- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
53 mü?benim halamda 53 yasinda hamile kaldi simdi 18 yasinda oglu var dunyaya gelen buyor zor evet ama allahin verdigi cana kiyamayiz yaa
53 mü?ciddi misin? Doktorlar 50 den sonra bir kadının kendi yumurtaları ile hamile kalma olasılığı yok diyor
Ayyy kıyamam ya bebiş kısmetiyle gelir ne güzelAnnem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
Şoka girdik, annem çok üzülüyor ne yapsak bilemedik sizlerden belki fikir belki ic rahatlarici bir seyler duymak istiyorum onun icin yazmak istedim
53 mü?ciddi misin? Doktorlar 50 den sonra bir kadının kendi yumurtaları ile hamile kalma olasılığı yok diyor
Allahin mucizesi ne kadar guzel saglikla alsin kucagina annenseninde yardimlarinda cok guzel buyur insallah .bayan rahatlatici biseyler duymak istiyo bazilarinin yorumu ilgincAnnem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
Şoka girdik, annem çok üzülüyor ne yapsak bilemedik sizlerden belki fikir belki ic rahatlarici bir seyler duymak istiyorum onun icin yazmak istedim
Ayni sey benimde basima geldi hemde annemin 5 tane torunu vardi :O o kadar riskli bir hamilelik geçirdiki dogumuna bi suru doktorlar girdi kendi doktoru seminerlerinde annemi anlatti heran olucek diye beklediler ve bunun stresinden midir yoksa annem istemedi diye mi bilmem ama kardesim belli bir yasa gelene kadar annemin hatta hepimizin canini okudu o kadar cok aglardi ki resmen hincini alie gibiydi simdi orta okulda cok tatli bir cocuk hepimiz evlendik anneme can oldu cok seviyor tabiki annen uzulmesin hersey bizim icin Allah sağlıkla imtihan etmesinAnnem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
Yumurtlaması düzenliyse kalır53 mü?ciddi misin? Doktorlar 50 den sonra bir kadının kendi yumurtaları ile hamile kalma olasılığı yok diyor
Annem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
Şoka girdik, annem çok üzülüyor ne yapsak bilemedik sizlerden belki fikir belki ic rahatlarici bir seyler duymak sonradan gelen bebiş çok sevilir
sonradan gelen bebiş çok sevilir ..bak göreceksinAnnem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
Ailemdeki hemen her kadın o yaşlarda doğum yaptı:) rahat olsun gayet guzel oluyor ve hatta yaş ileri olduğu için gençlikte yapılan hatalar yapılmıyor. Ustelik kadını genclestiriyor doğum. Yeter ki çocuk sağlıklı olsun.Annem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
Canm inan Bana Bu yasta hamile kalanlar basta cok uzuluyor Ama dogum yaptik tan sonra cok mutlu oluyor lar. Benim anneminde 3.su supriz oldu Ama Simdi iyiki olmus diyor. Ilerde Siz evlenince o bebek annene teselli olacak. Hayirli olsun. Uzulme yin sakin tamtersi sevinin Hayirli olsunAnnem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?