Annem ile ilişkim:(

Şuursuzsun öl madem diyen biri mi üzülüyor ben şok
Tabii canim. O gunun gecesi aglamaktan gozune uyku girmedi. Forumdan gittiginiz gunden beri kirecli asagi kirecli yukari, zor tutuyoruz. Gercekten cok pişman.

Dun gece icip icip aradi beni. Ben nasil bunu yaptim, keske geri gelse, keske saatlerce mr raporu paylasip yorumlasak dedi. Bizimle mutlu degil, derdinden anlamıyoruz. Size baglanmaktan korktu.
Simdi reddedecektir ama gunlerdir gercekten cok uzgun.

Tabii canim. O gunun gecesi aglamaktan gozune uyku girmedi. Forumdan gittiginiz gunden beri kirecli asagi kirecli yukari, zor tutuyoruz. Gercekten cok pişman.

Dun gece icip icip aradi beni. Ben nasil bunu yaptim, keske geri gelse, keske saatlerce mr raporu paylasip yorumlasak dedi. Bizimle mutlu degil, derdinden anlamıyoruz. Size baglanmaktan korktu.
Simdi reddedecektir ama gunlerdir gercekten cok uzgun.
Evet siz de yorumlarınıza her zamanki gibi çok dikkat ediyorsunuz hassastınız dimi dalga geçmezdiniz evet evet

cilek.yagmuru cilek.yagmuru bak konu sahibi uyelik iptalinden vazgecmis. Gecen gun uzuluyordun ya, uzun uzun cevap yazmistim ama forumdan gitmis diye 🥰

Kısa cevaplarımı bile "şuursuzsun öl" olarak yorumlamış. Uzun yazsam ne anlayacak kim bilir shjkl
Bi daha beni etiketlemezsen sevinirim!!!!!1!!1

Kısa cevaplarımı bile "şuursuzsun öl" olarak yorumlamış. Uzun yazsam ne anlayacak kim bilir shjkl
Bi daha beni etiketlemezsen sevinirim!!!!!1!!1
Evet kısa yazdım bu anlam çıkıyor çünkü insanlara ağır gelebilir yakın zamanda bu kötü yorumlardan biri kendini öldürdü ama siz ona da gülersiniz

Ay öyle bir şey demedim zaten ya 😁
Deseymişim keşke. Yine iyi niyetimden kaybettiğim bir gün :(
Aynen böyle dediniz madem istiyorsun istediğin olsun duruyor mesajlarınız
Ben ölmek istiyorum dedim sanki
Bir gün kaybedebilirsiniz yalnız bu kadar iyilik çok fazla

Son düzenleme:
Aynen böyle dediniz madem istiyorsun istediğin olsun duruyor mesajlarınız
Ben ölmek istiyorum dedim sanki
Bir gün kaybedebilirsiniz yalnız bu kadar iyilik çok fazla

Gönlünüzden geçeni dilemiştim sizin için. Ben nereden bileyim gönlünüzden geçenin ölmek olduğunu? Müneccim değilim neticede.

Gönlünüzden geçeni dilemiştim sizin için. Ben nereden bileyim gönlünüzden geçenin ölmek olduğunu? Müneccim değilim neticede.

Bu da size son mesajım. Allah şifa versin. Vermiyorsa da tez zamanda...
Yani dua etmiş olmak istemem ama gönlünüzden geçen bu madem, ben de onun olmasını dilerim.
Yakşamlar.

Mesajınız bu gayet biliyor gibi yazmışsınız bu olduğunu diyerek buyrun.

75 yaşındaki dedem bir anda kalp yetmezliği olduğunu öğrendi, adamın yüzüne yüzüne “masada kalacan amca” dediler, girdi ameliyat oldu yoğun bakımdan çıktı şimdi dikişlerle serumlarla oturuyor. İnan olsun sizin kadar ağlanmadı yani. Ölücem galiba deyip dua falan ediyordu. Yeterin ya valla

75 yaşındaki dedem bir anda kalp yetmezliği olduğunu öğrendi, adamın yüzüne yüzüne “masada kalacan amca” dediler, girdi ameliyat oldu yoğun bakımdan çıktı şimdi dikişlerle serumlarla oturuyor. İnan olsun sizin kadar ağlanmadı yani. Ölücem galiba deyip dua falan ediyordu. Yeterin ya valla
Başladık yine :(
75 yaşımda olsam bende zerre ağlamazdım zaten.

Yok merak etmeyin, sizde kimseye üzülecek karakter yok olan zaten öyle konuşamaz dalga geçemez hasta ve üzgün biriyle

Sonunda beni anladığınıza sevindim.
İlgi açlığını tatmin edebilmek için hastalığını kullanarak ilgi dilenen insanlara üzülemiyorum ya ben. Sorarlarsa psikiyatrist önerebiliyorum en fazla 😌

Back
X