Seni dışlasalar haklılar mı, o ne demek. Kendini savunmaya çalışma kestirip at. Önceden belliydi, annemler ne yapayım deme.Bende aynı şeyi söylüyorum kahvaltı yapıp gidelim diyorum bana dediği şey seni dışlasalar haklılar, herkes gidiyor kahvaltıya Bi sen gelemiyorsun diyorum ne yapayım misafir geliyor annem geliyor bu önceden belli bişey diyorum anlatamıyorum
Öncelikle herkese Merhabalar,
Benim fikir almak istediğim bir derdim var. Annem şehir dışında yaşıyor ve bu cuma akşamı bize gelecek. Çünkü cumartesi günü açık öğretim sınavı var saat 10 da girecek ama tek 1 dersi olacağı için yarım saat 40 dk içinde çıkar. Babam kardeşlerim ve annem sınav sonrası 11 gibi yani kahvaltı yapacaktık bu 2 hafta önceden belli bişeydi
Şimdi kayınvalidem aradı cumartesi sabahı görümcemin oğlunun doğum günü olduğu için hep beraber kahvaltı yapalım sürpriz yapalım diyor. Bende annem gelecek diyince eşimi aramış sen gel senin gelmen gerek diye eşime baskı yapmış
Kv burda hatalı diye düşünüyorum bize misafir geliyorken eşimi kendisine çağırması benim aileme ayıp olmuyor mu
Açıkçası annemin sınavı uzun sürse gidelim diyeceğim ama sınavı 1 ders olduğu için kısa bişey. Ne yapacağımı bilemiyorum fikirlerinizi bekliyorum eşimle kavga ettik bana senin annen yabancı değil diyor ayıp olmaz diyor
Cuma gelecek cumartesi dönecekevet bu da önemli bi detay sonuçta
Yürü arkandayım. :)))))Kv leş de eşin ondan beter. Resmen terbiyesizlik yaptığı ve sen hala kendini pasif pasif savunuyosun.
o zaman eşinin gitmesinde bir sakınca yok...boş yere büyütme bence konuyu, dediği gibi yabancı değil ya...Annem şehir dışından geldiğinde bile bize gelmez
Resmen cadı kaynana:)Öncelikle herkese Merhabalar,
Benim fikir almak istediğim bir derdim var. Annem şehir dışında yaşıyor ve bu cuma akşamı bize gelecek. Çünkü cumartesi günü açık öğretim sınavı var saat 10 da girecek ama tek 1 dersi olacağı için yarım saat 40 dk içinde çıkar. Babam kardeşlerim ve annem sınav sonrası 11 gibi yani kahvaltı yapacaktık bu 2 hafta önceden belli bişeydi
Şimdi kayınvalidem aradı cumartesi sabahı görümcemin oğlunun doğum günü olduğu için hep beraber kahvaltı yapalım sürpriz yapalım diyor. Bende annem gelecek diyince eşimi aramış sen gel senin gelmen gerek diye eşime baskı yapmış
Kv burda hatalı diye düşünüyorum bize misafir geliyorken eşimi kendisine çağırması benim aileme ayıp olmuyor mu
Açıkçası annemin sınavı uzun sürse gidelim diyeceğim ama sınavı 1 ders olduğu için kısa bişey. Ne yapacağımı bilemiyorum fikirlerinizi bekliyorum eşimle kavga ettik bana senin annen yabancı değil diyor ayıp olmaz diyor
Öncelikle herkese Merhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?