Annem ile ilişkim:(

Benim tepkim dalga geçenlere ve küçümseyenlere siz kendinizden sorumlusunuz toplu konuşmanız mantıklı değil. Diğer insanların amacını bilemezsiniz. Çok şükür ki bekarım ve öyle bir durumum yok şanslıyım hastalığımla ilgileniyorum.
Konuyu ölüyorum bitiyorum yerine; Arkadaşlar kireçlenme sorunum var,çalışma hayatımda olsun istiyorum evde huzurum yok,bana ne tavsiye edersiniz bu durumu yaşayanlar alternatif fikirler sunabilir mi deseniz alacağınız cevaplar daha farklı olurdu....

Ameliyat için de yüklü bir miktarda para vermiştiniz. Yani dışarı çıkmak için bence tekerlekli sandalye almaya değer diye düşünüyorum. Farklı insan yüzü görürsünüz, çevrenize bakınırsınız. Size yardımcı olabilecek kardeşiniz var mı dışarı çıkarken?
Maalesef yardımcı olacak kimse yok tek başıma da yapamam. Daha başka tedavilerde deniycem paraya ihtiyacım var. Demiştimya o en etkili tedavi değilmiş diye.

Konuyu ölüyorum bitiyorum yerine; Arkadaşlar kireçlenme sorunum var,çalışma hayatımda olsun istiyorum evde huzurum yok,bana ne tavsiye edersiniz bu durumu yaşayanlar alternatif fikirler sunabilir mi deseniz alacağınız cevaplar daha farklı olurdu....
Benim yazış stilime göre insanlar alay edebilir yani bu mu? Herkesin derdi kendine büyük derdi çekerken bir de böyle mi yazıyim diye düşünücem anlamadım.

biraz da diğer insanların alay edici yorumlarına bişey deseniz ne kadar güzel olur. Ben kimsenin hastalığıyla alay etmem ne kadar zor durumda diye düşünürüm.

Benim yazış stilime göre insanlar alay edebilir yani bu mu? Herkesin derdi kendine büyük derdi çekerken bir de böyle mi yazıyim diye düşünücem anlamadım.
Durumu doğru anlatmak,doğru kelimeler kullanmak iletişimi olumlu yönde geliştirir madem evdesiniz bol bol kitap okumanızı tavsiye ederim.

Durumu doğru anlatmak,doğru kelimeler kullanmak iletişimi olumlu yönde geliştirir madem evdesiniz bol bol kitap okumanızı tavsiye ederim.
Evet haklısınız ben de burdan herkese tavsiye ederim.

Ses kaydı aldım doktorun yanında. Avukatla görüşmem gerek. Ama doktorun fizyoterapistinin tedavisinden fayda görüyorum o yüzden şimdilik bekliycem.
Ses kaydında tam olarak ne var? Yani kök hücre tedavisinin yanlış uygulandığı, isminin farklı söylendiğine dair kanıt içeren şeyler mi söyledi doktor? Bir de izinsiz ses kaydı yasak diye biliyorum. Fizyoterapistten fayda görüyorsanız , orda devam edin o halde, hakkınızda hayırlısı olsun.

Ses kaydında tam olarak ne var? Yani kök hücre tedavisinin yanlış uygulandığı, isminin farklı söylendiğine dair kanıt içeren şeyler mi söyledi doktor? Bir de izinsiz ses kaydı yasak diye biliyorum. Fizyoterapistten fayda görüyorsanız , orda devam edin o halde, hakkınızda hayırlısı olsun.
Evet yasak ama başka bir kanıtım yok bir de laboratuara yazıcam. Yapılan tedavi yanlış değil aslında şikayetten çok bişey çıkmayacak muhtemelen. Hematopoietik yapmış mezenkimal daha etkiliymiş. Çok teşekkür ederim.

Güzel bacım, bizi bile 2.sayfada deli etmeyi başarıyorsun. kim bilir annene neler söylüyorsun da kadın artık tahammül edemiyor sana. seni az çok tanıdık burada. tanımasak annene sayardık söverdik ama maalesef ki annen ne olursa olsun haklı.

dünyada tek hasta sen değilsin. hastalığın da 3 ay ömür biçilmiş ölümcül bir hastalık değil. aşırı derecede negatif bir havan var. :olamaz:

Güzel bacım, bizi bile 2.sayfada deli etmeyi başarıyorsun. kim bilir annene neler söylüyorsun da kadın artık tahammül edemiyor sana. seni az çok tanıdık burada. tanımasak annene sayardık söverdik ama maalesef ki annen ne olursa olsun haklı.

dünyada tek hasta sen değilsin. hastalığın da 3 ay ömür biçilmiş ölümcül bir hastalık değil. aşırı derecede negatif bir havan var. :olamaz:
Bence onun bana söylediklerini duymadan önden yargılamanız doğru değil söylediklerini duysanız acaba yine aynı şeyi söyler misiniz bilemedim. Ama siz bilirsiniz. Hakaret aşağılama küçümseme bunları haklı çıkaracak hiçbişey yok bunları söyleyen sorunludur benim gözümde suçu da karşıya atmak ne kolay dimi sen delirttin bizi tabi tabi..
siz de annemin kafasında olabilirsiniz doğru hastalıkla alay etmek aşağılamak hakaret etmek çoğu üye klavye şövalyesi 🤷‍♀️

Yazık o anaya galiba sana hamileyken çıplak ayak ekmeğe falan bastı ki sen gibi bi çocuğu olmuş üzücü
Ne kadar ön yargılısınız hiç şaşırtmadı yorumunuz
Herkes karakterine göre yorum yapar tabi

Back
X