annem evlenmemi istemiyor

kirpik11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
61
26
3
31
merabalar. benim annem ve babam ayrılar yani boşadılar ve 15 yıl oldu nerdeyse.beni ve abimi annem büyüttü tek başına mücadelelerle.ben 23 yaşındayım iki yıldır bi ilişkim evlilik kararı aldık ancak annem hiçbir şekilde istemiyor sebebi ise erkek arkadaşımın farklı bir şehirde olması.biz istanbulda oturuyoruz ve istanbula 2 saat mesafesi var cocugun yaşadığı yerin.uzak olmamamı istiyor ve kendisi gibi olacağimdan korkuyor.erkek arkadaşımın bi fabrikada çalışmasınıda bahane ediyor.gecinemezsiniz diyor.memeur olsa neyse diyor.cocuk buraya gelsin burda çalışsın diyor cocuk 6yıldır aynı fabrikada iki bin liraya çalışıyor istanbula geldiği zman yeni bi iişe girecek ve en yüksek bin lira alıcak diyorum olsun diyor şimdi iki bin lira almasına gecinemezsiniz diyor ama bin lira alıcak diyince demiyo bi şey.kesinlikle istemiyorum dedi evde benimle konuşmuyor naparsan yap dedi cok üzülüyorum dedemlerede actım konuyu onlar tamam dedi pazar günü tanışmaya gelicekler ama annemin umrunda değil ilgilenmiyor hiç napıcam? bana böyle davranmasına cok içerliyorum.

Annen belli ki yalnız kalıcağı için istemiyo. eğer doğru insan bu benim için diyosan neden olmasın.
Sonuçta ömür boyu ailenle birlikte olamiyosun.

annenle çok iyi konuşmalısın..onun gibi olmandan korkuyor..ona çok mutlu olduğunu sevgilinle tanışınca çok seveceğini ve sık sık ziyaretine geleceğine anlat..bıkmadan usanmadan hergün anlat konuş sevgiyle...

Benimde annemle babam ayrı hemde ben daha 1 yaşındaydım .
Annemin dediği şudur bana hep 'eğer gerçekten seviyorsan ben seni veririm yeter ki sen mutlu ol '
Annenizi ben biraz bencil buldum kusura bakmayın .
Çünkü tanıma şansı bile vermiyor .
Önce bi tanırsın karşına alır konuşursun baktın hataları var o zaman belki karşı çıkabilirsin .

Senin turşunu mu kuracak?
Başkası olsa yine istemezdi annen yalnız kalmaktan ve kendi yaşadıklarını kızının yaşamasından korkuyor.
Sen güveniyorsan erkek arkadaşına anneni ikna edebilirsin inatçı olman lazım ama baya..

yok canım annelerın içine fılan bişey doğduğu yok,anneı anlıyorum,saygı duyuyorum sızı buyuttüğü için,ama annen enı sonu ıkna olacak,emın ol,çocuk nıye gelsin,

Damat adayı memur olursa direk evlenmelik yani huyu suyu önemli değil
2 bin sevgilin alıyor sen de çalışsan asgari ücret alsan bile 3000 para girecek eve
Damada potansiyel banka gözüyle bakan bir anne.

Yanlış anlaşılmak istemem ama annelerinde herzaman 6. hisleri kuvvetli olmuyor.
Misal benim annem;
7 sene birlikte olduğumuzu bildiği halde eşimle evlenmemi istememişti.Söz yapılırken bile ağlattı beni.
Babam sağolsun kiminle isterseniz onunla evlenin yeterki insan olsun arkandayım dedi.
Evlendik.8.senemizdeyiz çok şükür.
Eşimin tüm sülalemle arası çok iyi.Annem dahil:))

çocugu al eve getir. orda kalın. 1000 liranız olsun huzurunuz olsun :)

Geçinemezsiniz dediğin de ''ben de çalışırım'' diye bir cümle yazmış olmanızı bekledim şahsen.

Annelerin 6. hisleri kuvvetli. Şaşmaz. İstememekle içine bir şey doğması arasında kalın bir çizgi var.

annen ben çektim kızım çekmesi diyo işte seni düşünüyo

bende calışırım dediğimde hayır o seni çalışıp bakacak diyor ne desem yanlış anlıyor konuşunca senin gözüe perde inmiş diyor konuşmayınca surat yapıyorsun diyor. düşün kararını ver diyor 2 yıl gecti her ay soruyor ben kararlıyım diyorum birz daha düşün o zaman diyor bu gecen 2 yıl sakin gecmedi tabi bana gidiceksen git otobus duraktan kalkıyor dediğide oldu keza annemin yanında abimden yemediğim hakarette kalmadı beni cok sevdiklerindendir diyorum ama o kadar cok yıprattılarki laflarıyla beni artık zor tahhammül eder oldum.kaçmak gibi bi yanlış yapıp onları utandırmak istemiyorum ama sabırla bekliyorum ne zaman bu konu acılsa azarlanıp susturuluyorum bi açıklamamda savunmaya gecmiş yada gözüme perde inmiş oluyor hiç bi şekilde haklı değilmişim ben.ne terbiyesizliğim ne hadsizliğim ne saygısızlığım kaldı.bunlar annemden yediğim hakaretler bide abimden yediğim küfürler var tabi.insanın en yakınlarından kanından canından böyle lafları yemesi o kadar zor o kadar dayanılmaz ki.sabretmek hergün daha zorlaşıyor.evde psikolojik dışlama bile yaptılar bir olup benle konuşmadılar bi süre.bilmiyorum nolcak.

Annene kizma inan uc kizim var okadar zor buyuyorlarki okadar zorki sana anlatamam koca cok bulursun ama anne bitane baska yok ve hakki odenmez

tanımdan onyargılı davranması yanlıs hani tanısa begenmese uzakta ne yapar sana diye korksa anlıycamda ustelik 2 saat mesafe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…