- 23 Ağustos 2012
- 51.833
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.372
- 898
- Konu Sahibi -Bortubocek-
-
Ayni parayi degilde elle bir gormesi cok zorumuza gitti
ben senin yorumuna demedim ki kendi sorum için konudan bağımsız dedim:)
canik ilk defa duydumda merak ettim.
Eve alisveris yapiliyor,sonucta bakici da yiyecek. Caninin istedigi kadar yer ev sahibini dusunmek zorunda degil. Annelerimiz oyle degil ama. Yedigini ictigini yerine bile koyarlar ki buna gerek yok. Cevremde ne kadar bakici varsa hepsi fazla fazla yer icer,artanini da koyup cantasina eve goturur. İstisnalar mutlaka vardir elbette karalamak icin yazmadim
bizde şu var temizlikçileri bakıcıları hemen mazlum sınıfında görüyoruz bencesekerim eve temizlige gelen kadin ayda 4 bin lira para kazaniyor
kac kisi bi kadar para kazaniyor?
fazlasini yapmissin cidden
Dilini isir diliniKız konu dışı ama aklıma geldi
Oğlum bebekken evde bakıcı var
Kv Kp gelmiş Bebek sevmeye
Neyse evde de çok bir şey yok kadın patates salatası yapmış İşte bunlara da koymuş kendine de koymuş bir tabak
Kv kadına dönüp o kadar çok mu yiyeceksin çocuklara da ayırsaydın demiş
Bir de bunu akşam marifetmiş gibi bize anlattı
Kadın bir şey dememiş ona bize de demedi ama Kv uzunca bir süre bize gelemedi
Zira evinde olan insanın lokmasını sayması çok rahatsız etmişti beni
Arada kadın gelirken yufka alır içine de bizim evden malzeme koyar fırın vs pişirir biraz bize bırakır biraz eve götürürdü
Bir iki de oğlumun içemediği günlük sütleri verirdim çocuklara puding falan yap diye
Yardımcım da çok tatlı şeker vs seçer ama hiçbir şeyi de tembihlemezsen yemez ilk geldiği günlerde çay yap vs diye söylerdim. Artık ona alıştı yapıyor söylemeden
Ben mi çok şanslıyım yoksa umursamayacağım için mi iyi insanlar denk geliyor bilemedim
bari bir koltuğa falan uzansaymış yuhh yaniDilini isir dilini
İyi insan elbette ki vardir ,bana hep garip olaylar denk geliyor hahaha. Daha gecen hafta kuzenimin esiyle konustum. İsten erken cikmis eve gelmis kiz,kapi kilitliymis,acmis anahtariyla seslenmis iceriye bakici hanima x hanim diye. Kimseden ses yok. Gelmis salona 1 yasindaki oglu oynuyor tv onunde kendi kendine. Demis herhalde bakici lavaboda falan. Seslenmis birkac kere daha yok. Ev de cok buyuk,3 katli. Gezmis gezmis kiz evi,bakiciyi kendi yatak odasinda yataginda uyurken bulmus
Aha bu da guya yemektir esyadir alip goturmeyen cinsi. Ve cok memnunlardi. Bana anlatti kendisine bir sey demedim ama igrendim ya,dusun yani sabah yatagimi toplayip gidiyorum,gun boyu bakici icinde yatiyor,aksama da gelip ben yatiyorum tekrar ayyy igrenc
Evet aynı üyeben hatırlayamadım o konusunu ama öyle dediler.
Majeste cocuguna tokat attığını yazmıştı simdi güya cocugunu düşünüyo ya o üyelikten yazmaya utanmıstırValla ben lady marmelade adlı üyelikteyken başlamıştım konularını okumaya. Sonra majeste olarak değiştirdi. Şimdi de yeni üyelik.
Evet hadi onunda gectim kendisinin ayri odasi var,yatagi var. Hic biri olmadi kanepeye koltuga uzan yani ayip yahubari bir koltuğa falan uzansaymış yuhh yani
ayrıca minnacık bebeği nasıl uyanıkken bırakıp horul horul uyumaya gitmiş
uyuması bile ayrı problem çocuk uyuyor olur bir köşede yanına kıvrılırsın anlarımEvet hadi onunda gectim kendisinin ayri odasi var,yatagi var. Hic biri olmadi kanepeye koltuga uzan yani ayip yahu
Konu sahibi okusun tecrubelerimizi de,kosa kosa anasina sarilmaya gider.uyuması bile ayrı problem çocuk uyuyor olur bir köşede yanına kıvrılırsın anlarım
ama o çocuk hala uyanık
bir yerden düşebilir elini prize sokabilir krize girene kadar ağlayabilir
nasıl rahatlık bu
vallahi ben annesiylede ayrılması taraftarıydımKonu sahibi okusun tecrubelerimizi de,kosa kosa anasina sarilmaya gider.
