Annem geliyorken Kv eşimi kahvaltıya çağırıyor

bikahve95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.151
1.171
83
Öncelikle herkese Merhabalar,
Benim fikir almak istediğim bir derdim var. Annem şehir dışında yaşıyor ve bu cuma akşamı bize gelecek. Çünkü cumartesi günü açık öğretim sınavı var saat 10 da girecek ama tek 1 dersi olacağı için yarım saat 40 dk içinde çıkar. Babam kardeşlerim ve annem sınav sonrası 11 gibi yani kahvaltı yapacaktık bu 2 hafta önceden belli bişeydi
Şimdi kayınvalidem aradı cumartesi sabahı görümcemin oğlunun doğum günü olduğu için hep beraber kahvaltı yapalım sürpriz yapalım diyor. Bende annem gelecek diyince eşimi aramış sen gel senin gelmen gerek diye eşime baskı yapmış
Kv burda hatalı diye düşünüyorum bize misafir geliyorken eşimi kendisine çağırması benim aileme ayıp olmuyor mu
Açıkçası annemin sınavı uzun sürse gidelim diyeceğim ama sınavı 1 ders olduğu için kısa bişey. Ne yapacağımı bilemiyorum fikirlerinizi bekliyorum eşimle kavga ettik bana senin annen yabancı değil diyor ayıp olmaz diyor

Ah bu kv'ler ... Hos degil bu tutumu. Esiniz dilerim akliselim bir kisidir. Kuzenin dogumgunu illaki sabah mi kutlaniyor sanki. Ailenle kahvalti yaptiktan sonra uygun bir zaman diliminiz varsa beraber giderseniz.
Bende aynı şeyi söylüyorum kahvaltı yapıp gidelim diyorum bana dediği şey seni dışlasalar haklılar, herkes gidiyor kahvaltıya Bi sen gelemiyorsun diyorum ne yapayım misafir geliyor annem geliyor bu önceden belli bişey diyorum anlatamıyorum

Annen yabancı değil görünce mi yabancı?? Görümce ile aynı şehirde yaşıyorsanız tabiki ailenize ayıp olur. Eşiniz de gitmesin bence.sonra beraber gidersiniz
Aynı şehirdeyiz ama Kv ve görümcem eşimin annemler yüzünden gelmediğini duyarsa kıskanırlar bu hep böyleydi çünkü

aslında kayınvaliden senin ailenide davet edebilirdi kahvaltıya...

Eşinizin olmaz anne misafirlerim var demesi gerekirdi. Ayrıca böyle bir durum oldumu kv beni aradığında ben söylerim sonra da eşimi arar böyle böyle oldu ama annemler geleceği olmayacağını söyledim diye bilgi veririm ki o da ne diyeceğini bilsin yani benim için önemli olduğunu bilsin. Erkekler için böyle durumlar pek önemli değil ki eşiniz de annen yabancı değil demiş . Eşinizle görüşün eğer ısrarcı olursa ben de aynısını ona yaparım annesi gelirken benim başka planım var diyip evden çıkarım ikisine de ders olur.

Aynı şehirdeyiz ama Kv ve görümcem eşimin annemler yüzünden gelmediğini duyarsa kıskanırlar bu hep böyleydi çünkü
Ben sadece benim kv ve görümceler öyle sanıyodum,demekki varmış bizden baska
Allah yardımcınız olsun
Ben dokuz senede cözüm bulamadım dilerim siz bulursunuz

bal gibi de ayıp olur..
asıl onun annesine ayıp olmaz yanı başınızda çünkü...sizinkiler şehir dışından geliyorlar..
taviz vermeyin kesinlikle..
kendi de giderse aynı durumu siz de ona yaşatın belki anlar ne demek olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…