- 3 Şubat 2018
- 25.804
- 110.972
- 598
- Konu Sahibi Misisipili
-
Büyük olasılıkla konu , arkadaşın "ben çocuk yapayım amacım -teyzecim siz de bakın" teklifiyle bu noktaya gelmiştir .Yoksa evlenirken kaçmış ailesini hiçe saymış ,onların cocuk için bekle tavsiyelerini mi umursayacakAnnen haklı, aileni hiçe sayarak yırmı yasında evlenmıssın. Cocugu istemiyorlarsa vardır bir bildikleri, anne babanın yanılma olasılığı yuzde ıkı falan.
Yarın Bıgun geri dönersen tek gıttın tek gel istiyor olabilirler.
Bır gidiyor giden, uc donuyor..
Nerden buldunuz profil resmini tövbe estağfurullah :))Reis anne ve babalar gormus gecirmis oluyorlar genelde ve seni sevdikleri için üzülmeni istemiyorlar.
Mümkünse çocuğu biraz daha ertele tabi iyice eşini bak bdvde bir çok eşinden dayak yiyen kadın konusu var.
Okulun varsa oku mesleğin varsa yap.
Ama biraz daha tani eşini öyle yap çocuğunu
Cok mantıklı, evlenirken takmadığı ailesini bebek konusunda ciddiye alması baya mantıksız olurdu.Büyük olasılıkla konu , arkadaşın "ben çocuk yapayım amacım -teyzecim siz de bakın" teklifiyle bu noktaya gelmiştir .Yoksa evlenirken kaçmış ailesini hiçe saymış ,onların cocuk için bekle tavsiyelerini mi umursayacak
Hep böyleydi evlenmeden önce de hep yönetmeye çalışırdıEvet kariyerini elden bırakma. Yaşın küçük ve elbette sonuna kadar okulu iş hayatını devam ettir.
Ancak ben gayet normal yollarla evlendim. Yaşım 28 oldu. Hamile kalsam anneme söylemeye korkarım yine ne bulacak kendi kafasına göre yanlış zaman diyecek diye.. Bazı insanlar herkese müdahale hakkı görür ve kendinden başkası doğru değildir. Mantık çerçevesi kendisininkinden başkası olmamalıdır.
Sizin anneniz kaçmadan öncede mi öyleydi yoksa kaçtığını için yada eşinizle ilgili bir durumdan mı kaynaklanıyor.
Müge anlı da ki doğa üstü konuklardan etkilendimNerden buldunuz profil resmini tövbe estağfurullah :))
Evlenmeden once 19yasındaymıssın gayet normal yonetmesı.Hep böyleydi evlenmeden önce de hep yönetmeye çalışırdı
Bu öyle bir konu değilCok mantıklı, evlenirken takmadığı ailesini bebek konusunda ciddiye almayı baya mantıksız olurdu.
Nasıl bir konu anlatsana?Bu öyle bir konu değil
Demekki dogru kararlar verecek kadar olgun degilmissinki yonetmek zorunda kalmislar 18i dolduran buyudum zannediyor malesefHep böyleydi evlenmeden önce de hep yönetmeye çalışırdı
tepkileri doğal. Ki daha çok yeni. Kızımı kaçıran çocuğa ben de ısınamazdım Allah göstermesinHerkese merhaba öncelikle baştan başlamak istiyorum ben 20 yaşındayken kaçarak evlendim doğal olarak annem babam ve diğer akrabalarım eşime hiç ısınamadı. Şu an bile yeni yeni 1 yıl oldu evleneli eşimin her yaptığı haraketin altında bir art niyet arıyorlar. Ben belki erken ama çocuğum olsun istiyorum herkes gibi ama annem ve teyzem çocuk yapma kariyerini yap ne belli boşanmayacağınız gibi bir sürü şey söylüyor artık hamile kalırsam söylemeye bile korkar oldum. Normal mi bu kadar baskıları anlam veremiyorum.
Yalnız çok güldüm nedense bakıp bakıp gülüyorumMüge anlı da ki doğa üstü konuklardan etkilendim
Mutlu ol gül beyaz lotus :) zaten saçma sapan bi dönemden geçiyoruz....Yalnız çok güldüm nedense bakıp bakıp gülüyorum
yahu zaten 20 yaşında evlenmişsin , "çocuğuna" karışıcak yöneticek tabi.çocuksun çocukHep böyleydi evlenmeden önce de hep yönetmeye çalışırdı
iyi tamam o zaman konu açma, kimseye de danışma zaten danışmayıp kaçmış evlenmişsin, olgun olgun çok mantıklı kararlar vermeye devam et.Bunun ne zekayla ne de aileyi üzmekle alakalı bir durum evet üniversite okumadım ama bu benim tercihimdi evlenmeden önce de çalışıyordum zaten hiçbir zaman 18 yaşına geldim ben büyüdüm diyen birisi olmadım neden kaçarak evlendiğimi de aranızda kimse bilmiyor ve bazılarınız onur kırıcı yorumlarda bulunuyor. Evet yaşım sizin kadar büyük değil ama yaşadıklarım beni olgunlaştırmaya yetti.
Aklımdan geçenler tam olarak buydu.iyi tamam o zaman konu açma, kimseye de danışma zaten danışmayıp kaçmış evlenmişsin, olgun olgun çok mantıklı kararlar vermeye devam et.
Yaşın çok küçük, bir başka küçücük canlının sorumluluğuna yetişemeyebilirsin. Çünkü çocuk deyip geçme bunun hamileliği var 9 ay, doğumu var saatler süren, lohusalığı var 40 gün... bebek emzirmek geceleri uykusuzluk ve bebeğin düzgün her türlü bakımı. Gerçekten hazır mısın?Herkese merhaba öncelikle baştan başlamak istiyorum ben 20 yaşındayken kaçarak evlendim doğal olarak annem babam ve diğer akrabalarım eşime hiç ısınamadı. Şu an bile yeni yeni 1 yıl oldu evleneli eşimin her yaptığı haraketin altında bir art niyet arıyorlar. Ben belki erken ama çocuğum olsun istiyorum herkes gibi ama annem ve teyzem çocuk yapma kariyerini yap ne belli boşanmayacağınız gibi bir sürü şey söylüyor artık hamile kalırsam söylemeye bile korkar oldum. Normal mi bu kadar baskıları anlam veremiyorum.
ya burda 1000 tane konuda okuyoruz sonra, çocuk yaşta kaçarak evlendim, şu kadar çocuğum var, ailemi ezdim geçtim geri dönmeye yüzüm yok bu kadar çocukla vs vs .Hikayenin detaylarını sen tamamla.hepimiz o yaşlarda çok olgunuz biz yaşıtlarımızdan, büyüdük kendi kararlarımızı gibi düşüncelere girdik.boşuna Allah akıl fikir versin demiyolarmış o zamanlarAklımdan geçenler tam olarak buydu.
Ben 23 yaşındayım. Bazen yetişkinim diyorum, bazen ise daha bebişim. Bazı şeylerin farkındayım ama her şeyin değil. Anlatabildim umarım.:))ya burda 1000 tane konuda okuyoruz sonra, çocuk yaşta kaçarak evlendim, şu kadar çocuğum var, ailemi ezdim geçtim geri dönmeye yüzüm yok bu kadar çocukla vs vs .Hikayenin detaylarını sen tamamla.hepimiz o yaşlarda çok olgunuz biz yaşıtlarımızdan, büyüdük kendi kararlarımızı gibi düşüncelere girdik.boşuna Allah akıl fikir versin demiyolarmış o zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?