- 10 Ekim 2018
- 1.070
- 1.567
- 133
- Konu Sahibi booksmoney
-
Hayır sizin anlamadığınız şey annem her konuda kendini haklı buluyor ama kesinlikle haklı değil. Yanlış kararlar alıyor ben uyarsamda bunu anlamıyor. Ben de bu yüzden kimseyle aramı bozamam. Kaldı ki ayda yılda bir gördüğüm insanla ne gibi bir sorunum olabilir.Bazi insanlar vardir her sartta her durumda kimseyle kotu olmak istemezler sanirim sizde onlardansiniz. Zaten konuda da ben kimseyle aramin kotu olmasini istemiyorum yazmissiniz.
Annenizle kotu olan biri ile siz iyisiniz yani annenize yapilani hice sayiyorsunuz dogru mu anladim? Uzgunum ama buradan bakinca anneniz hakli gibi.
Anneniz sizi arayip derdini anlatiyor diye araya mesafe koyacaksaniz bence hic beklemeyin o mesafeyi koyun. Zira en azindan annenize karsi samimi olmus olur
Anneme benzeseydim benden iyisi olamazdı zaten annem için. Ben bu tarz sorunlarla uğraşamıyorum vaktimde yok. Evime zor vakit ayırıyorum kalan zamanda da kavgaya hiç vakit ayıramam.Anneniz böyle onu bu şekilde kabul edin. Ama siz ona benzemeyin. Kavga etmeyin kesinlikle tartışmayın ama o olumsuz bisey derken siz olumlu tarafını söyleyin
Tamam kavga etmeyin. Ben kavga edin mi dedim?Anneme benzeseydim benden iyisi olamazdı zaten annem için. Ben bu tarz sorunlarla uğraşamıyorum vaktimde yok. Evime zor vakit ayırıyorum kalan zamanda da kavgaya hiç vakit ayıramam.
Hayır sizin anlamadığınız şey annem her konuda kendini haklı buluyor ama kesinlikle haklı değil. Yanlış kararlar alıyor ben uyarsamda bunu anlamıyor. Ben de bu yüzden kimseyle aramı bozamam. Kaldı ki ayda yılda bir gördüğüm insanla ne gibi bir sorunum olabilir.
Herkesle aram iyi değil sadece yeterince mesafeliyim. Yani ne kavga ediyorum ne de çok samimiyim.Ama bi insanin herkesle arası iyi olamaz. Olmamalı zaten eğer herkesle iyi anlaşıyorsan sende sıkıntı var demektir. Alttan alıyorsundur, herseylerine tamam diyorsundur o zaman senden iyisi olmaz. Ben annenizi haksız bulamadım.
Çok küçük yaşlardan beri her zaman yetişkin gibi davranmak zorunda kaldım ben. Hiçbir zaman annem anne ben de çocuk olamadım maalesef her zaman böyleydi. Düğünümde kınamda bile yaptıklarına göz yumdum sırf annem diye.Bakin siz de cocuk oldunuz, ergen oldunuz yanlis kararlar aldiniz ve anneniz sizin hep arkanizdaydi. Simdi ne degisti de anneniz yanlis kararlar aliyor diye annenize mesafe koymak istiyorsunuz?
Çok küçük yaşlardan beri her zaman yetişkin gibi davranmak zorunda kaldım ben. Hiçbir zaman annem anne ben de çocuk olamadım maalesef her zaman böyleydi. Düğünümde kınamda bile yaptıklarına göz yumdum sırf annem diye.
insan yeterince mesafeli oldugu birini neden evine davet eder, gorusme ihtiyaci hisseder ve annesiyle bu sebepten arasina mesafe koymak ister? Ayda yılda bir görüştüğün aranın mesafeli olduğu insanlar annenden daha kıymetli demekki.Herkesle aram iyi değil sadece yeterince mesafeliyim. Yani ne kavga ediyorum ne de çok samimiyim.
Maalesef ki herkesle böyle. Sadece birkaç kişiyle değil.Bir insan oturup herkesle ayrıysa, kimseyi beğenmiyorsa kusuru biraz da kendisinde araması lazım. Hadi bir kişi iki kişi problemli diyelim herkes mi kötü?
Öncelikle annenizi düzeltmeye, devamlı arkasını toplamaya çalışmayın. Eğer herkesle küsüp evinde oturmak istiyorsa oturabilir illa samimiyet kurmasına gerek yok. Öte yandan yaptıkları size dokunuyorsa net şekilde görüşmeniz lazım.
Burada asıl nokta kavga ettiği belirli bir iki kişi mi olduğu yoksa herkesi mi reddettiği. Eğer belirli kişilerse onlara siz de mesafe koyabilirsiniz ama oturup herkese küsecek haliniz de yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?