekmeklerine yağ süreyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…