Annem herkesle aramın kötü olmasını istiyor.

Ben de öyle yapmaya çalışıyorum teşekkür ederim.

Annen nasıl kulp takıyor mesela tanıdıklarına ya da o tanıdıklar anneni çok seviyor ama annen mi onları sevmiyor??
Annem bazen nerede ne dediğini bilmiyor çoğu zamanda bu başımıza dert oluyor. Annemin yanında oldular mesela bir olayda ama annem gitti arkalarından konuştu daha sonra da bu konuştuğu kişide her şeyi anlatmıştı.

Niye annen kötü diye sen de kötü olacakmışsın? Bence gayet iyi idare ediyorsun. Annen belli ki sosyal ilişkilerde başarısız. Ama bu senin de başarısız olacağın anlamına gelmez. Sürekli şikayet, olumsuz şeyler duymak insanın ruhunu karartır. Bence o şikayete başladı mı konuyu değiştir.

Hickimse için anneni atma. Çok kazık yemiştir.

Benim annemde buna benzer..Halalarımla kendisi küs-bozuk diye bizde öyle olalım istedi hep.Olmayıncada düşman kesildi bizlere..Teyzemle kavga etti küsüştüler bize “bi daha onlarla konuşmayacaksınız yüz vermeyeceksiniz” dedi kuzenlerimle konuşmaya korkar oldum hep bi bahane uydurup telefonlarına çıkmadım 1 hafta bile geçmeden kadın evlerine oturmaya gitti Arabaşı gecesi düzenlediler falan... kimse için kimseyle küsülmez..herkesin sorunu kendine.

Oh neyse benim gibi dusunen birileri. valla annemi uzen biriyle iyi olamam. Annemin bir sey demesine gerek yok. Kendim koyarim o mesafeyi. Sevdigim kisiye yanlis yapanla isim olmaz.

Oh neyse benim gibi dusunen birileri. valla annemi uzen biriyle iyi olamam. Annemin bir sey demesine gerek yok. Kendim koyarim o mesafeyi. Sevdigim kisiye yanlis yapanla isim olmaz.
Bende öyle düşünüyorum yahu bitane annemiz var. Diğerlerinden banane, annemin görüşmediği insanla benim ne isim var. O insanla ne paylaşım yapabilirim ne yanında rahat rahat oturabilirim. Anneme haksızlık ediyor gibi hissederim. Konu sahibi başkaları yüzünden annesiyle arasına mesafe koycakmis. Yazik o anneye, besle büyüt uykusuz kal sonra evlâdın baskalari yüzünden seninle görüşmesin. Ne acı..

Siz konuyu anlamadığınız için böyle yorum yapıyorsunuz sanırım. Bir kişiden bahsetmiyorum ben herkesle böyle.

Siz konuyu anlamadığınız için böyle yorum yapıyorsunuz sanırım. Bir kişiden bahsetmiyorum ben herkesle böyle.
Diyelim ki anneniz herkese karşı oyle ve yalnız birisi. E sizde hayatından giderseniz ne olur o kadının hali?
Uzaklaşmak araya mesafe koymak çözüm olmaz, o kadin el değil anneniz.

Ben de bu yüzden kimseyle aramı bozamam. Kaldı ki ayda yılda bir gördüğüm insanla ne gibi bir sorunum olabilir.

kimdir bu kişiler, anneniz neden o kişiler ile görüşmeyin diyor

sonuçta annem yanlış kararlar alıyor diyorsunuz ya belki sizinkiler yanlıştır

paylaşın yorumlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…