Annem hamile

Benim yengem 45 yasinda ucuncuyu dogurdu en buyuk cocugu 18 yasindayken.ablasi anneye birakmiyordu hic bakimini yengem bi emziriyodu diyebilirim:)
Biz kuzenler hepimiz buyuk oldugumuz icin ilac gibi geldi sulaleye bebegi nasil ozledilerse artik.
Nasil seviyorduk ya koskoca babamlar bile maymuna donduler onun icin:)
Simdi buyudu 16 yasina geldi iyi ki dogdu iyi ki yengem dogurdu cok seviliyor cok..

Arkadasimin annesi 40 yasindayken dogurdu kiz utaniyordu, bebegim olursa arkadas olacaklar derdi.
Kardesi 5 yasindayken bebegi oldu. Bebegi 3 aylikken bi kardesi daha oldu
Demem o ki beterin beteri var. saglik sorunu olmadikca evelallah. Insanlar zihnen gec yaslaniyor artik. 60 li yaslar eskinin 50li yaslar gibi. 50ler de 40lı

Bence sorun etmeyin :) benim annem de 43 yaşında acaba çocuk mu yapsam diye soruyor bazen kendi vücudu kendi hayatı.

53 mü? ciddi misin? Doktorlar 50 den sonra bir kadının kendi yumurtaları ile hamile kalma olasılığı yok diyor

Öyle bir kesinlik hiçbir zaman olamaz. İstisnalar her zaman vardır benimde 53 yaşında hamile kalıp doğum yapan bir tanıdığım var.

Konu sahibi arkadaşım, benim annemde 46 yaşında hamile kalmıştı. Bana öyle utanarak söyledi ki. Doktora gittik emin olmak için test yaptırdık annem ağlıyordu adeta. Ben istemiyorum millete ne derim bu yaştan sonra diye ben o zamanlar 24 yaşında falanım. Açıkcası bende istemiyordum ama olmuş işte napcan. Hiç belli etmedim. Sonra annem düşük yaptı. Zaten ileri yaşta bi sıkıntı oluyor illa. Allah hayırlısını nasip etsin.

hayirlisi olsun insallah.46 yas ta mucize gibi.saglikla dogsun ne denir olan olmus artik.cok sevilir o simdi hele bir dogsun...

Annem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
Şoka girdik, annem çok üzülüyor ne yapsak bilemedik sizlerden belki fikir belki ic rahatlarici bir seyler duymak istiyorum onun icin yazmak istedim
Allahin mucizesi ne kadar guzel saglikla alsin kucagina annenseninde yardimlarinda cok guzel buyur insallah .bayan rahatlatici biseyler duymak istiyo bazilarinin yorumu ilginc

42 yasinda dogurdum ayol.Allahım ikinciyi de nasip etsin.
Annenize bebegin bakımında sizde yardımcı olursunuz olur biter.Sağlıkla doğsun insallah

Şoka girdik, annem çok üzülüyor ne yapsak bilemedik sizlerden belki fikir belki ic rahatlarici bir seyler duymak istiyorum onun icin yazmak istedim
Ayni sey benimde basima geldi hemde annemin 5 tane torunu vardi :O o kadar riskli bir hamilelik geçirdiki dogumuna bi suru doktorlar girdi kendi doktoru seminerlerinde annemi anlatti heran olucek diye beklediler ve bunun stresinden midir yoksa annem istemedi diye mi bilmem ama kardesim belli bir yasa gelene kadar annemin hatta hepimizin canini okudu o kadar cok aglardi ki resmen hincini alie gibiydi simdi orta okulda cok tatli bir cocuk hepimiz evlendik anneme can oldu cok seviyor tabiki annen uzulmesin hersey bizim icin Allah sağlıkla imtihan etmesin

53 mü? ciddi misin? Doktorlar 50 den sonra bir kadının kendi yumurtaları ile hamile kalma olasılığı yok diyor
Yumurtlaması düzenliyse kalır
Yaşla ilgisi yok
Menapoza kadar hamile kalabilir bir kadın
Ama dediğim gibi hiç bir problemi yoksa yumurtlamasında..oda zor olur tabi çünkü yavaşlar yaş itibariyle.ama yok mu tabiki var tabi az..

Ailemdeki hemen her kadın o yaşlarda doğum yaptı:) rahat olsun gayet guzel oluyor ve hatta yaş ileri olduğu için gençlikte yapılan hatalar yapılmıyor. Ustelik kadını genclestiriyor doğum. Yeter ki çocuk sağlıklı olsun.

Canm inan Bana Bu yasta hamile kalanlar basta cok uzuluyor Ama dogum yaptik tan sonra cok mutlu oluyor lar. Benim anneminde 3.su supriz oldu Ama Simdi iyiki olmus diyor. Ilerde Siz evlenince o bebek annene teselli olacak. Hayirli olsun. Uzulme yin sakin tamtersi sevinin Hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…