Annem geliyorken Kv eşimi kahvaltıya çağırıyor

Valla bi benzerini benim kv de bana yaptı
Eşim ilk seninki gibi oldu ayrı ayrı gidelim dedi
Öyle mi dedim ok ordanda annemlere giderim herkes kendi anasının dibinde yasasın o zaman biz niye evlendikki ayrı gayrı takılcaksak diye dellendim tartıstık vs en sonunda kafası bizim ayrı bi aile oldugumuzu idrak ettide annesini arayıp rest cekebildi
Sakın kararınızdan dönmeyin verilmiş bi söz var yapılmış plan var siz annesinden ayrı ailesiniz ailenize bu kadar müdahil olmasına eşinizinde sizi yok sayıp kendine göre plan yapmasına müsade etmeyin

Kesinlikle ailenize ayıp olur şehir dışından geliyorlar birde.Kusura bakmayın ama eşiniz ve kv niz oldukça düşüncesiz insanlar.Ben olsam ailemle kahvaltı yapıp kv ye giderdim.Aksi takdirde kahvaltı vakti eşimi yollamazdım.Biraz tepkinizi koyun eşinize.Ayni şeyi ben yapsam hoşuna gider mi deyin.

Kvnizin yaptığı işgüzarlık, doğum günü kutlaması için illa kahvaltıyı mı seçmeleri gerekiyordu (ki kahvaltıda doğum günü kutlandığını hiç görmedim ben çok tuhaf), sizin planınızdan haberi varken üstelik? Sizi annenizle birlikte çağırmaması da ayrı ilginç, nezaketen de olsa "Anneni de al gel kızım dilersen, bir arada oluruz" diyebilirdi.
Bunun haricinde eşler arası tartışma yaşanabilme olasılığını göre bile, sizden aldığı cevaba karşın oğlunu ayrıca arayıp ikna etme çabası da niyetinin ne olduğunu gösteriyor. Bu olay, kv ile arama mesafe koyma sebebim olurdu.

Eşiniz zaten dengeyi sağlayamayan, anneci biri, belli ki. Annesini kibarca reddederek sabah saatlerini planladığınızı ve ancak müsait olduğunda katılmaya çalışacağını/bir başka gün telafi edeceğini vb. söyleyebilirdi-söylemeliydi.

Şu durumda, eşim annesinin yanına gitmeyi tercih ederek planımızı son dakika bozup beni ekseydi, bir de "Annemlere ayıp olur" diyerek kendi yaptığı ayıbı görmezden gelip kavga çıkarsaydı, böğrünü sallayacak cinsten güzel bir kahvaltı parası koparırdım kendisinden. Sınav çıkışı annemi de yanıma alır dışarıda mükellef bir kahvaltıya çıkar, sohbet muhabbet bol fotoğraf, şen şakrak bir gün geçirirdim anne-kız. En azından keyfimi kaçırmamış, günümü zehir etmelerine izin vermemiş olurdum.

Annem gidip eşimle baş başa kaldığımda ise ağzına sçardım.

Sizin ailenize ayıp olmaz ama kendi ailesine olur, öyle mi? İki hafta önceden yapılan planı son dakikada bozmamalı. Üstelik evinize gelen misafir, sizin kadar eşinizin de misafiri sayılır. Yaptığı çok ayıp. Ben olsam gitmesine karışmaz ancak ailesinin geleceği günlerde çıkar evden giderdim. Ne de olsa eşinize göre ayıp değil.

Sizden hayır cevabını aldıktan sonra eşinize ısrar eden kayınvalideyle de aranıza mesafe koyun. İyi niyetli değil.

Kaynanan tam bir şeytan. Ailenizin geldiği gün, oğullarını bilerek çağırıyor ki aranız bozulsun. Kaynananız insan olsaydı derdi ki ; oğlum ayıp olur , eşinin annesi senin de annen sayılır, kahvaltıda bulun mutlaka, tatsızlık yaşamayın, akşam gelseniz de olur. Ama nerdeee?

en guzeli,
simdi esinin agzina scsa annesinin sinavini olumsuz etkileme ihtimali var,
en iyisi simdilik he he deyip gecistirmek yalnizken veya sonrasinda kayinvalideye gitmenin icap ettigi bir gun, nasilsa ayip olmaz sizinkilere deyip posta koymak.

