Annem herşeyi bilecek diyen koca?

şimdi konuyu okuyup geldim.
bana çok kızacaksınız muhtemelen ama gerçekten samimi bir şekilde içimden geçen,

inşallah evladınız size benzemez ve sizin bu şekilde imtihanınız olmaz.

yazık degil mi sizi büyüten/yetiştiren insanlara?
kendinizi düşünmüyor olmanızı geçtim, insan anne-babasını düşünür de ha bire o insan müsveddesine dönmez.

daha neler yapmaları gerekiyordu?
hayır sizin elinizden 3 aylık bebeğinizi almışlar da siz geri dönmüşsünüz,
her şeyi kayınvalideniz bilecek diyince mi anladınız durumun vehametini?
Evet çok haklısınız o dönemde bukadar sağlıklı düşünemiyordum =)

Her konunda daha bir sasirmakla beraber, kocanin yersiz ozguveni beni benden aliyor pumpkin...

Allahaskina bosanin artik... Habire adama dilekce ver deyip duruyorsun git sen ver nedir yani...
Onun yersiz özgüveni benim senelerdir ona verdiğim tavizden geliyor =) yani aslında benim hatam

Bu tarz evliliklerde hem ezilmekten, mutsuzluktan şikayet edip hemde adamın bir lafına her defasında pesinden giden kadının ailesine daha çok üzülüyorum. Babanıza küfür edip kapısindan iceri giremeyen adamla otelde isiniz ne? Ailenizi ezip otellerde buluşmaya devam ederseniz yakin zamanda ikinci cocugu kucaklarsınız.

Aslında boşanma kararı aldım bunu sormaktaki amacım istikrarımı kaybetmemek ve boşanmaya adapte olabilmek =) 3 yıllık evliyim 2yaşnda kızım var kayınvalidem den çok çektim eşimde çalışmadığı anne eline baktığı için onla birlikte çok çektirdi bana kızıö3aylıkken elimden almışlıklaro bile var.. Şiddet, hakaret, ayrıldığımız da başka kızlarla konuştuğunu falan yakaladım. Herneyse sonra eşim işe falan girdi tabi yapamadı girdi çıktı kaçtan iş değiştirdi kim bilir. Ona her güvenip döndüğümde ilk iyi oldu sonra yine annesiyle bir oldu beni ortada bıraktı. En son ailemin yanına döndüğüm de de peşimden geldi daha önce aileme küfür falan ettiği için babam eve almadı ben yanına gittim işte 3 4 gün otel de falan kaldık ben sonra istemediğimi ailesinin yanına dönmesini söyledim beni yarı yolda bıraktın şu bu diye kavga etti sonra ailesinin yanına döndü. Bana etmediği hakaret kalmadı yok beni yarı yolda bıraktın şerefsizsin şu bu. Diye neyse daha sonra yazdı bana işte barışmak için Yanlz dediği cümle şu ' annemi arayacaksın gönlünü alacaksın çok pişmanım evliliğimi kurtarmak istiyorum diyeceksin' bundan sonrada annem herşeyi bilecek çünkü o bana seni çok bırakır dedi ben yine peşinden geldim ( halbuki kendi hep peşimden geliyo annesiyle iyi olunca gidiyo ortada bırakıyor beni)
' sanada ev tutmam güvenen kadar haberin olsun' bende canım sen git yarın boşanma dilekçesini ver konuşmaya gerek yok dedim. Si ne düşünüyorsunuz?
Sen ne düşünüyorsun?
Bence bu daha önemli

Ben şöyle düşünüyorum.. 27 yaşına gelmiş hala annesinin ağzına bakan, onla iyi olunca iyi olan kötü olunca ortada bırakan bi adama güvenemem
Cıks yanlış cevap
Adam beni sevmiyor
Topuklarım gerimi döverekten kaçmalıyım olmalı ;)

İyi de canım benim markete göndermemek sevgiden değl ki
Aşkından ölüyor mu yoksa öldürüyor mu
Psikopat diyorum ya.. Seviyor demedim ki ona göre öyle dedim. Hayatımdan bezdirdi tuvalete gidiyorum diyorum foto at diyo şursayım diyorum foto at diyo dışarı asla çıkmama izin vermiyor 2 dk telefonu geç açayım küfürler ediyor. Sonra da başkasına aşık olmandan korkuyorum diyo manyak mı ne

Psikopat diyorum ya.. Seviyor demedim ki ona göre öyle dedim. Hayatımdan bezdirdi tuvalete gidiyorum diyorum foto at diyo şursayım diyorum foto at diyo dışarı asla çıkmama izin vermiyor 2 dk telefonu geç açayım küfürler ediyor. Sonra da başkasına aşık olmandan korkuyorum diyo manyak mı ne
Bildiğin düz manyak bee

SevdigiNn Adammışş ya sonuçtaa Annesini de çek arada neler cekmissin devede kulak bu.

