Annem hala karışıyor.

Ne kadar ayip basindan bosanma felan dusunmeleri insan toparlamaya calisir hala bosanmayi soyluyorlar sen onlara bakma aile islerine annenleri uzak tut cokda annenlerle konusma kocanla aran bozulabilir
bazen persembenin gelisi carsambadan bellidir durumu bilmeden bos konusma

doğru diyolar.daha çocuksun çok toz pembe bakıyosun.önce diploma kariyer birikim sonra koca.madem kaçtın evlenmeyi öne aldın bari şimdi dinle büyüklerinin lafını.sonra yarın öbür gün başına bişey gelse eve dönmeye yüzüm yok diye burda konu açıcaksın.bi meslek edin, elin iş tutsun, kendi paranı kazan, adam gibi birikiminiz olsun , yaşında büyüsün biraz, çocuğu sonra düşünürsün.

Anneniz ve teyzeniz gayet haklılar.

Yaş küçük, evlilik yeni. Eğitim alsanız, mesleki olanaklarınızı arttırsanız daha iyi olmaz mı?

Lütfen yanlış anlamayın ama annenizin yerinde olsam ben de kararlarınızı güvenilir bulmazdım. Küçük yaşta ve kaçarak evlenmek belli riskler taşır ve bana göre bu kararı alan kişinin diğer kararları da ister istemez bir sorgulanabilir.

Tabi hayat sizin. Kararlarınızın sonuçlarını siz yaşayacaksınız.

Evet kariyerini elden bırakma. Yaşın küçük ve elbette sonuna kadar okulu iş hayatını devam ettir.
Ancak ben gayet normal yollarla evlendim. Yaşım 28 oldu. Hamile kalsam anneme söylemeye korkarım yine ne bulacak kendi kafasına göre yanlış zaman diyecek diye.. Bazı insanlar herkese müdahale hakkı görür ve kendinden başkası doğru değildir. Mantık çerçevesi kendisininkinden başkası olmamalıdır.
Sizin anneniz kaçmadan öncede mi öyleydi yoksa kaçtığını için yada eşinizle ilgili bir durumdan mı kaynaklanıyor.

Şimdi çocuğun hiç sırası değil. Hem yaşın küçük hem evliliğin yeni. Şu anki işini asla bırakma ve işine uygun bir bölüm okuyup işinde yükselmeye bak. Çocuğun 10 sene sonra da olur ama iş konusunda 10 yıl sonra şu anki enerjin olmayabilir veya önüne değerlendirebileceğin birçok fırsat çıkmayabilir.

Aileniz haklı birazdaha bekleyin bence çocuk için evliliginiz otursun birbirinizi daha iyi tanıyın daha yaşınızda genç geç kalmış degilsiniz

Ne kadar ayip basindan bosanma felan dusunmeleri insan toparlamaya calisir hala bosanmayi soyluyorlar sen onlara bakma aile islerine annenleri uzak tut cokda annenlerle konusma kocanla aran bozulabilir

Büyük bir şok ve kırgınlık içindeyim. Evladım yok. Eğer olsaydı şu an ağlama krizlerinde olurdum muhtemelen.

Allahim cümlemize aklı başında hayırlı evlat ver.. hayırlı değilse verme Allahım.

Onun yerine daha babasından aldığı harçlık olmasa yasayamazken kocasından harçlık alma yolunu secmis
herkesi üzecek bir karar vermiş ve kocaya kaçmış.
ele el acmayayim' derdine düşmek aklına bile gelmiyor, çocuk yapmak istiyor
Bu kişiye ne denir ki?
Biz ne desek bu kişi zaten peşpeşe üreyecek
İnsan kendine yakıştırdigini yaşar konu sahibi.
Sen hele hamile kal , Allah yardim eder. Hadi rastgele
Sevgili alıntılarım. Sizinle gurur duydum. Gelin sizi öpeyim

Ama en çok "insan kendine yakıştırdığını yaşar" kısmını sevdim. Insan daima tercihlerini yaşar

Elinize aklınıza fikrinize sağlık.

Sakın.Asla anne babasını dinlemesin.Çok önemli koca.Eğitim kendini geliştirmek neymiş ki.Kimlikte medeni durum evli yazsın yeter ki.20 yaşında yaşanabilecek o kadar güzel şey varken evlenin gitsin.Birde kaçarak evlenin mümkünse.Ananızı babanızı sizi seven yıllarca emek veren insanları elin oğulları için ezin gitsin.Annenin babanın gönlünün önemi yok kocam mutlu olsun yeter.Nerden bulacaksınız bir daha kocayı mazallah?Anne baba bulunur nasıl olsa.Ben kacarim onların kalplerini yikarim ama onlar beni öyle kabullensin.Çok merakli olun 20 yaşında koca donu yıkamaya.Çok önemli çünkü eksik kalmayın aman.Hemende üreyin geç kalmayın.Kocanizin o nadide genleri tasinmali cogalmali.

Annen haklı, aileni hiçe sayarak yırmı yasında evlenmıssın. Cocugu istemiyorlarsa vardır bir bildikleri, anne babanın yanılma olasılığı yuzde ıkı falan.

Yarın Bıgun geri dönersen tek gıttın tek gel istiyor olabilirler.
Bır gidiyor giden, uc donuyor..

Son düzenleme:
Evladım yok o yüzden büyük söylüyor olabilirim ama.

Bu şekilde gideni ben hiç-bir koşulda kabul edemem.

Giderken bana sormadın. Beni ezip geçtin. Güle güle. ..ama sonrasında unutma ki ben beni ezdiğin yerdeyim... ezilmiş basımla senin arkanda duramam.

Ben de 20 yaşında oldum. Annem babam ne derse onu yapıyordum. Onların onayı olmayan her şeyden çok korkuyordum.

Iyiki de öyle yapmışım.

Ya ben çok ödlek takılıyorum.

Ya da insanlar çok cesur. Cahil cesareti.

bazen persembenin gelisi carsambadan bellidir durumu bilmeden bos konusma

Sen biliyorsun durumu galiba biraz anlatsana ? Ne bos konusmasi birak Allah askina zaten olan olmus ve kacmis evlenmisler herkes kendi yolunu cizer simdi biz ona oku dedik diye okula mi basliycak saniyorsun ? Kacmis ve evlenmis kocasiyla bir hayata baslamis demekki kendini iyi guvende hissediyor ki bebek istiyor ailesinin bosan demesi hos bisey mi ? ve onun kafasinda ki dusunceleri farkli bazen bazi insanlar yasayarak gorur olaylari boyle ailesinin yapma etme demesiyle degil

Size yazan ben değilim ama konuyu çok yanlış anlamışsınız. Ailesi boşan demiyor ne malum boşanmayacağınız diyor. Çocuktan önce kariyer yap diyor. İkisi birbirinden farklı şeyler. Burda kendisi sorduğuna göre bizim akıl vermemiz çok normal, uygular uygulamaz kendine kalmış. Zaten aile lafı dinleyen insan olsa kaçarak evlenmezdi, siz de çok ailenle konuşma diye akıl vermişsiniz mesela. Yarın kucağında çocukla baba evine dönmeye kalkarsa konuşmadığı, kocası için mesafeli durduğu ailesi hoş geldin canım kızım diyerek mi karşılayacaklar sizce?

Annenizi dinleyin yanlış yapmayın bencede kariyer yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…