Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim problemim şu annem benim ismimi istemiyor ben 10 yaşından beri ismini değiştir diyor büyükler her işe karıştığı içinneyse mahkemeye başvurcam ama tam belirleyemedik annem azra,bilge,asya,sude,açelya arasından seçmemi istiyor ama kararsızım
![]()
ismim medine her duyan hiç yakıştırmıyor cemaatçi gibi diyorlar dalga geçiyorlar ismimi koyan babaannem zaten o kadın yüzünden annem antidepresanlar kullanıyor![]()
ismim medine her duyan hiç yakıştırmıyor cemaatçi gibi diyorlar dalga geçiyorlar ismimi koyan babaannem zaten o kadın yüzünden annem antidepresanlar kullanıyor![]()
kızlar benim problemim şu annem benim ismimi istemiyor ben 10 yaşından beri ismini değiştir diyor büyükler her işe karıştığı içinneyse mahkemeye başvurcam ama tam belirleyemedik annem azra,bilge,asya,sude,açelya arasından seçmemi istiyor ama kararsızım
![]()
![]()
her zaman dalga geçildiği için hoşnut değilim tabiliseye basladığımdan beri dalga geçiliyor. ben 21 yaşındayım henuz iş hayatına girmedim girmeden değiştirmeliyim
Kişinin ismini yansıttığını düşünürüm. Yani isimlerin kişilikleri etkilediğini
Madem anneniz isminizi sindirememiş zamanında biraz daha kızı üzerinde söz sahibi olsaymış.
Babaanneniz vefat etti de mi şimdi böyle tavır içine girdi ? Cesaret geldi kendisine.
Annenizden ziyade siz memnun musunuz değil misiniz? Bu saatten sonra yeni isminize siz alışır mısınız etraf benimser mi,siza hitapları ne şekilde olur ?
Ayrıca yine isim değiştir deyip sizin önünüze seçenek sunması da hiç ama hiç hoş değil.Sizin de birey olduğunuzun farkında değil galibaZamanında babaannenizin yaptığını şuan anneniz size yapıyor.
![]()