Büyük çocuk benim, kardeşimle aramızda yaklaşık 2 yaş var. Birlikte büyüsün diyip o dönemde böyle doğurmuşlar. Sanki birine bakabiliyor gibi ikinciyi yapmışlar.Kardeşinizin ilk çocuğu ise annenizin bu aşırı sahiplenici tavrı karşısında gelininiz tepki gösterebilir sonuçta insan yeni doğum yaptığında bebeğini eşinden bile sakınmak isteyebiliyor yani işler annenizin hayal ettiği gibi olmayabilir.
üzmeyin kendinizi bu saatten sonra ne kadar konuşsanız da annenizin tavrını değiştiremezsiniz. Geçen gün anneme kadının biri benim çocuklarımı neden sevdiğini asıl abimin çocuklarına daha düşkün olması gerektiğini söylemiş (annem torun ayrımı yapmaz). Maalesef bu kafada çok kadın var. İnsan neden kendi hemcinsini sevmez anlamıyorum
Merhaba, 5 kardeşli bir ailede büyüdüm ve maalesef annemi hissettiğim tek bir an hatırlamıyorum. Niye ben de diğerleri değil diye aklım erdiğinden beri düşünüyorum.
Lütfen yazdigimi içselleştirme ama ben çok çok dayak yedim. Apartman inlerdi Öyle böyle dayak değil kafamdan burnumdan kan gele gele. Neden mi ? Ya kardeşlerimle yaramazlik birşey yapmışızdır ya da oynarken eve geç gelmişimdir. Ama o dayağı sadece jes yerdi :)
Ha bide çok ac kaldığımı hatırlıyorum kızar yemek vermezdi. Açlıktan uyuyamadigim o kadar gece anımsıyorum ki belki o yüzden şuan 27 yaşımda doymuyorum.
Bide oruç tutmasam yemek vermezdi. Ben sırf kahvaltı olmaz diye sahura kalkardim 6 yaşımda. Ama oruç da tutamazdım karnim hep aç sanki, bir defa yakaladı beni ağzım doluydu. Yediğim dayağı hala unutamıyorum ağzımdaki ekmekle kanin tadı karışmıştı birbirine
Neyse yaz yaz bitmez bu 3 gunvelhasıl değişmedi asla ben yıllarca beni sevsin diye kendimden verdim tabiri caizse eşek gibi sırtıma bindi. Ama yine en kötü ben oldum. Yüzleşme kısmını da yaptım içimdekileri de döktüm işittiğim lafları buraya yazsam muhtemelen evlatlık olduğumu düşünürsün
Benim kırılma noktam evliliğim oldu orda koptu herşey. Bir insanın birini sevmesi için birşeyler feda etmesine gerek olmadığını gördüm. Hele bir annenin.. Uzaklaştım ararsa açıyorum havadan sudan konuşup kapatıyorum. Asla ac misin açıkta misin keyfin nasıl diye sormadı hiç. Ben de hayatıma dair hiç birşey paylaşmadım bu vakte kadar. Ne yerim ne içerim ne derdim var bilmez. Merhaba merhaba. Ötesi zaten olmaz, değişmez.
Demem o ki yoluna bak, üzülme kendi ailenin kıymetini bil mutlu ol. Ve inan olacaksin da hemde fazlasiyla. Her zaman burda yazdığım bir sözüm var sana da yazayım:
Seçme şansı olmadığı aileler tarafından mağdur edilen çocuklar olarak Dilerim seçme şansı yakaladığımız ailelerimiz ile mutlu oluruz.
Arama. Kendine hakim ol. Yapacaksın göreceğin gene vefasızlık olacak.Yine içim el vermiyor. Eski komşumuzla dertleştim şimdi bu konuda, akşam annenleydik çok bozuktu dedi. Hemen arayasım geldi. aramak istemiyorum. Ama aramasam da benim annem söyledikleri yüzünden aramadığımı anlayabilecek biri değil. Yine içim sıkıldı, oturuyorum
Evet ona hiç şüphem yok o nedenle kitap okumaya verdim kendimiArama. Kendine hakim ol. Yapacaksın göreceğin gene vefasızlık olacak.
En iyisi. Hatta hamile olmasan bir de kahve yap yanına derdim.Evet ona hiç şüphem yok o nedenle kitap okumaya verdim kendimi
Neden bozukmuş annen? Bence de arama, boşver..Evet ona hiç şüphem yok o nedenle kitap okumaya verdim kendimi
Dinlemedim sizi. Aramış, mesaj atmış nasılsın diye, ben de “Çok iyi değilim. Seninle konuştuktan sonra çok moralim bozuldu. Toparlamaya çalışıyorum o günden beri. Benim yerime gelini tercih etmiş olmana çok üzüldüm. Ben zaten önceki hamileliklerimde sana güvenerek davranmamıştım ama bu sefer gelmenin hem kızıma hem sen için iyi olacağını düşünmüştüm, senin öyle düşünmemen beni büyük hayal kırıklığına uğrattı.” yazdım. O da “Aşk olsun her zaman senin yanında değil miyim lazım olunca tabiki yanında olucam bu şekilde düşünme” yazıp aradı. Anjio olmuş bugun( babamı 3 ay önce kalp rahatsızlığı yokken kalp krizinden kaybettik. Doktor annemin kalbini de beğenmeyip anjio istemiş. Çok iletişimsiz bir aileyiz
Benim annem de abime daha düşkğn cok hissedıyorum, ona sorsan eşit..hos babam da bana düşkün ya da bu benim tesellimDinlemedim sizi. Aramış, mesaj atmış nasılsın diye, ben de “Çok iyi değilim. Seninle konuştuktan sonra çok moralim bozuldu. Toparlamaya çalışıyorum o günden beri. Benim yerime gelini tercih etmiş olmana çok üzüldüm. Ben zaten önceki hamileliklerimde sana güvenerek davranmamıştım ama bu sefer gelmenin hem kızıma hem sen için iyi olacağını düşünmüştüm, senin öyle düşünmemen beni büyük hayal kırıklığına uğrattı.” yazdım. O da “Aşk olsun her zaman senin yanında değil miyim lazım olunca tabiki yanında olucam bu şekilde düşünme” yazıp aradı. Anjio olmuş bugun( babamı 3 ay önce kalp rahatsızlığı yokken kalp krizinden kaybettik. Doktor annemin kalbini de beğenmeyip anjio istemiş. Çok iletişimsiz bir aileyiz
Çok geçmiş olsun. Anneler de hata yapabilir. Bakın hatasını anlamış ki, hep yanında olacağım demiş.Dinlemedim sizi. Aramış, mesaj atmış nasılsın diye, ben de “Çok iyi değilim. Seninle konuştuktan sonra çok moralim bozuldu. Toparlamaya çalışıyorum o günden beri. Benim yerime gelini tercih etmiş olmana çok üzüldüm. Ben zaten önceki hamileliklerimde sana güvenerek davranmamıştım ama bu sefer gelmenin hem kızıma hem sen için iyi olacağını düşünmüştüm, senin öyle düşünmemen beni büyük hayal kırıklığına uğrattı.” yazdım. O da “Aşk olsun her zaman senin yanında değil miyim lazım olunca tabiki yanında olucam bu şekilde düşünme” yazıp aradı. Anjio olmuş bugun( babamı 3 ay önce kalp rahatsızlığı yokken kalp krizinden kaybettik. Doktor annemin kalbini de beğenmeyip anjio istemiş. Çok iletişimsiz bir aileyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?