Annem Evleniyo !!!

Hayati elinden alinmis bi kadin, su an sadece icinde ukte kalanlari yapmaya calisiyor ve tabii ki dogru kararlar alamiyor.
Inanin cok uzuldum.
Onunla biraz daha arkadas olsaniz, belki biraz daha sakin davranabilirdi.
Ben siz ne derseniz diyin, annenizin sizi ve kardeslerinizi cok onemsedigini dusunuyorum, ve burada konusulanlari mutlaka hesaba katmistir, guvenmese o adami eve sokar mi?!!
Tabii ki dunyanin turlu turlu hali var dikkatli olmak lazim, ama bunu dusmanca yapmayin...
Disaridan bakinca gercekten o yasta bir adam, uc kiz cocugunun yaninda hic hos gozukmuyor, ama boyle bir genelleme yapabilir miyiz?!! O yasta diye adama potansiyel sapik muamelesi yapmak?
Tabii ki tedbirli olun ama biraz daha sogukkanli olun ve onunla biraz daha konusun, baktiniz olmuyor dedenizle konusup, tatli dille ertelemesi icin annenizle konussun.
Umarim hersey yoluna girer...

Annen kafayı peynir ekmekle yemiş olmalı...Gerçekten bu nasıl bir mantık...3 kız evladı var ve aynı evde yaşamayı düşünüyor..ALLAH akıl fikir versin gerçekten..

Hiç yakışmayan tavırlar...Anne bu yahu..

Kendisinden 8 yaş ufak..3 kızı var..sizden 9 yaş büyük bir insanla aynı evde yaşama planları..

ALLAH'ım

Son düzenleme:
evlenecegı erkek annenızden buyuk olsaydı bişi demıcektm ama annenız sanırım kendini genc kız sanıyor dahala.. ve olgun da dusunemıyor.. 3 cocuk annesı olabilir ama annenız olgun degil bence.. akıl var mantık var . sızn annenz benım annem olsaydı cıngar cıkarrırdım herhalde sımdı kendi annemı daha cok seviyorum :)

Son düzenleme:
29 yasında bı adam anneme degıl anca bana yarasır kımse olur molur demesın. 8 yas ne demektır yanı, goruyoruz kendınden buyuk kadınlarla evlenenlerın ne oldugunu. Genc bırını gorse agzının sularu akıyo.

Bır yıl sonra adam cıtırların pesıne dusmeye baslar. Kı sızın ıcın cok tehlıkelı.

anne kız bu evlilik merakınızın sebebini anlayamadım ben? anneniz yaşının olgunluğuna hiç mi ermemiş da 1 aydır tanıdığı 29 yaşında bir adamı 3 genç kızla aynı eve sokmaya çalışıyor? siz erken yaşta evlenmenin sonuçlarını annenizden görmüyor musunuz da daha 20 yaşında evlilik hayalleri kuruyorsunuz. valla bir aile büyüğünün size nasihat etmesi şart. ne diyeyim başka:/

iki ay snra 21 yasnda olcam okul bitti blmemne fln ben 23 belki 24 yasnda evlenmis olcam cok erken degil bnce 6 yillik iliskinin uzerine evlenmis olucaz daha ne olsun 20 yil mi gecsin herkrsin aileside onay verdkten sonra? hkuk fakultesinden mezun olucam erken gormuyorum ben bunu. evlenme meraki tabi boyle yorm yapmak normal yanls dyemem ki siz byle dyosunz bi de cevredeki insanlari dusunun... annemin yasi bilmiyorm.. benim diyen bi cok erkegin yapamayacagi kosullarda her imkani verdi bze bu zmna kdr arada tartissakta her sey guzeldi ama birden bire bu adam nerden ckti annemi bu kdr guvendirdi kor etti orasina bi anlam veremiyorm..

sadece aldatma tehlikesi olsa neyse sapik oldugunuda dusunmuyorm gormus gecirmis biri o gozle bakmaz . o basit bi problem olurdu. daha buyuk planlari var dye dusunuyorum. maddi planlar.

canım kardeşim annen klasik aşk kadınlarından
gençliği güzelliği heba olsun istemiyor
içinde kalanları yaşamak istiyor
o da haklı ama bu adamla olmaz
bırakın türkiyeyi dünyada bir sürü olumsuz örnekleri var

