Annem ile ilişkim:(

Kireçlenme ne kadar ağrı yapar bilmiyorum ama bende iltihaplı eklem romatizması var. Sağ dizim şu an iltihaptan dolayı davul gibi şiş; gayette yürümeye, temizlik yapmaya ve çalışmaya devam ediyorum...hayatı hep bu kadar arabesk mi yaşıyorsunuz???
Çok geçmiş olsun. Neden kıyas benim adım atamayacak kadar ağrım var maalesef. Ben de ağrılarla 5 ay çalıştım ve daha kötü oldum ve doktorlar veriyor heyet raporunu ben karar vermiyorum durumumun kötülüğüne.
Hiç arabesk yaşamam hayatı gayet sallamayan biriyim zaten o yüzden bu hale geldim.

18 yaşını geçtiysen memnun değilsen ; geberiyor olsanda o evden gideceksin. Kimse seni çekmek, bakmak ve hizmet etmek zorunda değil.
Ayrıca senin zararlı, tehlikeli, eli ekmek tutmayan, arkadaşı edinmediği için TAKINTILI (aynı konuda kalan), romantik ilişkilere cesaret edemeyen biri olduğunu düşünüyorum.

aileme ben bakıyorum oturduğumu evin yarısı benim ve kredisini ben ödüyorum. 2. bir evin masrafını karşılayacak durumda değilim.( evet elim ekmek tutmuyor aylık 150 bin maaşım var)

Bilip bilmeden yaptığınız diğer yorumlarınıza cevap vermeyeceğim size iade:)

Hiçbir ortopedist psikolojik demedi bu arada dizlerin yaşına göre çok hasarlı dediler. Kireçlenmenin evreleri var sizinki nedir biliyormusunuz?
Ha bir de ben şu an evdeyim daha önce bu ağrılarla 5 ay çalıştım ve daha kötü oldum mecburen evdeyim adım atamayacak kadar ağrım olduğu için. Psikolojik olsa kim verir kaç ay heyet raporu Allah aşkına az mantık please. Bilip bilmeden tanı koymak ne kolay klavyenin başından atıp tutmak.
Ben hastalığınız psikolojik demedim yalnız. Psikolojik olarak daha kötü hale getiriyorsunuz dedim. Psikolojinin insan sağlığı üzerindeki etkileri tartışmaya açık bir konu değil bence.Alternatif tıp yöntemlerini filan araştırdınız mı bilmiyorum belki ağrınızı hafifletecek bir şeyler bulabilirsiniz.

Ben hastalığınız psikolojik demedim yalnız. Psikolojik olarak daha kötü hale getiriyorsunuz dedim. Psikolojinin insan sağlığı üzerindeki etkileri tartışmaya açık bir konu değil bence.Alternatif tıp yöntemlerini filan araştırdınız mı bilmiyorum belki ağrınızı hafifletecek bir şeyler bulabilirsiniz.
Bu denli sıkıntı yaşamanız psikolojik demişsiniz değil maalesef. Psikolojik diz ağrısı diye birşey yok ne psikologlar ne de psikiyatristler böyle birşey demedi keşke öyle olsaydı ah. Tüm tuşlara basıyorum iyileşmek için yurtdışına dahi gidebilirim.

Bu denli sıkıntı yaşamanız psikolojik demişsiniz değil maalesef. Psikolojik diz ağrısı diye birşey yok ne psikologlar ne de psikiyatristler böyle birşey demedi keşke öyle olsaydı ah. Tüm tuşlara basıyorum iyileşmek için yurtdışına dahi gidebilirim.
İnşallah bir çaresini bulur kurtulursunuz.

36 yaşındayım. Yanlışınız olmasın kireçlenme geçen bir hastalık değil hele de ilerlediyse valla keşke abartıyor olsaydım ya. Ayağa kalktığım anda yaşadığım acı ağrı adım atmama izin vermiyor aylardır hekimler heyet raporu veriyor 3 imzalı sizce iyi olsam kim verir????

Siz ne tedavisi oldunuz da geçti? Mr ınız var mı? Madem öyle yardımcı olunda benimki de geçsin
Birileri şu kadının üzerine mr atsın da rahatlasın yazık. Mr yoksunluğuna girdi yine.