Bırakın kendi ailesiyle kahvaltı yapsın. O zihniyetteki bir adamı olduda bi şekilde kendi annenlerle kahvaltıya gitmeye ikna etsen bile, kahvaltıda oflayıp puflayack, surat asacak, belki de saçma sapan konuşup canınızı sıkacak. Annenlerle gününüzü burnundan getirecek, sen mahcup olacaksın. Sal ipini diyeceğim de bu öküz anasından göbekbağını kesememiş hala. Bütün bu olanlar ondan.

bence kısasa kısas yapın , annenizin sınavı bittiğinde hep birlikte gidn kv denize bir kiş beklerken fazladan 3-5 misafirle uğraşsın dursun , böylelikle hem eşinizin gönlü olsun hem sizin , düşünecek olan kv de olsun..

ben daha çok eşinize sinir oldum, siz sakin olun tabi ama benim için büyük kavga sebebi. senin ailen değerli de benim ki değersiz mi ? sabah doğum günü kutlamak nedir? kahvaltı da yumurtaya mı mum dikeceklermiş?
en azından anne bikahve95 e ayıp olur biz akşam falan uğrar kutlarız diyebilirdi. bence kv ye sinirlenmekten çok ailenize değer vermeyen eşinize sinirlenin. burnunu sürtmeden de o kv evine gitmeyin

İki ucu bklu değnek.

Seninkiler, benimkiler olayı çok çirkin bence.

En iyisi kv'yi boşverin ve görümcenizi arayıp, durumu belirtin; gelemeyeceğinizi söyleyin.

Eşinize de empati kur, senin annenler bize gelse ben de bırakıp kardeşime gitsem nasıl durur sence, deyin.

kocanı gönderme sakın anasına kahvaltıya.onlarla sonrada görüşür
ya bu kayınvalideleri varya allah nasıl biliyorsa öle yapsın
sırf huzursuzluk çıkarmak için yapıyo pesss

Gelirse gelir gelmezse hiç kafana takma sen ailenle bi güzel geçir vaktini.Bitmez bu huzur bozan kayınvalideler bitmez

Kahvaltiyi birlikte yapip, aileniz falan hep birlikte dogum gunune gecseniz ? Belki böylelikle her iki tarafinda gönlü olur.

Annen yabancı değil ona ayıp olmaz ama KB yabancı ona ayıp olur eşin gitmezse. Bu nasıl mantık yaa. Doğum günüyle kahvaltı bağlantısını da çözemedim akşam toplanıp pasta kesseler olmuyor sanki. Ayrıca bir gün erteleyebilirler. Ne kadar ayıp

Doğum günü kutlamasından görümcem ve çocuğunun haberi yok onlar cumartesi oraya kahvaltıya gidecekler Kv de sizde gelin hep beraber kahvaltı yapalım sonra pasta keser süprriz yaparız dedi fakat dediğim gibi benim ailemi yok sayarak oğluna senn gel diye oğluyla kavga ediyor

Ne yapacaksınız, gönderecek misiniz eşinizi??
O şeytan kayınvalideniz de basiretsiz kocanız da biraz cadılık hak etmiyor mu sizce?
Pasif gördüm sizi.
Alın ipleri elinize, sıkıyorsa gitsin eşiniz.
Vallahi ben olsam göndermem, çok büyük sorun ederim bu durumu.

Ha bir de kayınvalide ve görümcenizin yabancı olması durumunu bir güzel kullanırım kendime göre

ne kadar ayıp ve saygısızlık. hadi kv bencillik kıskanclık yapıyo. eşindede hiç mantıkyok tamam diyebiliyo. eşin hp böyle anasının agzınamı bakar. iyi bi cinneti hakediyo. böyle emrivaki yapılmasa sizdehep beraber pasta kesmeye gıdersınız zaten.

Kv niz kötü niyetli gerçekten.Baska şehirden dünürü geliyor.O yok sayıyor.Davet de etmiyor.Çok sert bi tepkiyi haketmiş.Eşinizin de kalir yani yok.Ailenize karsi saygisiz.Bence eşinize de kv nize de tavrınızı net koyun.Ki bir daha ailenize ve size karşı bu şekilde davranamasinlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…