Annem ile ilişkim:(

Sonunda beni anladığınıza sevindim.
İlgi açlığını tatmin edebilmek için hastalığını kullanarak ilgi dilenen insanlara üzülemiyorum ya ben. Sorarlarsa psikiyatrist önerebiliyorum en fazla 😌
Tabi tabi ilgi açlığım var siz de o yüzden hastalığımla dalga geçtiniz yaptığınızı mazur göstermenin de en güzel yolu dimi? Vicdanınız rahat olamasın hasta biriyle dalga geçtiniz öyle madem ölürsün inşallah dediniz bunu da demedim dediniz ama şu an kabul etmek zorunda kaldınız. Kendinizde de olan hastalık ve yardım istediğim halde, o kadar iyisiniz ki cidden

ee bu hastalıkta sizde olsa öyle bir ağlarsınızki ;)
Açıkçası iki üç gün ağlar sonra ağlamayı bırakırım muhtemelen. Geri kalanı lüks olur. Hayat devam ediyor ve eksiğim fazlam varsa eğer ona göre uyum sağlamaya çalışırım. Böyle mıymıntılıklara tahammülüm yok. Doğal seçilim sizi eler. Herkesin başına her şey gelebilir. Bununla baş edebilen kazanır. Yoksa böyle imla kuralı bilmeden göz kırparak bir yere varamazsınız.
Kıps.

Psikiyatri ile mi görüşseniz bir de acaba?
Bu hastalık hayat kalitenizi bu kadar etkilediğine göre , sırada akıl sağlığınız var lütfen önleminizi alın bir an önce, çok geçmiş olsun bu arada.

Açıkçası iki üç gün ağlar sonra ağlamayı bırakırım muhtemelen. Geri kalanı lüks olur. Hayat devam ediyor ve eksiğim fazlam varsa eğer ona göre uyum sağlamaya çalışırım. Böyle mıymıntılıklara tahammülüm yok. Doğal seçilim sizi eler. Herkesin başına her şey gelebilir. Bununla baş edebilen kazanır. Yoksa böyle imla kuralı bilmeden göz kırparak bir yere varamazsınız.
Kıps.
Yaşamadığınız dert için bilmişlik taslamayın bence kıps:)))

Psikiyatri ile mi görüşseniz bir de acaba?
Bu hastalık hayat kalitenizi bu kadar etkilediğine göre , sırada akıl sağlığınız var lütfen önleminizi alın bir an önce, çok geçmiş olsun bu arada.
Görüşürüyorum zaten teşekkür ederim kötüydüm baya şu an iyiyim psikiyatristim araları açtı gayet iyisin dedi son seansta çok şükür.
Teşekkür ederim.
Hayat kalitesini direkt etkileyen hastalıklar çok zor maalesef.

Ulan hala başına gelmeyen dert diyor, ben dahil sayfalarca insanlar hastalık dert yazdı kimse senin kadar ağlamadı hala konuşuyor utanmadan bide kıps demiş
Evet herkesin derdi farklı yahu anlamadınız hala dert yarıştırmamak gerektiğini hala gelmiş sayfalarca örnek diyorsun. Sayfalarca insanların hastalık yarıştırması aşırı saçmaydı. Kiminede yüzündeki sivilce en büyük derttir Allah Allah. Derdi küçümsemek mi doğru olan dalga geçmek mi basit bir dert olsa da ben de küçümsesem hayatımı kaydırmış tüm gelecek planım değişmiş hala konuşuyor utanmadan yazmışsınız inanılır gibi değil.

hastalıkla dalga geçenlere üzülüyorum ya
Klavye şövalyeliği
Kaç insanı ölüme götürdü yakın zamanda gördük ama maalesef insanlığın ülkemizin geldiği nokta bu üzücü :(
Mesajımda dalga geçtiğim şey hastalık değildi
Bunu herkes anlamışken yalnızca sizin anlamıyor oluşunuz patetik 🥲

Mesajımda dalga geçtiğim şey hastalık değildi
Bunu herkes anlamışken yalnızca sizin anlamıyor oluşunuz patetik 🥲
hastalıkla yada hasta bir insanla sonuçta psikiyatrik durumumla ilgili de vurmaya çalıştınız çok üzücü sizin adınıza hoş değil…

hastalıkla dalga geçenlere üzülüyorum ya
Klavye şövalyeliği
Kaç insanı ölüme götürdü yakın zamanda gördük ama maalesef insanlığın ülkemizin geldiği nokta bu üzücü :(
Kireçli beybi, madem bu kadar kötüyüz, hepimiz vicdansız dalga geçen insanlarız ve sen intihara sürükleniyorsun o zaman neden gidip gidip geri geliyorsun? İnsan bu kadar rahatsız olduğu bir ortamda neden inatla durur ve kendini buna maruz bırakır?

İlgiye o kadar açsın ki burada gördüğün ilgi bile seni mutlu ediyor. Başka açıklama bulamadım ben.

Son düzenleme:
Kireçli beybi, madem bu kadar kötüyüz, hepimiz vicdansız dalga geçen insanlarız ve sen intihara sürükleniyorsun o zaman neden gidip gidip geri geliyorsun? İnsan bu kadar rahatsız olduğu bir ortamda neden inatla durur ve kendini buna maruz bırakır?

İlgiye o kadar açsın ki burada gördüğün ilgi bile seni mutlu ediyor. Başka açıklama bulamadım ben.
Yok ondan değil beybisi arada bana yardım eden güzel insanlar var onlar için döndüm. Hastalığımla ilgili tavsiye aldığım gidip memnun kaldığım fizyoterapist doktor önerileri vs e tabi bunlar özelden oluyor göremiyorsunuz.
evet kötü olduğunuzu kabul etmişsiniz güzel :) bunu diğer insanlara yaptığınız yorumlardan onların size tepkilerinden vs de görebiliyorum. Çok şükür kimsenin hastalığıyla dalga geçmedim ömrümde klavye şövalyeliği yapmadım.

Back
X