Annem herşeyi bilecek diyen koca?

Pumpkin00

9.takım üyesi/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
2.102
5.226
83
Aslında boşanma kararı aldım bunu sormaktaki amacım istikrarımı kaybetmemek ve boşanmaya adapte olabilmek =) 3 yıllık evliyim 2yaşnda kızım var kayınvalidem den çok çektim eşimde çalışmadığı anne eline baktığı için onla birlikte çok çektirdi bana kızıö3aylıkken elimden almışlıklaro bile var.. Şiddet, hakaret, ayrıldığımız da başka kızlarla konuştuğunu falan yakaladım. Herneyse sonra eşim işe falan girdi tabi yapamadı girdi çıktı kaçtan iş değiştirdi kim bilir. Ona her güvenip döndüğümde ilk iyi oldu sonra yine annesiyle bir oldu beni ortada bıraktı. En son ailemin yanına döndüğüm de de peşimden geldi daha önce aileme küfür falan ettiği için babam eve almadı ben yanına gittim işte 3 4 gün otel de falan kaldık ben sonra istemediğimi ailesinin yanına dönmesini söyledim beni yarı yolda bıraktın şu bu diye kavga etti sonra ailesinin yanına döndü. Bana etmediği hakaret kalmadı yok beni yarı yolda bıraktın şerefsizsin şu bu. Diye neyse daha sonra yazdı bana işte barışmak için Yanlz dediği cümle şu ' annemi arayacaksın gönlünü alacaksın çok pişmanım evliliğimi kurtarmak istiyorum diyeceksin' bundan sonrada annem herşeyi bilecek çünkü o bana seni çok bırakır dedi ben yine peşinden geldim ( halbuki kendi hep peşimden geliyo annesiyle iyi olunca gidiyo ortada bırakıyor beni)
' sanada ev tutmam güvenen kadar haberin olsun' bende canım sen git yarın boşanma dilekçesini ver konuşmaya gerek yok dedim. Si ne düşünüyorsunuz?

Eşinize bir şey deyip banlanmak istemiyorum da.. Ailenize küfür eden adamı babanız almıyor siz otele gidiyorsunuz ve 3-4 gün sonra istemediğinizi söylüyorsunuz! İşler istediğiniz gibi olmayınca adam annem her şeyi bilecek deyince sorun oluyor. Buradan bakınca pek bir farkınız yok gibi.

Eşinize bir şey deyip banlanmak istemiyorum da.. Ailenize küfür eden adamı babanız almıyor siz otele gidiyorsunuz ve istemediğinizi döylüyorsunuz! İşler istediğiniz gibi olmayınca adam annem her şeyi bilecek deyince sorun oluyor. Buradan bakınca pek bir farkınız yok gibi.
1.si o gelmeden önce ben gelmemesini söyledim. Ailemle tartıştım sen gelmesen de ben başımın çaresine bakarım dedi sevdiğim adam sonuçta ben yanına gittim evet çünkü onu öyle bırakmak istemedim ama yapamadığımız ona güvenmediğim söyledim daha sonrasında da annesini aradım aralarını düzelttim evime döndüm. İstemediğim hiçbirşey olmadı o 3 4 günde bana gayet güzel davrandı ama herzaman böyle okuyordu ailesiyle barışınca onların lafıyla hareket ediyordu o yüzden güvenmedim =)

1.si o gelmeden önce ben gelmemesini söyledim. Ailemle tartıştım sen gelmesen de ben başımın çaresine bakarım dedi sevdiğim adam sonuçta ben yanına gittim evet çünkü onu öyle bırakmak istemedim ama yapamadığımız ona güvenmediğim söyledim daha sonrasında da annesini aradım aralarını düzelttim evime döndüm. İstemediğim hiçbirşey olmadı o 3 4 günde bana gayet güzel davrandı ama herzaman böyle okuyordu ailesiyle barışınca onların lafıyla hareket ediyordu o yüzden güvenmedim =)

Her zaman ailesinin istediği gibi davranan bir eşin annem her şeyi bilecek demesinin nesi anormal? Adam gayet istikrarlı bence :)

Siz de bi baris bi ayril yalama yapmissiniz. Madem istemiyorsunuz babanizin eve almadigi insanla neden otelde kaldiniz? Hadi kaldiniz sonra neden geri dönmediniz barismadiniz?
Artik bir karar verin ya bosanin ya barisin.

Adamda şiddet, küfür, hakaret var. Annesi ile birlik olup sizi eziyor, hatta üstüne cocugunuzu elinizden almaya çalışıyor ve siz hala ona "sevdigim adam" diyorsunuz?
Evet seviyordum ne yazıkki insan sevgisini değiştirmiyor elin de olmuyor. Tabiki soğuyorsun ama kabullenemiyosun. Bende yeni yeni kabullendim değmeyecek olduğunu =)

Son zamanlarda öyle değildi ama zaten hep değişiyor.. 2 farklı biri gibi ybi

Geçer bacım geçer barışırsınız. Adam ailene küfür ediyor adamı çağırıyorsun, adam çalışmıyor diye şikayet ediyormuş gibi yapıp asıl sorun ailesinin istediği gibi davranması diyorsun. Bence bu da geçer barışırsınız :)

Şu yaratığı sevmeyi başardınız yani. Pes...

Siz de bi baris bi ayril yalama yapmissiniz. Madem istemiyorsunuz babanizin eve almadigi insanla neden otelde kaldiniz? Hadi kaldiniz sonra neden geri dönmediniz barismadiniz?
Artik bir karar verin ya bosanin ya barisin.
Yanlız bırakmak istemedim annesiyle tartışmış o evde kalamam sen gelmezsen de tek kalırım dedi öyle bırakmak istemedim. Dönmesini söylediğim dede annesini aradım ve aralarını düzelttim. =) sonra babamın evine döndüm. Güvenmemek te de haklı çıktım birdaha asla aileleri karıştırmam diyen adam yine başa sardı

Geçer bacım geçer barışırsınız. Adam ailene küfür ediyor adamı çağırıyorsun, adam çalışmıyor diye şikayet ediyormuş gibi yapıp asıl sorun ailesinin istediği gibi davranması diyorsun. Bence bu da geçer barışırsınız :)
Çağırıyorsun? Ben çağırmazdım kendi geldi =)

Back
X