Annem ile filim koptu beni sildi..

Anneniz el kapısında demek ki ihtiyacı da var.Siz kendiniz çağırmışsınız sonrada bir el gibi huyuna suyuna mana bulup devam etmeyeceginizi anlamışsınız.Şimdi gelen bakıcı anneniz gibi bakar mı hayır,anneniz gibi güvenebilir misiniz hayır...Yeni bakıcıya böyle çat çat söyleyebilecek misiniz bakalım. Ben de inşallah çocuk oldugu Zaman işe başlarken mecbur bakıcı yerine babanneme dedeme bırakıcam.Ki üvey de yok kendi öz dedem oldugu halde,severek bakacaklarını bildigim halde mutlaka kendim ödeme yapacagım,ihtiyaçlarını alacağım.El yanında ki anne için ağır olmuş bu davranışınız.Her halde bu durumu yaşayan bir siz varsınız.Direk tanıdı herkes :) Aklın yolu bir malesef.

Bu konuyu defalarca açtınız defalarca annenizle ilişkiniz bozulacak bakıcı tutun diye tavsiye vermiştik. Şimdi kavga gürültü ile ayrıldınız iyi mi oldu konu sahibi. En baştan bakıcı tutsaydın şimdi annenle dönüşü olmayan yollara girmeyecektin kalplerde kırılmayacaktı.

Simdi ne annenizin ne sizin karakterinizi bilmiyorum. Anneniz gercekten koty biri olabilir. Olaylarin ic yuzunu bilemeyiz.
Neyse bunlar onemsiz.
Onemli olan her akraba ile boyle is, maddiyat veya ortak islere girilmiyor. Araya ego giriyor cesitli cesitli seyler giriyor. Yani kiminle ne yapacagini bilmelisin. Burdan gozuken annenizle boyle durumlara girmemenizin gerektigi.
Ozaman bu tarz sorunlar yasamazsiniz. Herkesle hersey konusulmaz herkesle her is yapilmaz.

majesty mi neymis eski uyeligi
gecen hafta bi konu acmisti esim bana tokat atti diye , meger kendisi cocugunu dovunce esi de buna tokat atmis
bide utanmadan gelip konu acmisti burda
hasta insan gordum ama boylesini gormedim hic

Hey masallah hatirldim simdi o konuyu.. neyse ki annesi erkenden yolunu ayirmis konu sahibinden..

Eski konularını hatırlıyorum. Umarım annene geri dönmezsin ve karşına iyi bir bakıcı çıkar

Hey masallah hatirldim simdi o konuyu.. neyse ki annesi erkenden yolunu ayirmis konu sahibinden..
annesinin de ondan pek farki oldugunu sanmiyorum office , konu sahibinin boyle olma sebebi de annesi olabilir
konu sahibi tedavi olmazsa kizi da kendi gibi olacak baksana nasil buyuyo cocuk
anneanne ilgilenmiyo , anne dovuyo , baba anneyi dovuyo , bor cocuk nasil saglikli buyebilir ki boyle bir evde?

Mune bagira bagira 2. Uyeyim diyor aynu seyleri yazmaktan bikmadi.

Kadını işinden etmissin sonrada birden ortada birakmissin olmamış yanlış yapmissin sürekli elle bir tutması lafının arkasında ona verdiğin para var yahu ne var ele vereceğine ona verseydin ayrıca çocukla ilgilenmiyo diyosun ama çocuk ona çok bağlı yani bende bı anneyim çocukla ilgilenilmezse o çocuk annesi bile olsa soğur o kişiden demekki sevgi veriyoduki karsiligini aliyodu ya en baştan annene bakitmayacaktin yada böyle yapmayacaktin üstelik kadını birden birakmissin belki paraya ihtiyacı vardı bence yanlış yapmissin

Buyuyemez evet durum anneden sikintili.. konu sahibi ya tedavi olacak ya da kizi da annesiyle kendisinin aynisi olacak.. ama konularini bildigim kadariyla konu sahibi kendisinde bir sorun oldugunu dusunmuyor bu daha buyuk bir problem..

Bu arada evde calisan kadin ev sahibinden habersiz cantasina bir sey atip goturemez.. bunun cekmeceden para calmaktan hicbir farki yok.. o zaman yapilan hirsizliklara da “malimiz cogalir” anlayisiyla izin verelim ne olacak :) ayrica en iyi bakicilar da Filipinli olanlar diye not duseyim suraya..

filipinliler gercekten muhtesem ama param yetmiyo onlara

deme oyle seyler evinden birsey calininca cogaliyormus , hayatimda evime giren kimseden birsey kismamisimdir hatta evime calismaya gelen insana ekstradan ozenirim ve hassasimdir yemesi icmesi konusunda ama benden habersiz alip evine goturmesi direk hirsizliktir
daha da baska yorum yapmiycam bu konuda

Çocuğa anneden başka kişinin bakması her zaman sorundur rahatını bozmak istemeyen çocuk doğurmasın çocuk okula başlayana kadar ateşlenecektir diş çıkaracaktır asla eskisi gibi olmayacaktır ya annenle ya eşinle
Tartışmalar olacaktır

ya konudan tamamen bağımsız nerelisin?
canik nedir? geçen banada yaptın böyle canikli yorum sonra baktım herkese canik diyorsun.
Canim anlaminda.evet konudan bagimsiz oldugunun farkindayim bnde senin gibi bisi dikkatimi cekti konudan bagimsiz yazdim darkmore .seninde dikkatini ckti sordun bnde cevapladim. Ha buarada d.bakirliyim

Bu konuyu hatırldım ben , ama siz annenize para veriyoruz diye kocanızla birlikte kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyordunuz. Yok çpcuğumu alıp eve gitme demedimmi ben sana demeler vs ... bakıcı bulun parasını ödeyin ve annenize yaptıpınız muameleyi bakıcıya yapın bekliyoruz burda kaç gün dayanacak bakalım ?

Canim anlaminda.evet konudan bagimsiz oldugunun farkindayim bnde senin gibi bisi dikkatimi cekti konudan bagimsiz yazdim darkmore .seninde dikkatini ckti sordun bnde cevapladim. Ha buarada d.bakirliyim

ben senin yorumuna demedim ki kendi sorum için konudan bağımsız dedim:)
canik ilk defa duydumda merak ettim.

++++

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…