Konularıma girmeyebilirsiniz çözümü çok kolay ;)
Yav senin yüzünden dizle ilgili soru soramıyorum insanlar bunaldı. Dizimde kocaman protez var ifşa olmamak için modelini falan atmıyorum klasik diz protezi değil. Topallama da adım atarken ağrı da her şeyi yaşıyorum. Ama burada her gün bunu yazsam insanlar bana ne yapabilir. Yaptığının mantığı varsa söyle ben de yapayım

aileme ben bakıyorum oturduğumu evin yarısı benim ve kredisini ben ödüyorum. 2. bir evin masrafını karşılayacak durumda değilim.( evet elim ekmek tutmuyor aylık 150 bin maaşım var)

Bilip bilmeden yaptığınız diğer yorumlarınıza cevap vermeyeceğim size iade:)
Mesleğiniz ne?

Neden bilgi almam paylaşım yapmam kötü mü ayol ne güzel bakın çare arıyorum işte
Çare aramıyorsun, derdin bilgi de değil. En kötü durumda olanın sen olduğunu ispatlamaya çalışıyorsun sadece. Tamam anladık, çok kötüsün, sakat kaldın, yürüyemiyorsun, felaket durumdasın, senden kötüsü yok, kanser olsan hatta ölsen daha iyiydi. Ezberledik bunları son bir ayda.

Çare aramıyorsun, derdin bilgi de değil. En kötü durumda olanın sen olduğunu ispatlamaya çalışıyorsun sadece. Tamam anladık, çok kötüsün, sakat kaldın, yürüyemiyorsun, felaket durumdasın, senden kötüsü yok, kanser olsan hatta ölsen daha iyiydi. Ezberledik bunları son bir ayda.
İnşallah iyileştğim gün konu açıcam.
Onu ispatlamaya çalışmıyorum kireçlenme herkeste var sen abartıyorsun deniyor niye abartayım 3 aydır heyet raporu verilen biri cidden iyi olup abartabilir mi sence?

Ah kudr cum nasıl çare aramam yaptırdığım yaptıracağım tedaviler milyona ulaştı sence çare aramasam niye bu kadar para dökeyim?

36 yaşındayım. Yanlışınız olmasın kireçlenme geçen bir hastalık değil hele de ilerlediyse valla keşke abartıyor olsaydım ya. Ayağa kalktığım anda yaşadığım acı ağrı adım atmama izin vermiyor aylardır hekimler heyet raporu veriyor 3 imzalı sizce iyi olsam kim verir????

Siz ne tedavisi oldunuz da geçti? Mr ınız var mı? Madem öyle yardımcı olunda benimki de geçsin

Bende sıvı azalması vardı ilaç ve fizikle geçti. Kireçlenme daha kötü olabilir o da annemde var ama inanın sizin gibi hayata küsmedi 80 yaşında kadın. Kötü amaçla demiyorum yanlış anlamayın sakın, kendinizi bırakınca daha kötü oluyor o yüzden. Ne olimpiyat sporcuları var engelli onları düşünün, yaparım deyin. Annnenizi de öyle kabul edin artık benim de babam sizin annneniz gibiydi 40 sene savaştım olan benim sinirlerime oldu o değişmedi.

Bende sıvı azalması vardı ilaç ve fizikle geçti. Kireçlenme daha kötü olabilir o da annemde var ama inanın sizin gibi hayata küsmedi 80 yaşında kadın. Kötü amaçla demiyorum yanlış anlamayın sakın, kendinizi bırakınca daha kötü oluyor o yüzden. Ne olimpiyat sporcuları var engelli onları düşünün, yaparım deyin. Annnenizi de öyle kabul edin artık benim de babam sizin annneniz gibiydi 40 sene savaştım olan benim sinirlerime oldu o değişmedi.
Şu an hayata küs değilim, ağrılardan adım atamamak kolay değil herkes bende de var yazmış e soruyorum evresi ne vs bilmiyor bile sonra da sen abartıyorsun deniyor kimin ne yaşadığını bilmeden atıp tutmak doğru değil. Annem konusunda haklısınız yapacak bişey yok.

İnşallah iyileştğim gün konu açıcam.
Onu ispatlamaya çalışmıyorum kireçlenme herkeste var sen abartıyorsun deniyor niye abartayım 3 aydır heyet raporu verilen biri cidden iyi olup abartabilir mi sence?

Ah kudr cum nasıl çare aramam yaptırdığım yaptıracağım tedaviler milyona ulaştı sence çare aramasam niye bu kadar para dökeyim?
Burda aramıyorsun çareyi, neye ne para verdiğini bilemem. Ama bu sitede çare aramıyorsun, çare burada aranmaz zaten. Sadece ilgi çekmeye çalışıyorsun. Bu ilgi örselenmek de olsa hoşuna gidiyor. Bunun sebebini psikiyatristine bir sor istersen. Üzerinde çalışman gereken bir durum bence.

Back
X