- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.854
- 773
- Konu Sahibi tugalice19
-
anne kız bu evlilik merakınızın sebebini anlayamadım ben? anneniz yaşının olgunluğuna hiç mi ermemiş da 1 aydır tanıdığı 29 yaşında bir adamı 3 genç kızla aynı eve sokmaya çalışıyor? siz erken yaşta evlenmenin sonuçlarını annenizden görmüyor musunuz da daha 20 yaşında evlilik hayalleri kuruyorsunuz. valla bir aile büyüğünün size nasihat etmesi şart. ne diyeyim başka:/
29 yasında bı adam anneme degıl anca bana yarasır kımse olur molur demesın. 8 yas ne demektır yanı, goruyoruz kendınden buyuk kadınlarla evlenenlerın ne oldugunu. Genc bırını gorse agzının sularu akıyo.
Bır yıl sonra adam cıtırların pesıne dusmeye baslar. Kı sızın ıcın cok tehlıkelı.
Evlenmek en doğal hakkı ama 1 aydır tanıdığı birini eve sokmak cok mantıksız, hatta tehlikeli.
Senin de daha yasın 20 simdiden evlenme derdindesin. Bi sakin olun ailecek. Yok mu söyle sözü gecen biri ailenizde sizlerle konussun.
iki ay snra 21 yasnda olcam okul bitti blmemne fln ben 23 belki 24 yasnda evlenmis olcam cok erken degil bnce 6 yillik iliskinin uzerine evlenmis olucaz daha ne olsun 20 yil mi gecsin herkrsin aileside onay verdkten sonra? hkuk fakultesinden mezun olucam erken gormuyorum ben bunu. evlenme meraki tabi boyle yorm yapmak normal yanls dyemem ki siz byle dyosunz bi de cevredeki insanlari dusunun... annemin yasi bilmiyorm.. benim diyen bi cok erkegin yapamayacagi kosullarda her imkani verdi bze bu zmna kdr arada tartissakta her sey guzeldi ama birden bire bu adam nerden ckti annemi bu kdr guvendirdi kor etti orasina bi anlam veremiyorm..
Öncelikle 6 senedir çıkıyoruz diyorsunuz 20 yaşındasınız 14 yaşındamı başladınız çıkmaya hem öbür yaza evlencelmişsiniz 23 yaşında olursunuz bu geç bir yaş değil daha okulunuz bitecek iş bulacaksınız ki daha sevgilinizin askerliği var gelmeden iş bulamaz ev nasıl kuracaksınız sizin derdiniz çeyiz yapma arasında annenizin evlemesi mi sizi bu rahatsız etti gibi geldi bana yanii onca sene yalnız çocuk büyüten biri daha bir aydır tanıdığı kişiyi eve getiremez sizi düşünür hem kendine tepeden tırnağa çeyiz yapacak hali yok evlenmenize de zaman var illa okul bitince hemen evlencekseniz ama açık açık annenizle konuşun nasıl güveniyorsun diye size tanıştırdı mı
Bende 20 yaşında evlendim ne varki bunda herkesin kendi hayatı istediği yaşta evlenir.....
evet tbi ben 2 aya 21 olcam evlendiğmde 23 yaşında ve hukuk fakultesi mezunu olucam okul bitck vlencz diyom nden hrkes evlenme meraklısı cahil cocuk muamelesi yapıyo anlamıyorm hukuk fakultesi okuyorum profesyonel ingilizce belgem var yıllarca emek verdim burda cahil muamelesi goruyoruz ağırıma gidiyo.
evet tbi ben 2 aya 21 olcam evlendiğmde 23 yaşında ve hukuk fakultesi mezunu olucam okul bitck vlencz diyom nden hrkes evlenme meraklısı cahil cocuk muamelesi yapıyo anlamıyorm hukuk fakultesi okuyorum profesyonel ingilizce belgem var yıllarca emek verdim burda cahil muamelesi goruyoruz ağırıma gidiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?