Annem için hiç bir zaman öncelikli olmamam ve artık bunu kavgaya dökecek olmam

Büyük çocuk benim, kardeşimle aramızda yaklaşık 2 yaş var. Birlikte büyüsün diyip o dönemde böyle doğurmuşlar. Sanki birine bakabiliyor gibi ikinciyi yapmışlar.

kesinlikle yüzleşmenizi önermem. rahatlamazsınız ve mutlaka yine kırılırsınız. kavga, laf sokma vs. zaten sizin kişiliğinize uygun değilmiş. yapsanız da mutlu olmazsınız. peki ne yapabilirsiniz? sınırlarınızı iyi çizin. anne bile olsa sevildiğiniz kadar sevin. youtube’da tülay kök izlemenizi tavsiye ederim.

Fitratinda annelik kumaşı olmayan, erken yaşda evlenmiş bi anneye sahibim.
iki kardeştik, bizden bıktığı için işe gittiğini itiraf etti yıllar sonra.
Kendi sorumluluğumu, kardeşimin, evin, okulun her şeyin sorumluluğunu bana kitledi kendimide kardesimide ben büyüttüm ona rağmen fiziksel psikolojik şiddet uygulardı
Şimdi büyütmeye tenezzül etmediği oğluyla kafayı bozdu
Altına araba çekmeler, ev almalar iş kurmalar vs vs ağzındaki lokmayı çıkarıp vericek neredeyse
Banada sürekli bak başının çaresine sık bi tarafını çalış.
Onca yaptığı yetmedi şimdi de müthiş bi sekilde efkar ayırımı yapıyor bunlari söylediğimde herkese beni maysa benden para istiyor vb.gibi anlatmis rezalet
Değişmezler, hep haklılar hiç uğraşma sal gitsin
Herkes doğurur ama anne olamaz
Hani anne olunca anlarsın diyorlar ya
ANLADIM

Ağladım yaaa. Çok üzüldüm. Allah size ve konu sahibine mutlu bir ömür nasip etsin

Yine içim el vermiyor. Eski komşumuzla dertleştim şimdi bu konuda, akşam annenleydik çok bozuktu dedi. Hemen arayasım geldi. aramak istemiyorum. Ama aramasam da benim annem söyledikleri yüzünden aramadığımı anlayabilecek biri değil. Yine içim sıkıldı, oturuyorum

Arama. Kendine hakim ol. Yapacaksın göreceğin gene vefasızlık olacak.

Dinlemedim sizi. Aramış, mesaj atmış nasılsın diye, ben de “Çok iyi değilim. Seninle konuştuktan sonra çok moralim bozuldu. Toparlamaya çalışıyorum o günden beri. Benim yerime gelini tercih etmiş olmana çok üzüldüm. Ben zaten önceki hamileliklerimde sana güvenerek davranmamıştım ama bu sefer gelmenin hem kızıma hem sen için iyi olacağını düşünmüştüm, senin öyle düşünmemen beni büyük hayal kırıklığına uğrattı.” yazdım. O da “Aşk olsun her zaman senin yanında değil miyim lazım olunca tabiki yanında olucam bu şekilde düşünme” yazıp aradı. Anjio olmuş bugun ( babamı 3 ay önce kalp rahatsızlığı yokken kalp krizinden kaybettik. Doktor annemin kalbini de beğenmeyip anjio istemiş. Çok iletişimsiz bir aileyiz

Bu senin sucun degil ki, senin itelemenle ilerleyen bi iliskiniz var.

Benim annem de abime daha düşkğn cok hissedıyorum, ona sorsan eşit..hos babam da bana düşkün ya da bu benim tesellim Neyse benım bebegım oldu işe baslayacaktım ,annem bana 100 metre mesafede , bizim evde bakmasını istedim , kendi evınde bakmak istedi net bi şekılde. Neyse mecburdum fln. Neyse işten cıkarıldım gerek kalmadı. Sonra abin eşi öretmen onun da bebegi var ücretsız ızni bitti işe başladı, annem hergun şehrin ucunda evleri olan abımlere okadar yola ragmen gelını ole istedi diye hergun gidip onların evınde cocuk bakıyo . Bazen bi işim oluyo bırakcak oluyorum kızımı sonra dusunuyorum annem oglunda. Cok mu kıskancım dıyorum bazen de yoksa normal mi bılmıyorum. Umarım verdıgı degerım karsılıgını bulur , abim de işi düşmese cok ta gelen giden biri degıldir . Anneme laf sokuyorum ara ara , ona göre cok kıskancım..yok gitmek ona daha kolay geloyormuş ta falan. Bir de yeni ev aldılar madem bole durum var yakından al demi. Neyse ayrımcılıgı anlıyorum senı konu sahıbı zor durum, sizinki daha ileri boyut. Bence bazı kadınlar hala erkek cocuguna daha düşkün.

Çok geçmiş olsun. Anneler de hata yapabilir. Bakın hatasını anlamış ki, hep yanında olacağım demiş.
Gayette güzel yazmışsınız, duygularınızı ifade etmişsiniz.
Kavga edip sonra anjiyo olduğunu başkasından öğrenseydiniz bir de onun vicdan yükü eklenecekti omuzlarınıza.
Umarım bu saatten sonra gerçek bir anne gibi davranır ve buzları eritirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…