annen ben çektim kızım çekmesi diyo işte seni düşünüyomerabalar. benim annem ve babam ayrılar yani boşadılar ve 15 yıl oldu nerdeyse.beni ve abimi annem büyüttü tek başına mücadelelerle.ben 23 yaşındayım iki yıldır bi ilişkim evlilik kararı aldık ancak annem hiçbir şekilde istemiyor sebebi ise erkek arkadaşımın farklı bir şehirde olması.biz istanbulda oturuyoruz ve istanbula 2 saat mesafesi var cocugun yaşadığı yerin.uzak olmamamı istiyor ve kendisi gibi olacağimdan korkuyor.erkek arkadaşımın bi fabrikada çalışmasınıda bahane ediyor.gecinemezsiniz diyor.memeur olsa neyse diyor.cocuk buraya gelsin burda çalışsın diyor cocuk 6yıldır aynı fabrikada iki bin liraya çalışıyor istanbula geldiği zman yeni bi iişe girecek ve en yüksek bin lira alıcak diyorum olsun diyor şimdi iki bin lira almasına gecinemezsiniz diyor ama bin lira alıcak diyince demiyo bi şey.kesinlikle istemiyorum dedi evde benimle konuşmuyor naparsan yap dedi cok üzülüyorum dedemlerede actım konuyu onlar tamam dedi pazar günü tanışmaya gelicekler ama annemin umrunda değil ilgilenmiyor hiç napıcam? bana böyle davranmasına cok içerliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?