- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi -Bortubocek-
-
Konuna gelince Majeste
Oğlun arada sizin değişik davranışlarınızdan dolayı heder oluyor tek üzüldüğüm o
Hayır aslında oğlu varmış eheheoğlan değil kız:))
aaa bu cocugunu doven uyeymis
o yuzden sanirim yeni uyelik aldi
sizin acilen psikaytriste gidip bir hastaneye yatmaniz gerekiyor
bari konu acip durmayin da bizim de sinirlerimizi bozmayin
Anneniz de gecim derdinde bir insan. Ustelik o da babanizla degil baska biriyle evli. O da hayatini idame ettirmek derdinde ve zorunda bence. Elle bir tutup da ne yapti mesela? Cocugunuzu sokaga atmadi,onemsiyor ki bakiyor yoksa sizin cocugunuza bakmaya gelmez el cocuguna bakardi ayni parayi aliyor neticede. Cok yanlis yaptiniz ve simdi bakiciyla ugrasip muhatap olunca annenizin kiymetini anlayacaksiniz. Bakicilarin buyuk cogunlugunun nasil calistigini biliyoruz goruyoruz. Eve kamera gerekecek,aldiginiz yeme icme bir gunde bitecek. Yani size astari yuzunden pahaliya gelecek ve yine de guven sorunu yasayacaksiniz. Hakliydin dark dersin kardes
majesty mi neymis eski uyeligiNasil ya
Eve alisveris yapiliyor,sonucta bakici da yiyecek. Caninin istedigi kadar yer ev sahibini dusunmek zorunda degil. Annelerimiz oyle degil ama. Yedigini ictigini yerine bile koyarlar ki buna gerek yok. Cevremde ne kadar bakici varsa hepsi fazla fazla yer icer,artanini da koyup cantasina eve goturur. İstisnalar mutlaka vardir elbette karalamak icin yazmadimAlinan yeme icme bitcek derken neyi kast ettin dark merak ettim
Eve alisveris yapiliyor,sonucta bakici da yiyecek. Caninin istedigi kadar yer ev sahibini dusunmek zorunda degil. Annelerimiz oyle degil ama. Yedigini ictigini yerine bile koyarlar ki buna gerek yok. Cevremde ne kadar bakici varsa hepsi fazla fazla yer icer,artanini da koyup cantasina eve goturur. İstisnalar mutlaka vardir elbette karalamak icin yazmadim
Bu yeme icme konusunda butur konulardan gercektn rahatsz oluyorum ve senin boyle bisi yazicagin hic aklimdan gecmezdi.nefis sonucta yesin icsin emin ol cogalir ama eksilmez bukadar hesapli kitapli olmamani tafsiye ediyorumEve alisveris yapiliyor,sonucta bakici da yiyecek. Caninin istedigi kadar yer ev sahibini dusunmek zorunda degil. Annelerimiz oyle degil ama. Yedigini ictigini yerine bile koyarlar ki buna gerek yok. Cevremde ne kadar bakici varsa hepsi fazla fazla yer icer,artanini da koyup cantasina eve goturur. İstisnalar mutlaka vardir elbette karalamak icin yazmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?