- 5 Nisan 2020
- 706
- 344
- 53
- Konu Sahibi Misisipili
-
Yarınımızın garantisi yok eğitim almadıysanız okuyun çalışın kendinizi geliştirin. Daha yaşınız çok genç. Aşk insanın gözünü kör ediyor ama sonrada pişman edebiliyor. Önce kendinizi bi sağlama alın. Eşiniz sizi seviyorsa seve seve destek olur zaten sizeHerkese merhaba öncelikle baştan başlamak istiyorum ben 20 yaşındayken kaçarak evlendim doğal olarak annem babam ve diğer akrabalarım eşime hiç ısınamadı. Şu an bile yeni yeni 1 yıl oldu evleneli eşimin her yaptığı haraketin altında bir art niyet arıyorlar. Ben belki erken ama çocuğum olsun istiyorum herkes gibi ama annem ve teyzem çocuk yapma kariyerini yap ne belli boşanmayacağınız gibi bir sürü şey söylüyor artık hamile kalırsam söylemeye bile korkar oldum. Normal mi bu kadar baskıları anlam veremiyorum.
Benim de fikrim anneler ne diyorsa doğru diyordur. Hiçbir anne çocuğunun kötülüğünü istemez. O an bize çok saçma gelebiliyor bazı söyledikleri ama bir süre sonra keşke annemi dinleseydim diyebiliyoruz.Herkese merhaba öncelikle baştan başlamak istiyorum ben 20 yaşındayken kaçarak evlendim doğal olarak annem babam ve diğer akrabalarım eşime hiç ısınamadı. Şu an bile yeni yeni 1 yıl oldu evleneli eşimin her yaptığı haraketin altında bir art niyet arıyorlar. Ben belki erken ama çocuğum olsun istiyorum herkes gibi ama annem ve teyzem çocuk yapma kariyerini yap ne belli boşanmayacağınız gibi bir sürü şey söylüyor artık hamile kalırsam söylemeye bile korkar oldum. Normal mi bu kadar baskıları anlam veremiyorum.
Maşallah. Onaylı mısınız? Mesleğinizin eğitimini alabilirsiniz yine deÇok kararsız kaldım kızlar üniversite okumadım am şu an bir markette müdür yardımcısı olarak çalışıyorum. Sanırım acele eden benim
Çok doğru.Hiçbir evliliğin garantisi yoktur.Ve bana kalırsa kadının her zaman ayakta durabilecek maddi gücü ve eğitimi olmalıdır.Ayaklarınız yere daha sağlam basmalı.Ayrıca bana göre hem yaşınız çok küçük evliliğiniz çok yeni.Hiç mi hayaliniz yok çocuk haricinde?annem ve teyzem çocuk yapma kariyerini yap ne belli boşanmayacağınız
Kısmen haklilarHerkese merhaba öncelikle baştan başlamak istiyorum ben 20 yaşındayken kaçarak evlendim doğal olarak annem babam ve diğer akrabalarım eşime hiç ısınamadı. Şu an bile yeni yeni 1 yıl oldu evleneli eşimin her yaptığı haraketin altında bir art niyet arıyorlar. Ben belki erken ama çocuğum olsun istiyorum herkes gibi ama annem ve teyzem çocuk yapma kariyerini yap ne belli boşanmayacağınız gibi bir sürü şey söylüyor artık hamile kalırsam söylemeye bile korkar oldum. Normal mi bu kadar baskıları anlam veremiyorum.
Herkese merhaba öncelikle baştan başlamak istiyorum ben 20 yaşındayken kaçarak evlendim doğal olarak annem babam ve diğer akrabalarım eşime hiç ısınamadı. Şu an bile yeni yeni 1 yıl oldu evleneli eşimin her yaptığı haraketin altında bir art niyet arıyorlar. Ben belki erken ama çocuğum olsun istiyorum herkes gibi ama annem ve teyzem çocuk yapma kariyerini yap ne belli boşanmayacağınız gibi bir sürü şey söylüyor artık hamile kalırsam söylemeye bile korkar oldum. Normal mi bu kadar baskıları anlam veremiyorum.
Aynen fikirlerime tercüman olmussunuzBenim de fikrim anneler ne diyorsa doğru diyordur. Hiçbir anne çocuğunun kötülüğünü istemez. O an bize çok saçma gelebiliyor bazı söyledikleri ama bir süre sonra keşke annemi dinleseydim diyebiliyoruz.
Herkese merhaba öncelikle baştan başlamak istiyorum ben 20 yaşındayken kaçarak evlendim doğal olarak annem babam ve diğer akrabalarım eşime hiç ısınamadı. Şu an bile yeni yeni 1 yıl oldu evleneli eşimin her yaptığı haraketin altında bir art niyet arıyorlar. Ben belki erken ama çocuğum olsun istiyorum herkes gibi ama annem ve teyzem çocuk yapma kariyerini yap ne belli boşanmayacağınız gibi bir sürü şey söylüyor artık hamile kalırsam söylemeye bile korkar oldum. Normal mi bu kadar baskıları anlam veremiyorum.
Kesinlikle katilmiyorum. Dünyadaki neredeyse bütün kadınlar ürüyor. Hepsi çok mu doğru? Tüm kadınlar melaike mi?Benim de fikrim anneler ne diyorsa doğru diyordur. Hiçbir anne çocuğunun kötülüğünü istemez. O an bize çok saçma gelebiliyor bazı söyledikleri ama bir süre sonra keşke annemi dinleseydim diyebiliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?