Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım öncelikle annenin tutumunu beğenmedim. ne demek yakışıklı değil zeki değil? nasıl karar verebiliyor böyle bir şeye? anneni üzmeden ikna edemez misin?
Annenin sözleri hiç hoş değil orası muhakkak fakat sen de pek seviyor gibi gelmedin bana.. Gerçekten seviyor olsan ayrılığı aklına bile getirmezdin..
Canım bu yeni değil ki , 1,5 yıldır annem sürekli baskı yapıyor.Ben de yıprandım artık.Seviyorum sevmesine daha da çok birini sevebileceğimi düşünmüyorum ama artık bir yere kadar. Bu duruma bir çare düşünmek zorunda kalıyorum.
Asaga yukari ayni durumdayiz canim.
Bende tip okuyorum sevgilim 2 senelik univ. mezunu bilgisayar programciligi..
Aciktan kamu yonetimi okuyor ve 1 yildirda bankada calisiyor..
Benim icin ben 6 yil okumusum o 4 yil okumus ben soyleyim o boyle gibi gibi seyler aslaaa soz konusu olamaz..
2 yilliktan mezun olunca en cok ben sevindim en cok ben ozendim ben gurur duydum ne guzel askim diplomani aldin diye..
Ama gel gor ki annem evlilik lafi acilinca aman kizim evlenecegin adami doktor sec diyip duruyor..
Ve biz 3 bucuk yildir beraberiz annemde biliyor..
Mezun olunca anne ben gidecem evlencem dedim Allahimm kiyamet koptu gidiyosan beni sil bilmemne fln ananem araya girdide konu kapandi..
Asla ve asla ayrilmayi dusunmuyorum annem bir gun kabul etmek zorunda kalicak umarim farkindadir.
Suan icin daha susuyorum mezuniyetime daha var diye.
Kızlar benim sorunum çok klasik ama bir türlü içinden çıkamıyorum.
Benim neredeyse 2 yıllık bir ilişkim var.O başka şehirde ben başka şehirdeyim.Onun dışında hiç bir sorun yok ilişkimiz adına.Birbirimize hem saygı hem sevgi duyuyoruz.Ama gel gelelim ki annem , ilişkiye başlarken beni desteklemesine rağmen sonradan tam tersine tavır aldı ve ayrılmam için bana baskı yapıyor.Neden başta destekledin dememe ise zaten ayrı şehirdesiniz çok sürmez diye düşündüm diyor.( o dönem eski sevgilimden ayrıldığım dönemdi sanırım onu da unutmamı istedi.)Bu durum,baskı resmen artık psikolojimi bozmaya başladı.Annemin bu durum yüzünden üzüldüğünü düşünmek de iyice suçlu hissettiriyor beni...Ne annemi üzmek istiyorum ne de ayrılmak...
Annem neden ayrıl diyor derseniz ; 1. yakışıklı değilmiş 2.ben tıp okuyorum o mühendislik okuyor ama össde aramızda baya sıra farkıyla ben öndeydim annem de bunun farkında, burdan zekasına laf atıyor ve ileride ne iş yapıcak mühendisler zor iş buluyor vs. 3.siyasi olarak ailemize karşıt görüşlüymüş ; iki yıl içinde bu durum değişti gerçi ama annem pek inanmıyor. 4.Fotoğraflarda bakışı bir garipmiş.
Annem bazı durumlarda haklı olabilir ama ben onu seviyorum ve çok iyi anlaşıyoruz.Ama diğer taraftan da annem sonuçta , hem sözlerini yabana atmak istemiyorum hem onu üzüyor olmak beni çok üzüyor.Annemin rızası olmayınca içime de kurt düşüyor :S
Ayrılmayı düşünmedim değil ama çok zor geliyor.Kendimi geçiyorum ama onu da düşünmek zorundayım ; geleceğini benim üstünden planlamış birisi sonuçta.Verilmiş sözlerim var, üzerimde hakkı var.Şaka yollu ayrılığı cümlede kullansam bile deli oluyor.Böyle bir şey olursa da çok üzülür çok yıpranır ona da kıyamıyorum.Ondan ayrılsam aklım hep onda kalıcak gibi geliyor.Ayrıca çok ahını alırım çok günaha girerim , ayrılmasam anne sözü dinlememiş oluyorum yine günah...
Napıyım ben kızlar lütfen yardım edin.![]()
Başkası olsa dinlenmez ama anne olunca çok kafam karışıyor.Belki de en temel sorun bu benim içinde ; doktor olmaması.Sen annenin tutumunu kendi içinde sorun yapmıyor musun ? Kaç yıl var mezuniyetine ?
Anneniz zekanın kazanılan bölümle alakalı bir ölçüt olduğunu düşünecek kadar bilgisiz biriyse(cahil demek istemiyorum anneniz olduğu için) siz neden annenize gerekli cevapları vermediniz?
Ösym bir zeka sınavı değildir..eğer zekanızı öğrenmek istiyorsanız her ikinizde iq testi yaptırın..ösym ile çok inekleyerek çok iyi dereceler yapıp hiç zeki olmayan insanlar tanıyorum..hiçbişey yapmayıp çok zeki olanlarda ..
Ayrıca annelere göre kendi kızları en güzeldir ama belki o çocuğun annesine görede siz çirkin ve oğluna layık değilsiniz..
Diyeceğim o ki yetişkin 2 kişi arasındaki ilişkide annenizin ne işi var anlayamadım?
Anneme gerekli cevapları veriyorum her seferinde ama ikna edici olmuyor, olay tartışmaya gidiyor bir sonuca varılmıyor ki...İnan aynı şeyleri söyledim ben de anneme öss zeka sınavımı sanki diye ama bir yolunu bulup yine laf çarpıyor.
Annem sonuçta hayatımdaki önemli kararlarda onun fikri de önemli benim için ama bakış açısında yanlışlık olduğunu düşünüyorum ben de.