Annem ile ilişkim:(

Burda aramıyorsun çareyi, neye ne para verdiğini bilemem. Ama bu sitede çare aramıyorsun, çare burada aranmaz zaten. Sadece ilgi çekmeye çalışıyorsun. Bu ilgi örselenmek de olsa hoşuna gidiyor. Bunun sebebini psikiyatristine bir sor istersen. Üzerinde çalışman gereken bir durum bence.

Bu sitede de çare buldum desem böyle yorumlardan çok iyi bir manuel terapist buldum mesela o yüzden herkese tek tek soruyorum mr evre vs. İlgi çekmek olsa neden sorayım? Boşum vakit öldürüyorum. Ben bu siteye 2016 dan beri üyeyim asla giripte bir konuya yorum yapmışlığım var mı :) hiç uğramam bile zaten çok yoğunum normal hayatta şu an maksat vakit geçsin işte boş olunca.

Bu sitede de çare buldum desem böyle yorumlardan çok iyi bir manuel terapist buldum mesela o yüzden herkese tek tek soruyorum mr evre vs. İlgi çekmek olsa neden sorayım? Boşum vakit öldürüyorum. Ben bu siteye 2016 dan beri üyeyim asla giripte bir konuya yorum yapmışlığım var mı :) hiç uğramam bile zaten çok yoğunum normal hayatta şu an maksat vakit geçsin işte boş olunca.
Eminim bulmuşsundur, ben inandım 😂

Yemin et? O zaman hayırlısıyla üyelik iptali gelir mi? 😂😂😂 gerçi o da üç gün sürüyor 😂
Bence siz de söyleyin terapistinize illa haklı çıkmak istiyorum ispatlansa da kabul edemiyorum en doğruyu ben biliyorum he bi de hasta insanlarla dalga geçmeyi seviyorum diye

Yok gelmez zor daha rapor vercem dedi doktor :)
Dua et iyileşeyim işe dönünce yüzünüze bakmam🤣
Allam işalla dinimiz amin…

Bizi kullanılmış bir mendil gibi fırlatıp atacaksın yani 🥺

O değil de yüzünüze bakmam dediğin insanlardan konu açıp ciddi ciddi yorum bekleyeceksin yani 🙄 gerçi senin konularına ciddi yorum yapacak 3 kişi falan kaldı heralde forumda.

Bence siz de söyleyin terapistinize illa haklı çıkmak istiyorum ispatlansa da kabul edemiyorum en doğruyu ben biliyorum he bi de hasta insanlarla dalga geçmeyi seviyorum diye
Terapistim yok ki. Ruh sağlığım şahane çok şükür bu aralar.

Ben dalga geçilecek insanları seçiyorum. Hasta insanlarla dalga geçmem, hastalığını ilgi çekmek için kullananlarla dalga geçerim.

Evet genelde hep en doğruyu ben biliyorum. Zeki, çok okuyan, çok öğrenen bir insanım çünkü. Çalıştığım kurumda adım bilirkişi 😂 Özellikle hastalıklar konusunda çok danışırlar, ömrüm hastanelerde geçtiği için çok hastalık çok doktor bilirim. O yüzden senin bu ağlamaların bana pek geçmiyor.

Allam işalla dinimiz amin…

Bizi kullanılmış bir mendil gibi fırlatıp atacaksın yani 🥺

O değil de yüzünüze bakmam dediğin insanlardan konu açıp ciddi ciddi yorum bekleyeceksin yani 🙄 gerçi senin konularına ciddi yorum yapacak 3 kişi falan kaldı heralde forumda.

Hastalıkla dalga geçip kişiliğime dahi hakaret edenleri kastediyorum
E zaten öyle diğer konulara da bakarsanız hep konu sahiplerini aşağılama dalga geçme vs buradaki üyelerin tarzı bu ama arada çok iyiler ve ciddi faydalandıklarım çok. reelde tanışmışlığım olanlar var hastalıkla ilgili de faydalı bilgiler topladım yani 3 kişi değil herkesi kendinizle bir tutmayın:)

Ben dalga geçilecek insanları seçiyorum. Hasta insanlarla dalga geçmem, hastalığını ilgi çekmek için kullananlarla dalga geçerim.