29yaşındaki adamın gençkızlarla aynı evde ne işi var
biraz ayıp olacak ama söyleyeceğim
10yıl sonra annen menopoza girdiğinde bu adam erkekliğinin zirvesinde olacak
dengeli düzgün bir adam olsa 3 çocuklu dul kadınla evlenmeye kalkmaz
maddi çıkarları varsa o başka
annen de o adam da mantığı tatile göndermiş aşk yaşıyor
çocuklarına aman aman düşkün olmadığı belli zaten
annen illaki evlenecekse
gözünü seveyim kız kardeşlerin başka evde yaşasın

ama mümkünse anneni ikna edin
çünkü bu evliliğin sonu yüzde99 boşanma

Son düzenleme:
her şey çok yanlış,anneni acele etmemesi konusunda ikna etmeye bak ,bir aydır tanıdığı birini nasıl eve getirir anlayamadım üstelik çocukları varken o evde . hatta annenizin sizin evlilik düşüncenize de karşı çıkması lazım sizinde yaşınız çok küçük bu acele ne ¡ iş yok hiç bir şey düzenli gitmez ,dilerim en doğru yolu bulursunuz o evdeki çocuklarda huzur bulur.

kardeş allah yardımcın olsun.....umarım herşey iyiye gider..........

iyi tarafından görmeye çalış belki sizlere sahip çıkar iyi merhametli davranır.....

Bende 20 yaşında evlendim ne varki bunda herkesin kendi hayatı istediği yaşta evlenir.....

Öncelikle 6 senedir çıkıyoruz diyorsunuz 20 yaşındasınız 14 yaşındamı başladınız çıkmaya hem öbür yaza evlencelmişsiniz 23 yaşında olursunuz bu geç bir yaş değil daha okulunuz bitecek iş bulacaksınız ki daha sevgilinizin askerliği var gelmeden iş bulamaz ev nasıl kuracaksınız sizin derdiniz çeyiz yapma arasında annenizin evlemesi mi sizi bu rahatsız etti gibi geldi bana yanii onca sene yalnız çocuk büyüten biri daha bir aydır tanıdığı kişiyi eve getiremez sizi düşünür hem kendine tepeden tırnağa çeyiz yapacak hali yok evlenmenize de zaman var illa okul bitince hemen evlencekseniz ama açık açık annenizle konuşun nasıl güveniyorsun diye size tanıştırdı mı

6 değil 3 yıldır çııyoruz düzgün okursanız daha iyi olur. 3 yıl sonra evlndiğimizde 6 yıllık iişkinin üzerine evlenmis olcaz ddm gelecekten bahsediyorm bni rahatsız eden şeyin çeyiz olduğunu düşünmene şaşırdm kendmi iyi ifade edemedim herhalde. ailelerimiz tanışıyo sevgilimin ailesi evdir vs dir ayarlamaya çalışıyo annemin bunlardan haberi var once kızım der ne bileym evlenecek oğlan tarafın ailesene karşı nasıl gözükür bu durum gbi seyler dsünür en azndn zaman çabuk geçer her şeyi bir gun onceden yaparsan altından kalkamazsın 2,5 3 yıda azar azar elimizden geldği kdr manasında ddm bana çeyiz hazırlamıyo evleniyo demek istememiştim iyi takip ederseniz beni daha iyi anlarsınz askerlik iş vs bunlardan bahsetmstm. derdimiz o dğl su an ztn.

konuşuldu cnm anneylede amay yıllardır hayata meydan okuyan bu kadın bu adamla kör oldu dyorm mantık uçtu

Son düzenleme:
Bende 20 yaşında evlendim ne varki bunda herkesin kendi hayatı istediği yaşta evlenir.....

evet tbi ben 2 aya 21 olcam evlendiğmde 23 yaşında ve hukuk fakultesi mezunu olucam okul bitck vlencz diyom nden hrkes evlenme meraklısı cahil cocuk muamelesi yapıyo anlamıyorm hukuk fakultesi okuyorum profesyonel ingilizce belgem var yıllarca emek verdim burda cahil muamelesi goruyoruz ağırıma gidiyo.