ben gormuyorum ama toplumun genelinde boyle bir algi var , aslinda toplum ortalamasina gore cok iyi gelirleri varbizde şu var temizlikçileri bakıcıları hemen mazlum sınıfında görüyoruz bence
ama cidden sabah akşam 8 çalışıp canı çıkan kadınlardan çok daha iyi kazanıyorlar
ohaDilini isir dilini
İyi insan elbette ki vardir ,bana hep garip olaylar denk geliyor hahaha. Daha gecen hafta kuzenimin esiyle konustum. İsten erken cikmis eve gelmis kiz,kapi kilitliymis,acmis anahtariyla seslenmis iceriye bakici hanima x hanim diye. Kimseden ses yok. Gelmis salona 1 yasindaki oglu oynuyor tv onunde kendi kendine. Demis herhalde bakici lavaboda falan. Seslenmis birkac kere daha yok. Ev de cok buyuk,3 katli. Gezmis gezmis kiz evi,bakiciyi kendi yatak odasinda yataginda uyurken bulmus
Aha bu da guya yemektir esyadir alip goturmeyen cinsi. Ve cok memnunlardi. Bana anlatti kendisine bir sey demedim ama igrendim ya,dusun yani sabah yatagimi toplayip gidiyorum,gun boyu bakici icinde yatiyor,aksama da gelip ben yatiyorum tekrar ayyy igrenc
Kovmadilar kizoha
lutfen kovduklarini soyle bana
1 yasindaki bebe nasil yanliz birakilir evde
yatakta yatmasinin igrencligini gectim o bebek daha , yahu ben 5 dk gozumu ayirmiyorum ustunden nasil yanliz birakir ya
Ben kızımı bakıcıya bıraktığımda 5. ayın içindeydiben gormuyorum ama toplumun genelinde boyle bir algi var , aslinda toplum ortalamasina gore cok iyi gelirleri var
anneme temizlige gelen hatun annemlerin siteden 2. evini aliyor :) ben cok takdir ediyorum kendi alin teriyle calisip cocuklarini okuttu , simdi de ikinci evini aliyor
o yuzden ezik gariban zavalli muamelesi yapilmasi bana cok sacma geliyor , o da bir meslek ve hakkiyla yapan gayet guzel kazaniyor , hepsine helal olsun
Size tek birşey yazacağım, anneniz problemli bir kadın bu konuda suçunuz yok. Benim kv de aynı anneniz gibi sorunlu bir kişiliğe sahip ama eşim de görümcem de hiç annelerini hayatlarına musallat etmiyorlar, uzaktan saygı ve resmiyet üzerine diyalog kurmuşlar, kimsenin başı agrimiyor. İşte sizin suçunuz bu! Annenize para karşılığı çocuk baktırmak dünyanın en kötü fikri.Esim ve ben calisiyoruz annem 1 yildir bebegime bakiyordu. Emeginin karsiligini veriyorduk. Ama o bizi el kapisi ile bir tutmustu evladim icin sineye cektim. ( baskasinin cocuguna bakiyordu gel bizim cocugumuza bak emegini verelm dedim. Ama annem orda ne aliyorsam sizdende aynisini alirim dedi ) neyse.. Yabanci bakmasin annemdir dedim. Oysa ben onun emegini zaten karsiliksiz birakmayacaktim .
Benim babam vefat etti annemden baska kimsem yok kendisi 2. Evliligini yapti. Esi s... Sizin teki. Neyse
Annem cok gecimsiz bir insandir ben merkezlidir, dedigi dediktir, lafinin ustune laf soylenmez asla anlasmaaz birseyleri konusamassin bagirir cagirir beddualar yagdirir.
Bebegimle ilgile hic bir konuda anlasamadik
Gerek esi ile yasadiklari olsun gerek cikarlari olsun, gerek isine geldigi gibi davranmis olmasi , gecmiste yasananlar anneme karsi tahammulumu bitirdi
Ve bi karar aldik . en son kavga ettigimde bana turlu beddualar etti sitemler etti ben artik annem ile devam edemeyecegimi anladim. Ben birsey soyledigim zaman Zoruna gitti ama o bizi el gibi gordu .. El kapisi ile bir tuttu.. Birsey soyledik mi bakici deglm ben kuklaniz degilim ben demeleri bitmedi
Bebegim cok duskun anneme ona kiymak istemedm, ama boylede dirhem huzurumuz kalmadi
Bakici buldugumuzu, artik olmayacagini alistirmaya bile gelmemesini soyledim bunu soylememin nedeni ise bakiciya alistirmayacak kaciracak herseyi yapacak olmasiydi basimin caresine bakarm dedim
Birsuru saydi , bagirdi cagirdi herneyse beni evlatlikdan sildigini birdaha asla kapima gelmeyin, cocugumda umrumda dgil sende yarin birgun bakici baktiginda ananin kiymetini anlarsn beni isimden ettin simdide ortada biraktin
İnsallah sende isinden olur benim kapima muhtac olursun dedi bana verdigin para zoruna gitti ayni parati bakiciya verirken icin yanmayacak mi dedi tukurdu ve gitti bundan sonra oluyorum deseniz asla dedi.. oysa bizim verdigimiz para degil annemin para konusunda ki cirkin tutumu zorumuza gittmisti .
bebegim bakiciya alisana kadar kv kp duracak basinda bakici aksamlarida ben varken gelecek.. Ama nasil alisacak bilmiyorum hemen icine kapndi
Anneme yakin oturuyoruz ve tasinmadigimz surece rahat vermeyecek biliyorm tasinacagiz artik. Ama ben cok uzgunum bu hayatta bir annem vardi keske boyle olmasa idi.. Cok zorlu bir surec beni bekliyor icimi dokmek istedim iyi degilim benim hatalarm yok mu var ama mevzular cook derinhaa birde bana ne yapcaacaktim babanin hayrina mi bkaacaktim cocuguna dedi oysa ona gel hayrina bak bes kurus vermeyiz ddiyen bile olmadi. Gecmiste evliligimede cok zararlar verdi..
Ekleme : bizim anneme verdigimiz para degilde annemn elle bir tutmasi ona ragmen cocugum ile dogru duzgun ilgilenmemesi huzurumuzu kacirmasi zorumuzs gitti inanin cok derin mevzular var buraya yazdigim tek kismi sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?