Eşinize bir şey deyip banlanmak istemiyorum da.. Ailenize küfür eden adamı babanız almıyor siz otele gidiyorsunuz ve 3-4 gün sonra istemediğinizi söylüyorsunuz! İşler istediğiniz gibi olmayınca adam annem her şeyi bilecek deyince sorun oluyor. Buradan bakınca pek bir farkınız yok gibi.
Ben de aynı şeyi düşündüm

Aslında boşanma kararı aldım bunu sormaktaki amacım istikrarımı kaybetmemek ve boşanmaya adapte olabilmek =) 3 yıllık evliyim 2yaşnda kızım var kayınvalidem den çok çektim eşimde çalışmadığı anne eline baktığı için onla birlikte çok çektirdi bana kızıö3aylıkken elimden almışlıklaro bile var.. Şiddet, hakaret, ayrıldığımız da başka kızlarla konuştuğunu falan yakaladım. Herneyse sonra eşim işe falan girdi tabi yapamadı girdi çıktı kaçtan iş değiştirdi kim bilir. Ona her güvenip döndüğümde ilk iyi oldu sonra yine annesiyle bir oldu beni ortada bıraktı. En son ailemin yanına döndüğüm de de peşimden geldi daha önce aileme küfür falan ettiği için babam eve almadı ben yanına gittim işte 3 4 gün otel de falan kaldık ben sonra istemediğimi ailesinin yanına dönmesini söyledim beni yarı yolda bıraktın şu bu diye kavga etti sonra ailesinin yanına döndü. Bana etmediği hakaret kalmadı yok beni yarı yolda bıraktın şerefsizsin şu bu. Diye neyse daha sonra yazdı bana işte barışmak için Yanlz dediği cümle şu ' annemi arayacaksın gönlünü alacaksın çok pişmanım evliliğimi kurtarmak istiyorum diyeceksin' bundan sonrada annem herşeyi bilecek çünkü o bana seni çok bırakır dedi ben yine peşinden geldim ( halbuki kendi hep peşimden geliyo annesiyle iyi olunca gidiyo ortada bırakıyor beni)
' sanada ev tutmam güvenen kadar haberin olsun' bende canım sen git yarın boşanma dilekçesini ver konuşmaya gerek yok dedim. Si ne düşünüyorsunuz?
Yemin ederim şu siteye üye olduğumdan beri kocam her işten geldigimde boynuna atlayıp 5 dk öyle kalıyorum. Kocamın kıymetini anladim bacım öpüp başıma koymak istiyorum şuan. Senin durumuna gelince de bence kendini ve kızını daha fazla sürükleyip harap etme en kısa zamanda boşanmaya bak herşeyin hayırlısı yinede

Kaç kurtul
Düşünecek bir mevzu yok

sen su cok kilo aldim ozguvenim yerlerde diyip instagram hesabini bile veren uye degilmisin.bence sen esinden bosanmak falan istemiyorsun neresinden tutsam diye bakiyorsun.anladigim kadariyla istenmeyen sensin.hareketlerin bana normal gelmedi kusira bakmada.

Ona sorsanız da aşkından ölüyor 😅😅😅😅😅 psikopat benim ki ya. Beni markete bile göndermiyor. =)
Bunu da sevgi sanıyorsunuz. Sadece sizi kontrol etmekten hoşlanıyor o kadar. Sizin yerinize başka kadın olsada aynısını yapacak .Size özel değil yani. Şiddet tehdit çocuğu sizden ayırma ,bunlar normal sevgi ilişkilerinde yaşanan şeyler değil. Onu bunu geçin siz çalışmayan anasının evinde yaşayan bir adamla nasıl evlendiniz?Alieniz yada nasıl kabul etti?

Back
X