- 7 Ocak 2016
- 10.354
- 49.960
- 598
- Konu Sahibi Misisipili
-
bazen persembenin gelisi carsambadan bellidir durumu bilmeden bos konusmaNe kadar ayip basindan bosanma felan dusunmeleri insan toparlamaya calisir hala bosanmayi soyluyorlar sen onlara bakma aile islerine annenleri uzak tut cokda annenlerle konusma kocanla aran bozulabilir
doğru diyolar.daha çocuksun çok toz pembe bakıyosun.önce diploma kariyer birikim sonra koca.madem kaçtın evlenmeyi öne aldın bari şimdi dinle büyüklerinin lafını.sonra yarın öbür gün başına bişey gelse eve dönmeye yüzüm yok diye burda konu açıcaksın.bi meslek edin, elin iş tutsun, kendi paranı kazan, adam gibi birikiminiz olsun , yaşında büyüsün biraz, çocuğu sonra düşünürsün.Herkese merhaba öncelikle baştan başlamak istiyorum ben 20 yaşındayken kaçarak evlendim doğal olarak annem babam ve diğer akrabalarım eşime hiç ısınamadı. Şu an bile yeni yeni 1 yıl oldu evleneli eşimin her yaptığı haraketin altında bir art niyet arıyorlar. Ben belki erken ama çocuğum olsun istiyorum herkes gibi ama annem ve teyzem çocuk yapma kariyerini yap ne belli boşanmayacağınız gibi bir sürü şey söylüyor artık hamile kalırsam söylemeye bile korkar oldum. Normal mi bu kadar baskıları anlam veremiyorum.
Aileniz haklı birazdaha bekleyin bence çocuk için evliliginiz otursun birbirinizi daha iyi tanıyın daha yaşınızda genç geç kalmış degilsinizHerkese merhaba öncelikle baştan başlamak istiyorum ben 20 yaşındayken kaçarak evlendim doğal olarak annem babam ve diğer akrabalarım eşime hiç ısınamadı. Şu an bile yeni yeni 1 yıl oldu evleneli eşimin her yaptığı haraketin altında bir art niyet arıyorlar. Ben belki erken ama çocuğum olsun istiyorum herkes gibi ama annem ve teyzem çocuk yapma kariyerini yap ne belli boşanmayacağınız gibi bir sürü şey söylüyor artık hamile kalırsam söylemeye bile korkar oldum. Normal mi bu kadar baskıları anlam veremiyorum.
Ne kadar ayip basindan bosanma felan dusunmeleri insan toparlamaya calisir hala bosanmayi soyluyorlar sen onlara bakma aile islerine annenleri uzak tut cokda annenlerle konusma kocanla aran bozulabilir
konu sahibi zaten çok zeki birine benzemiyor.
Eğer zeki olsaydı daha 20 yaşında, geleceğini düşünür, gençliğini,özgürlüğünü düşünür ve okula gider,hiç yoktan ilk parasını kazandıktan sonra evlenirdi.
Onun yerine daha babasından aldığı harçlık olmasa yasayamazken kocasından harçlık alma yolunu secmis
herkesi üzecek bir karar vermiş ve kocaya kaçmış.
ele el acmayayim' derdine düşmek aklına bile gelmiyor, çocuk yapmak istiyor
Bu kişiye ne denir ki?
Biz ne desek bu kişi zaten peşpeşe üreyecek
İnsan kendine yakıştırdigini yaşar konu sahibi.
Sevgili alıntılarım. Sizinle gurur duydum. Gelin sizi öpeyimSen hele hamile kal , Allah yardim eder. Hadi rastgele
Sakın.Asla anne babasını dinlemesin.Çok önemli koca.Eğitim kendini geliştirmek neymiş ki.Kimlikte medeni durum evli yazsın yeter ki.20 yaşında yaşanabilecek o kadar güzel şey varken evlenin gitsin.Birde kaçarak evlenin mümkünse.Ananızı babanızı sizi seven yıllarca emek veren insanları elin oğulları için ezin gitsin.Annenin babanın gönlünün önemi yok kocam mutlu olsun yeter.Nerden bulacaksınız bir daha kocayı mazallah?Anne baba bulunur nasıl olsa.Ben kacarim onların kalplerini yikarim ama onlar beni öyle kabullensin.Çok merakli olun 20 yaşında koca donu yıkamaya.Çok önemli çünkü eksik kalmayın aman.Hemende üreyin geç kalmayın.Kocanizin o nadide genleri tasinmali cogalmali.Ne kadar ayip basindan bosanma felan dusunmeleri insan toparlamaya calisir hala bosanmayi soyluyorlar sen onlara bakma aile islerine annenleri uzak tut cokda annenlerle konusma kocanla aran bozulabilir
Evladım yok o yüzden büyük söylüyor olabilirim ama.Annen haklı, aileni hiçe sayarak yırmı yasında evlenmıssın. Cocugu istemiyorlarsa vardır bir bildikleri, anne babanın yanılma olasılığı yuzde ıkı falan.
Yarın Bıgun geri dönersen tek gıttın tek gel istiyor olabilirler.
Bır gidiyor giden uc donuyor..
bazen persembenin gelisi carsambadan bellidir durumu bilmeden bos konusma
Sen biliyorsun durumu galiba biraz anlatsana ? Ne bos konusmasi birak Allah askina zaten olan olmus ve kacmis evlenmisler herkes kendi yolunu cizer simdi biz ona oku dedik diye okula mi basliycak saniyorsun ? Kacmis ve evlenmis kocasiyla bir hayata baslamis demekki kendini iyi guvende hissediyor ki bebek istiyor ailesinin bosan demesi hos bisey mi ? ve onun kafasinda ki dusunceleri farkli bazen bazi insanlar yasayarak gorur olaylari boyle ailesinin yapma etme demesiyle degil
Markette müdür yardimcisi olarak çalışan biri niye 20 yaşında kaçarak evlenir anlayamad8m.Çok kararsız kaldım kızlar üniversite okumadım am şu an bir markette müdür yardımcısı olarak çalışıyorum. Sanırım acele eden benim
Annenizi dinleyin yanlış yapmayın bencede kariyer yapınHerkese merhaba öncelikle baştan başlamak istiyorum ben 20 yaşındayken kaçarak evlendim doğal olarak annem babam ve diğer akrabalarım eşime hiç ısınamadı. Şu an bile yeni yeni 1 yıl oldu evleneli eşimin her yaptığı haraketin altında bir art niyet arıyorlar. Ben belki erken ama çocuğum olsun istiyorum herkes gibi ama annem ve teyzem çocuk yapma kariyerini yap ne belli boşanmayacağınız gibi bir sürü şey söylüyor artık hamile kalırsam söylemeye bile korkar oldum. Normal mi bu kadar baskıları anlam veremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?