Annem ile ilişkim:(

Yazık la kim bilir ne hastalığı var? Dicem diz kireçlenmesi olduğu aklıma gelince bi gülme geliyor :70:
Maalesef tüm hayatımı geleceğimi planlarımı engelledi ama siz dalga geçmeye devam edebilirsiniz yazık kocaman insanlar hasta biriyle eğleniyor..

Hasta olduğunu kabul ediyoruz zaten ama bölgesi diz değil kafa
Herşeyin en doğrusunu da zaten kk kadınları biliyor dizime artroskopi yaptınız heralde zira artroskopi yapan doktor bu kadar emin konuşmaz da🤣

Tamam ne işin var burda o zaman git dr lara ağla
Size ne sahibi siz misiniz pardon size mi sorucaktım nerede olucağımı boşum evdeyim vaktim çok işsiz güçsüzüm şu an size sormalı asıl bana sorduğun için bana da hak düştü🤣
Mr çektir dediğin biriyle neden konuşuyosun

Size ne sahibi siz misiniz pardon size mi sorucaktım nerede olucağımı boşum evdeyim vaktim çok işsiz güçsüzüm şu an size sormalı asıl bana sorduğun için bana da hak düştü🤣
Mr çektir dediğin biriyle neden konuşuyosun
bende demek ki işsiz güçsüz boşum ki senle konuşuyorum konuşacak kimsem yok biliyor musun 🥺🥺

18 yaşını geçtiysen memnun değilsen ; geberiyor olsanda o evden gideceksin. Kimse seni çekmek, bakmak ve hizmet etmek zorunda değil.
Ayrıca senin zararlı, tehlikeli, eli ekmek tutmayan, arkadaşı edinmediği için TAKINTILI (aynı konuda kalan), romantik ilişkilere cesaret edemeyen biri olduğunu düşünüyorum.

Dizde kireçlenme çevremde neredeyse herkeste var ben dahil. Bence sizin bu denli sıkıntı yaşamanız psikolojik. Vücudunuzu bu kadar dinlemeyin . Durduğunuz yerde debelenmek yerine , bununla en iyi şekilde yaşamaya çalışın. Kimde varsa herkes çalışıyor , alışverişini yapıyor hayatını devam ettiriyor. Evde oturma şansınız var , çalışma mecburiyetiniz olsa ne ağrı kalırdı ne bir şey.

Ağrıdan yürüyememek çok mu basit peki?
Umarım sizde de olur çok sevmişsiniz güldüğünüze göre. Zira hasta biriyke dalga geçecek kadar basit bir insan değilsinizdir umarım.
Kireçlenme ne kadar ağrı yapar bilmiyorum ama bende iltihaplı eklem romatizması var. Sağ dizim şu an iltihaptan dolayı davul gibi şiş; gayette yürümeye, temizlik yapmaya ve çalışmaya devam ediyorum...hayatı hep bu kadar arabesk mi yaşıyorsunuz???

Arkadaşlar bu tek ayak cezası nedir bibi ve konu sahibi neden tek ayak üstünde aydınlatın beni bi 😅 hakaret falan da görmüyorum ama

Arkadaşlar bu tek ayak cezası nedir bibi ve konu sahibi neden tek ayak üstünde aydınlatın beni bi 😅 hakaret falan da görmüyorum ama
Tek ayak cezasi ban yemek. Belirli sure forumdan uzaklastirilmak yani.
Sebebi de polemiktir. Karşılıkli tartismalarin, polemiklerin uzamasi yassah.
Uslu kiz ol :D

Ağrıdan yürüyememek çok mu basit peki?
Umarım sizde de olur çok sevmişsiniz güldüğünüze göre. Zira hasta biriyke dalga geçecek kadar basit bir insan değilsinizdir umarım.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama 35'den sonra çoğu kadın yaşıyor bunu. Ben 43 yaşımda arabaya binip inemiyordum bükülmüyordu dizlerim oldum tedavimi geçti. Çok drama queen gördüm (kendim de dahil) ama abartmasanız mı?

Dizde kireçlenme çevremde neredeyse herkeste var ben dahil. Bence sizin bu denli sıkıntı yaşamanız psikolojik. Vücudunuzu bu kadar dinlemeyin . Durduğunuz yerde debelenmek yerine , bununla en iyi şekilde yaşamaya çalışın. Kimde varsa herkes çalışıyor , alışverişini yapıyor hayatını devam ettiriyor. Evde oturma şansınız var , çalışma mecburiyetiniz olsa ne ağrı kalırdı ne bir şey.

Hiçbir ortopedist psikolojik demedi bu arada dizlerin yaşına göre çok hasarlı dediler. Kireçlenmenin evreleri var sizinki nedir biliyormusunuz?
Ha bir de ben şu an evdeyim daha önce bu ağrılarla 5 ay çalıştım ve daha kötü oldum mecburen evdeyim adım atamayacak kadar ağrım olduğu için. Psikolojik olsa kim verir kaç ay heyet raporu Allah aşkına az mantık please. Bilip bilmeden tanı koymak ne kolay klavyenin başından atıp tutmak.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama 35'den sonra çoğu kadın yaşıyor bunu. Ben 43 yaşımda arabaya binip inemiyordum bükülmüyordu dizlerim oldum tedavimi geçti. Çok drama queen gördüm (kendim de dahil) ama abartmasanız mı?
36 yaşındayım. Yanlışınız olmasın kireçlenme geçen bir hastalık değil hele de ilerlediyse valla keşke abartıyor olsaydım ya. Ayağa kalktığım anda yaşadığım acı ağrı adım atmama izin vermiyor aylardır hekimler heyet raporu veriyor 3 imzalı sizce iyi olsam kim verir????

Siz ne tedavisi oldunuz da geçti? Mr ınız var mı? Madem öyle yardımcı olunda benimki de geçsin

Back
X