Evet genelde hep en doğruyu ben biliyorum. Zeki, çok okuyan, çok öğrenen bir insanım çünkü. Çalıştığım kurumda adım bilirkişi 😂 Özellikle hastalıklar konusunda çok danışırlar, ömrüm hastanelerde geçtiği için çok hastalık çok doktor bilirim. O yüzden senin bu ağlamaların bana pek geçmiyor.
yalnız psikolog akrabam derki terapi şart ve devamlı olmalı kendi de yıllardır terapi alıyor sorunlarını çözdüğü halde. Ruh sağlığı öyle bişey değil yani Kudr cum.
Peki peki herşeyin en doğrusunu sen bilirsin psikologdan daha iyi tanı koyarsın o kadarki ruh sağlığın iyi asla terapiye ihtiyacın yok evet :)) iyi olduğunu zaten kişi kendi anlar derlerya psikoloğa, psikiyatriste gidenler esas hasta olup gitmeyenlerin yüzünden o halde diye o hesap seninki de 🤣

evet ömrü hastanede geçen zaten hastalıkları hep iyi bilir çok hoşsun:)

evet ömrü hastanede geçen zaten hastalıkları hep iyi bilir çok hoşsun:)
O zaman niye aynı şeyi yaşayan var mı diye sorup duruyorsun, milletten mr istiyorsun burda? Hastalığı yaşayan bilmiyorsa burada insanlara yapışıp bunaltmanın ne anlamı var? Bak cilek.yagmuru cilek.yagmuru fellik fellik kaçıyor kız senden 😂😂

O zaman niye aynı şeyi yaşayan var mı diye sorup duruyorsun, milletten mr istiyorsun burda? Hastalığı yaşayan bilmiyorsa burada insanlara yapışıp bunaltmanın ne anlamı var? Bak cilek.yagmuru cilek.yagmuru fellik fellik kaçıyor kız senden 😂😂
hastalığı yaşayan bilmez demedim sen ömrüm hastanelerde geçti hastalıkları bilirim dedin. Ömrü hastanede geçen her hastalığı bilir mi yani? Her hastalığı yaşayamıycağına göre her hastalığı bilemez. Sende de mi var kireçlenme yoksa?

Çilek yağmuruna kırgınım bana yardımcı olmadı

yalnız psikolog akrabam derki terapi şart ve devamlı olmalı kendi de yıllardır terapi alıyor sorunlarını çözdüğü halde. Ruh sağlığı öyle bişey değil yani Kudr cum.
Peki peki herşeyin en doğrusunu sen bilirsin psikologdan daha iyi tanı koyarsın o kadarki ruh sağlığın iyi asla terapiye ihtiyacın yok evet :)) iyi olduğunu zaten kişi kendi anlar derlerya psikoloğa, psikiyatriste gidenler esas hasta olup gitmeyenlerin yüzünden o halde diye o hesap seninki de 🤣
Sorunum yok ki çözdüğüm halde devam edeyim. Evliyim, iyi bir eşim var, sağlığımız, maddi durumumuz yerinde çok şükür. İşimi seviyorum. İyi arkadaşlarım, güzel dostluklarım var. Kendi ailemle ya da eşimin ailesiyle bir sorun yaşamıyorum. Terapiye gidip ne anlatıcam? Bu hafta da iyi geçti çok şükür, hadi al sana 5000 lira bana müsaade mi diyeyim?

Kötü zamanlarım oldu, terapi de aldım, ilaç da kullandım. Ama şu an iyiyim. Doktorum da sonlandırdı. Adama yapışıp illa gelecem mi diyeyim? Bu arada 3-5 iyi psikolog dışında hiç birine güvenmem, çoğunun eğitimi rezalet. İşim gereği çevrem psikolog dolu.%99’u beş para etmez. Gideceksem psikiyatrist tercih ederim. Sana da tavsiye ederim.

Back
X