- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Kvnizin yaptığı işgüzarlık, doğum günü kutlaması için illa kahvaltıyı mı seçmeleri gerekiyordu (ki kahvaltıda doğum günü kutlandığını hiç görmedim ben çok tuhaf), sizin planınızdan haberi varken üstelik? Sizi annenizle birlikte çağırmaması da ayrı ilginç, nezaketen de olsa "Anneni de al gel kızım dilersen, bir arada oluruz" diyebilirdi.
Bunun haricinde eşler arası tartışma yaşanabilme olasılığını göre bile, sizden aldığı cevaba karşın oğlunu ayrıca arayıp ikna etme çabası da niyetinin ne olduğunu gösteriyor. Bu olay, kv ile arama mesafe koyma sebebim olurdu.
Eşiniz zaten dengeyi sağlayamayan, anneci biri, belli ki. Annesini kibarca reddederek sabah saatlerini planladığınızı ve ancak müsait olduğunda katılmaya çalışacağını/bir başka gün telafi edeceğini vb. söyleyebilirdi-söylemeliydi.
Şu durumda, eşim annesinin yanına gitmeyi tercih ederek planımızı son dakika bozup beni ekseydi, bir de "Annemlere ayıp olur" diyerek kendi yaptığı ayıbı görmezden gelip kavga çıkarsaydı, böğrünü sallayacak cinsten güzel bir kahvaltı parası koparırdım kendisinden. Sınav çıkışı annemi de yanıma alır dışarıda mükellef bir kahvaltıya çıkar, sohbet muhabbet bol fotoğraf, şen şakrak bir gün geçirirdim anne-kız. En azından keyfimi kaçırmamış, günümü zehir etmelerine izin vermemiş olurdum.
Annem gidip eşimle baş başa kaldığımda ise ağzına sçardım.
kocanı gönderme sakın anasına kahvaltıya.onlarla sonrada görüşürÖncelikle herkese Merhabalar,
Benim fikir almak istediğim bir derdim var. Annem şehir dışında yaşıyor ve bu cuma akşamı bize gelecek. Çünkü cumartesi günü açık öğretim sınavı var saat 10 da girecek ama tek 1 dersi olacağı için yarım saat 40 dk içinde çıkar. Babam kardeşlerim ve annem sınav sonrası 11 gibi yani kahvaltı yapacaktık bu 2 hafta önceden belli bişeydi
Şimdi kayınvalidem aradı cumartesi sabahı görümcemin oğlunun doğum günü olduğu için hep beraber kahvaltı yapalım sürpriz yapalım diyor. Bende annem gelecek diyince eşimi aramış sen gel senin gelmen gerek diye eşime baskı yapmış
Kv burda hatalı diye düşünüyorum bize misafir geliyorken eşimi kendisine çağırması benim aileme ayıp olmuyor mu
Açıkçası annemin sınavı uzun sürse gidelim diyeceğim ama sınavı 1 ders olduğu için kısa bişey. Ne yapacağımı bilemiyorum fikirlerinizi bekliyorum eşimle kavga ettik bana senin annen yabancı değil diyor ayıp olmaz diyor
Nokta.Oyle bir ayip olurki terbiyesizler.Ne demek yabanci degil.Evinize misafir geliyor hemde karisinin annesi.Tum ihtisamiyla orda olmali.Aksama hediyesini versin mazeretini belirtsin.Anasina saygi bekleyen anama saygi gosterecek!
Doğum günü kutlamasından görümcem ve çocuğunun haberi yok onlar cumartesi oraya kahvaltıya gidecekler Kv de sizde gelin hep beraber kahvaltı yapalım sonra pasta keser süprriz yaparız dedi fakat dediğim gibi benim ailemi yok sayarak oğluna senn gel diye oğluyla kavga ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?