- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Bence burada sizi rahatsız edecek birşey yok, anası belli babası belli.Asıl sıkıntı o 20 li yaşlara geldiğinde anneniz 70 lerde olacak.Allah kime nekadar ömür verir orasını kimse bilemez tabi ama ünisi, düğünü, torunu ..anneniz bunları görebilecekmi , çocuğuna anne olarak maddi manevi destek olabilecek mi?Aldirmayi dusunmuyor tabii ki ama şoktayız.
Arkadaslarimin cocuklari olurken benim kardesim olacak ne yapsam bilemedim
Bebeğin ilk bir yılında destek olsanız çok iyi olur. Ben 28 yaşındayım bana bile bazen zor geliyor bebegime bakmak ama eve mutluluk getirir şimdi o :) Sagliklar gelsin minik kardeşiniz :)25 yasindayim 26 olacagim dogana kadar :)
Annemin cok sukur saglik sorunu yok, maddi olarakta zorlanmayiz sukur ama beklemiyorduk tamamen surpriz oldu onun soku bizdeki.
El birligiyle bakariz insallah ama cok baska planlarim vardi sehirdisina gitmek gibi simdi onlari birakip annemle mi kalsam diyorum
Dün bir çift misafirim vardıKan testini ogrenince aglamaya basladim hem kahkaha atiyorum hem agliyorum cok cok garipti, şu an mutluyum aslinda Allah vermis elbette bakacagiz ama anne babamla arasindaki yas farki cok olacak bunun ileri yillari var okulu evlenmesi var benim endiselerim birazda bir nevi benim annelik yapma durumda kalmam, her zaman derim evlensem dahi cocuk dusunmuyorum cok uzun bir sure diye şu an sanki kendi cocugum olacakmis gibi korkuyorum, gelecegi nasil olacak git gide dunya kotu hale geliyor nasil olacak, dogumda annem ne yapacak.. sorular sorular.
Teyzem 44 yaşınnda doğum yaptı. Gayet sağlıklılar. Hatta çocuğun tadını şimdi aldıklarını söylüyorlar.Annem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
Şoka girdik, annem çok üzülüyor ne yapsak bilemedik sizlerden belki fikir belki ic rahatlarici bir seyler duymak istiyorum onun icin yazmak istedim
benim halamda 53 yasinda hamile kaldi simdi 18 yasinda oglu var dunyaya gelen buyor zor evet ama allahin verdigi cana kiyamayiz yaaAnnem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
Şoka girdik, annem çok üzülüyor ne yapsak bilemedik sizlerden belki fikir belki ic rahatlarici bir seyler duymak istiyorum onun icin yazmak istedim
Sagligi yerinde mi bakabileek durumda mi.. yada siz bakabilecek misiniz bebege.. oyleyse dogursunAnnem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?