Son düzenleme:
senı anlıyorum cunku benımde anne baba ayrı herkes kendı hayatını yasıyor evlenme desen olmaz benımde hayatım var dıyecek okuyorum dıyosun az kalmıs bıtıcek okulun bırlıkte oldugun ınsan senı sevıyor deger verıyorsa anlasıyorsan aılelerde desteklıyorsa bıraz sabreder vaktı gelınce evlenırsın hazırlıklar zamanla olur cnm sen bıle anlamazsın ınan benım bı sorum olucak annenın evlenecegı kısının sıze tavırları anlasmanız nasıl gercı arada bır gorusmes baska aynı evde aıle olmak baska ama aklı basında bı yetıskınsın az cok bılırsın tutumu nasıl sıze

Ben suan 23 yaşındayım ve 2 yaşında oğlum var dogru insanı bulduktan sonra yasin önemi yok bence
Bu arada tebrik ederim çok güzel bölüm kazanmissiniz
Annenize gelince evlenmek istiyorsa evlensin ana bukadar acele etmesin ayrica evde genç bir erkek nasil olur bilemedim genç kızlar varken
Hakkınızda hayırlısı....

canımm ya.bende fark ettım herkes sana oyle bı muameleyle yaklasmıs.ama 23 yas cokda erken deıl evlılık ıcı.eger gecım olursa bellı sartlar yerıdeyse 23 erken bıraz daha beklenmelı dıe bı kural asla yok.herkesın kendıne gore bı hayatı durumu planları var sonucta... ki kaldıkı sende oda ıyı bır egıtım alıyorsunuz cahil cühela oldugunuzu dusunmuyorum

annene gelınce.cok uzdu annenın bu tutumu benı.8 yas kucuk olması şok edıcı bır durum gercekten.annenı vazgecırebılırmısın bılmem.sonucta sevıyorsa köru körune yapar o evlılıgı.ha sonra ayrılırmı ayrılır yada ayrılmaz bılemem ama can sıkıcı seyler yasanması muhtemel.kardeslerını en azından annen evlenırse ve adamın gercek tavrını gorene kdar kendı yanına al dedende yasa.bılıyorum sartların belkı buna elvermeyeblır ama bende o yasta adamın kardeslerıne yakın durması hos deıl.sıızın varlıklı bır durumunuz varmı ? mal derdınde dedınız ya ? acaba ne gıbı bı planı var onu dusunyorum

Canım okulum biticek ve 23 yaşında evli olucam diyorsun açıkçası ben bunda anormal birşey görmedim biraz erkende olsa bana göre evlilik için uygun bir yaş olabilir. Ben annene takıldım ve şaşırdım açıkçası 1 ay görüştüğü biriyle nasıl evlenebilir aklım almıyor belkide önceden tanışmışlıkları vardır size söyleyeli 1 ay olmuştur diye düşündüm ama yinede 37 yaşa 29 yaş bence büyük bir hata olur. Üstelik karşıdaki insan evliliğin sorumluluklarını henüz bilmeyen bekar bir genç adam. Ama malesef ki annenin kararını değiştiremeyeceğine göre ve üstüne birde aile büyüklerinden de onay çıktığına göre sanırım senin elinden birşey gelmez artık umarım kardeşlerin mağdur olmaz. Ben onlara çok üzüldüm. Zaten üveybaba başlı başına sindirilmesi zor bir durumken böyle genç bir adamla aynı evde yaşamak, anlaşmaya çalışmak, evde rahat bir şekilde dolananamamak aşırı zor. Hele ki adam onlara baskı kurmaya çalışırsa ters bir laf ederse iyice içinden çıkılmaz olucak. Annenin yaptığı çok yanlış. Büyük ihtimalle ilerde sürekli eşi ve çocukları arasında kalan bir bayan olucak ve ben aradaki dengeyi kuracak olgunlukta olduğuna inanmıyorum. Onun dışında şuan 20 yaşındasın önünde 3 yıl var o yüzden annenin 3 yıl beklemesine gerek yok, senden önce evlenebilir bana göre. Evi baştan aşağı düzüp kraliyet düşünü yapıcak değil ya.. Çeyizin o 3 yıl içinde hallolur elbet çok az bir süre değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…