annem için :(

bu da iyiymiş

Son düzenleme:
Ben beğenmedim. Söylenmesi zor bir isim.
Bence daha net ve güzel bir tısını olması lazım.
Kızın falan mı olacak da düşünüyorsun?

ilerisi için nişanlımla konuşurken samyeli ve poyraz koyalım demişti de merak ettim fikirlerinizi

ilerisi için nişanlımla konuşurken samyeli ve poyraz koyalım demişti de merak ettim fikirlerinizi

bence rüzgar isimleri out oldu
ya da benim içim bayıldı.
Şu cinsiyet değiştiren rüzgardan sonra suyu çıktı.
Sen o noktaya gel daha milyon kere fikir değiştirirsin.

bence rüzgar isimleri out oldu
ya da benim içim bayıldı.
Şu cinsiyet değiştiren rüzgardan sonra suyu çıktı.
Sen o noktaya gel daha milyon kere fikir değiştirirsin.

Bizimkisi meslek icabıydı biraz
Evet bakalım o günler gelince ne olacak :) Kısmet..

Bence isminiz cok güzel anneniz begenmiyo diye degistirmeyin dalga geçilecek bi isimde değil ayrica siz bilirsinizde sunduğunuz bi çok isimden daha anlamli...

Şehir isimlerinin insanlara takılmasından ben de hiç haz etmiyorum. Ayrıca bir insanın dinini siyasi görüşünü vb belli edicek isimleri çocuklarına koymlarını da çok yanlış buluyorum. Çocuklara bu tarz anlamlar yüklemek baskı yaratıyor. Mesela bir arkadaşımın soyadı gezmiş babası adını deniz koymuş. Çocuk deniz gezmişi sevmek zorunda mı? Deniz Gezmişi sevmeyen insanlar arasında önyargıyla bakılmasına neden olmayacak mı bu durum? Ben çok yanlış buluyorum.

Bence kesinlikle değiştirmelisin ismini. Tamam güzel, hoş bir isim. Ama direk önyargı sebebi şu an. Asya güzel söylediklerin arasında. Medine'ye benzer Mine olabilir.

Bu arada küçükken kuran kursuna gidiyodum. İmamın 2 çocuğu vardı. Kızın adı medine oğlunun adı mekkeydi. Çok dalga geçiliyordu.

Son düzenleme:
annenızı haklı buldum bır kadın yuzunden antıdepresan kullanacak dereceye gelmıs ve kendı canından kanından evladı onun verdıgı ısmı tasıyor degıstırmenızı cok ıstıyorsa kırmayın asya guzel bır ısım bence

Sana bu isim konurken annenin akli nerdeymis, madem bu ismi sevmiyormus? Begenmeseymis koymasaymis, cocuk oyuncagi mi bu?

Isminden memnunsan bence degistirme annenin kaprisleri icin, mahkemeyle ugrasacaksin ve banka vb yerdeki kayitlarini teker teker degistirip ustune bir de dert anlatman gerekecek insanlara ben isim degistirdim diye.

ismim medine her duyan hiç yakıştırmıyor cemaatçi gibi diyorlar dalga geçiyorlar ismimi koyan babaannem zaten o kadın yüzünden annem antidepresanlar kullanıyor

annen babaannen yüzünden bence ismine takık.
babaannen artık annene ne yapmışsa kadın onla ilgili, onu anımsatan şeylere tepkili bence.

söylediklerinden azra veya asya güzel bence. içine sinen hangisi ise en çok benimsediğin onu seç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…