- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
aşırı dindar bi isim. ağır bi isim zaten çok dindar değilimki normal biriyim işte :)
ismim medine her duyan hiç yakıştırmıyor cemaatçi gibi diyorlar dalga geçiyorlar ismimi koyan babaannem zaten o kadın yüzünden annem antidepresanlar kullanıyor
aşırı dindar bi isim. ağır bi isim zaten çok dindar değilimki normal biriyim işte :)
her zaman dalga geçildiği için hoşnut değilim tabiliseye basladığımdan beri dalga geçiliyor. ben 21 yaşındayım henuz iş hayatına girmedim girmeden değiştirmeliyim
kızlar benim problemim şu annem benim ismimi istemiyor ben 10 yaşından beri ismini değiştir diyor büyükler her işe karıştığı içinneyse mahkemeye başvurcam ama tam belirleyemedik annem azra,bilge,asya,sude,açelya arasından seçmemi istiyor ama kararsızım
bence medineyi hepten değiştirme önüne annenin istediği ismi koy böylece daha az travmatik olur.yani kolay bir şey değil isim değiştirmek
mesela asya medine güzel olur
valla benim ismimde zeynep nickte yazılı olduğu üzere...gayet normal bir isim değil mi??? ama hep dalga geçtiler benimle de üniversitede bile "zeynep kamil" diye seslenirlerdi hep (öyle bir hastane varya)..valla dalga geçmeleri isminizle alakalı değil..insanlar çocuklarına saygıyı sevgiyi edebi ahlakı öğretmedikleri için herşeyi alay konusu yapıyorlar çok takılmayın..
bir arkadaş Mine yazmış...anneniz çok istiyosa size Mine diye hitap edebilir hem isminizin kısaltması gibi...işe girdiğinizde de kendinizi öyle tanıtırsınız Mine diyebilirsiniz herkes öyle diyo dersiniz göbek adım gibi dersiniz konu kapanır...isim değiştirmek sıkıntılı bir iş yaşadığım için diyorum...
Gayet mantıklı bu. Aslında isim değiştirmek çok da travmatik bir şey değil. Çevre de alışır yani nelere alışmadı şu ülke bir Medinenin ismine mi alışmayacak
kız ipek sana özelden mesaj attım ama bir cevap bile yazmadın
yok anacım benim court lar yeni boşaldı. ağzımın tadıyla yeni girdim şuraya. bizim ekran rontgencileri baya çok da.himen yazdım onu. aklıma hem de bir şeyler soracağım.
kızlar benim problemim şu annem benim ismimi istemiyor ben 10 yaşından beri ismini değiştir diyor büyükler her işe karıştığı içinneyse mahkemeye başvurcam ama tam belirleyemedik annem azra,bilge,asya,sude,açelya arasından seçmemi istiyor ama kararsızım
Rahmetli annem doğduğunda ismi de koyulmuş ve nüfusa geçmiş , buraya kadar her şey normal
Sonra dedem koyduğu ismin anlamından hoşlanmamış ve bizim kızın ismi şu olsun demiş , ve bütün aile nüfus kağıdında yazan değil de dedemin sonradan koyduğu ismi kullanmaya başlamışlar ...
Annem 18-19 yaşlarında iken çalıştığı iş yerindeki bir abla , ya sen çok güzel bir kızsın , ismin sana yakışmıyor sana bundan sonra ... diyelim demişAnnem yeni ismini pek beğenmiş ve o yaştan sonra kiminle tanışsa bu 3. ismini söylemeye başlamış.:44:Baba tarafım ve sonradan hayatına giren herkes anneme iş yerindeki kadının koyduğu ismi , anne tarafım dedemin ikinci koyduğu ismi ve en nihayetinde resmi daireler nüfusa kayıtlı olduğu ismi söylemişler
İsminden memnun değilsen değiştir tabii , ama bunu annenin içinde uhde kaldığı için değil sen isminden hoşlanmıyorsun diye yap , yapacaksan . Birde mümkünse şimdi ki adına yakın bir çağrışım olsa , mesela bir arkadaş mineyi önermiş , kulağa aynı gelen iki isim .
Rahmetli annem doğduğunda ismi de koyulmuş ve nüfusa geçmiş , buraya kadar her şey normal
Sonra dedem koyduğu ismin anlamından hoşlanmamış ve bizim kızın ismi şu olsun demiş , ve bütün aile nüfus kağıdında yazan değil de dedemin sonradan koyduğu ismi kullanmaya başlamışlar ...
Annem 18-19 yaşlarında iken çalıştığı iş yerindeki bir abla , ya sen çok güzel bir kızsın , ismin sana yakışmıyor sana bundan sonra ... diyelim demişAnnem yeni ismini pek beğenmiş ve o yaştan sonra kiminle tanışsa bu 3. ismini söylemeye başlamış.:44:Baba tarafım ve sonradan hayatına giren herkes anneme iş yerindeki kadının koyduğu ismi , anne tarafım dedemin ikinci koyduğu ismi ve en nihayetinde resmi daireler nüfusa kayıtlı olduğu ismi söylemişler
İsminden memnun değilsen değiştir tabii , ama bunu annenin içinde uhde kaldığı için değil sen isminden hoşlanmıyorsun diye yap , yapacaksan . Birde mümkünse şimdi ki adına yakın bir çağrışım olsa , mesela bir arkadaş mineyi önermiş , kulağa aynı gelen iki isim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?