Annem hamile

Benim küçük dayımda ablamdan (kuzenim) 5 yaş küçük hatta annemle babamın evlendiği gün doğmuş . Benden de 1 yaş büyük ama çok güzel bir duygu

Eşimin teyzesi 46 yaşında anneniz gibi menopoza girdiğini sandığı bir dönemde hamile kalmıştı. "Karnimda gördüm kucağımda gormeyeyim"dediği çocuk şimdi 8 yaşında ve evin en kiymetlisi... Tekne kazintilari iyidir , hakkınızda hayırlısı olur inşallah...

Aldirmayi dusunmuyor tabii ki ama şoktayız.
Arkadaslarimin cocuklari olurken benim kardesim olacak ne yapsam bilemedim
Bence burada sizi rahatsız edecek birşey yok, anası belli babası belli.Asıl sıkıntı o 20 li yaşlara geldiğinde anneniz 70 lerde olacak.Allah kime nekadar ömür verir orasını kimse bilemez tabi ama ünisi, düğünü, torunu ..anneniz bunları görebilecekmi , çocuğuna anne olarak maddi manevi destek olabilecek mi?

Bebeğin ilk bir yılında destek olsanız çok iyi olur. Ben 28 yaşındayım bana bile bazen zor geliyor bebegime bakmak ama eve mutluluk getirir şimdi o :) Sagliklar gelsin minik kardeşiniz :)

Ne güzel ya:))İnsan ömrü uzadı artık 20 li yaşlarda anne olan az insan var.İnsan şaşırır tabii ama alışırsınız bir kaç güne kadar.Sağlıkla gelsin

Cok teşekkur ederim yorumlar için.
Yarın hastaneye gideceğiz kaç haftalık olduğu yarın belli olacak, şoku atlatinca sevinmeye basladim diyebilirim Allah saglikla gelmesini nasip etsin.
Cicek ve pasta aldim eve gelirken ufak çapli bir kutlama yaptik annem hala şokta o atlatamadı, babam garip sekilde cok mutlu kucuk kardesim şokta ayni sekil :)
Bekarım ama planlarım gerçekleşirse insallah seneye bu şehirde olmayacağım gibi gorunuyor, bundan mütevellit birazda endişem annem ne yapar tum evin yuku arti bir de bebek.
Biraz degisik bir ruh halindeyim kisaca, Allah hayirlisini versin

Kan testini ogrenince aglamaya basladim hem kahkaha atiyorum hem agliyorum cok cok garipti, şu an mutluyum aslinda Allah vermis elbette bakacagiz ama anne babamla arasindaki yas farki cok olacak bunun ileri yillari var okulu evlenmesi var benim endiselerim birazda bir nevi benim annelik yapma durumda kalmam, her zaman derim evlensem dahi cocuk dusunmuyorum cok uzun bir sure diye şu an sanki kendi cocugum olacakmis gibi korkuyorum, gelecegi nasil olacak git gide dunya kotu hale geliyor nasil olacak, dogumda annem ne yapacak.. sorular sorular.

anneannem de 46 yasinda teyzemi doğurdu,benden çokta küçük ama iyiki doğurmuş hatta kendisi diyo ki keşke ikiz olsalardı üzülexek birşey yok bence çok seveceksiniz

Dün bir çift misafirim vardı
Kadın olanı "eskiden insanlar 50 yi zor görüyordu biz 70 lerdeyiz "dedi
Sordum 78 yaşındaymış
Çivi gibiydi valla :)

Rahmetlil eşimin babannesi de hep anlatırdı bana kayınpederime geç hamile kalmış ve asla istememiş düşürmeye çalışmış olmamış sonra doktora gitmiş doktor da bu çocuk bu yaşında geldiyse sana bi hayrı dokunacak demektir demiş vazgeçirmiş. Nitekim ona da kayınpederimden başka bakan çıkmamıştı hep bunu anlatır ağlardı. Ya aldırsaydım halim nice olurdu derdi. Nurlar içinde yatsın harika bi insandı. Velhasır bunda da vardır bir hayır. Bunda da vardır iyi ki denecek bir durum şu hayatta hiç bir şey sebepsiz değil diye düşünürüm hep

Annem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
Şoka girdik, annem çok üzülüyor ne yapsak bilemedik sizlerden belki fikir belki ic rahatlarici bir seyler duymak istiyorum onun icin yazmak istedim
Teyzem 44 yaşınnda doğum yaptı. Gayet sağlıklılar. Hatta çocuğun tadını şimdi aldıklarını söylüyorlar.

Benim yengem 40 yasinda 3 cocugu var universiteye giden . 3 dusuk yapti. Tedavi gordu suan 5 aylik hamile. Cook istiyordu o . bence moralinizi bozmayin derim .

Şoka girdik, annem çok üzülüyor ne yapsak bilemedik sizlerden belki fikir belki ic rahatlarici bir seyler duymak istiyorum onun icin yazmak istedim
benim halamda 53 yasinda hamile kaldi simdi 18 yasinda oglu var dunyaya gelen buyor zor evet ama allahin verdigi cana kiyamayiz yaa

Sagligi yerinde mi bakabileek durumda mi.. yada siz bakabilecek misiniz bebege.. oyleyse dogursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…