Annem ile tatil eş kişisi izin vermiyor

samyyard

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2018
53
14
38
Selam arkadaslar,
Annem ile baş başa 2-3 günlük tatile cıkmak istiyorum. Ancak bu isteğime eşim sorun yaratıyor.
Birincisi istemiyorum izin vermiyorum gibi seyler soyluyor.Bundan cok rahatsız oluyorum; özgürlüğü olan bir bireyim kendi kararlarımı seçimlerimi yaşarım düşüncesndeyim. izin ister gibi olmaktan rahatsızım ama içinin huzursuz olduğunu bile bile gönlüm el vermiyor. sonra bırakıp gitmişim ne yer ne içer diyorum.Sonra Sen cıkarsan bende ayrı tatile cıkarım gibi soylemleri de var, bunada ben okey değilim. (normalde beni bırakıp uzakta yaşayan ailesinin yanına bile gitmez beraber gideriz gitceksek) ama içimden annemin şoyle havası değişsin tatil yapsın isteğide var. orta yol bulamadım. ailesi ile ayrı tatile giden var mı aranızda

Siz özgürlük istiyorsunuz ama esiniz bende giderim diyince bunuda istemiyorsunuz .. yani o zaman aslinda sizde esiniz gibi düsünüyorsunuz yadirgamaniz lazim ..

Şöyle yapsanız nasıl olur 10 günlük tatil planına annenizi 3 gün şeklinde dahil edip sonra annenizi uğurlayan 1 hafta eşiniz size katılsın belki bu yöntem ona sıcak gelir.

Sizin gitmeniz normalse eşinizin de gitmesi normal

Neden karşı çıkıyor

Yani 2-3 gün koca adam gayet karnını doyurur

Özlemek vs de hikaye

Maddi sıkıntı mı var annenizle sorunu mu var yoksa ayyy bensiz Deniz kenarında modu mu

Sizin yaptığınız çifte standart kendinizi haklıyken haksız durumuna düşürüyorsunuz. Eşler ayrı tatile gidebilmeli annenizle tatile gitmek en doğal hakkınız onun da aynı şekilde ailesi veya bir arkadaşıyla tatile gitmek en doğal hakkı. Ne yer ne içer diye düşünmenize de hayret ettim koca adam en temel ihtiyaç olan beslenmeyi tek başına yapamıyor mu?

Size gelince ben giderim özgürüm birey mirey demokrasi bla bla bla... ama aynısını o yapsa ben okey değilem lo :/
Ne güzel adalet...
Bide şu her halta takılan "kişisi" lafıda artık mide bulandırmaya başladı. Özellikle haklı insanlar için kullanılınca ayrı bir irrite edici oluyor.

Eşler birbirinize biraz nefes aldirin eşim erkek kardesyle tatile çıktı bende annemle çıkarm eşimde asla bişey demez heleki annemle gidiyorsam hiç demez sizde göndermek istemiyorsunz sözsüz gitmesine ee oda istemez o zaman tabi 2 3 günlük gideceksnz zatenn 1 hafta 10 gün değilki adam ac kalsın

Siz gidiyorsanız eşinizde gitmeli tek başına tatile. Ki bence eşler tek başına aileleriyle de arkadaşlarıyla da tatile gidebilmeli eğer istiyorsa. Hepsinin yeri ayrı oluyor çünkü.

Ne yer ne içer diye düşünmeye de gerek yok. 2-3 gün idare edebilir pekala eşiniz.

Eş kişisi ne ya, kusucam artık, literatürde böyle bir hakaret var da ben mi bilmiyorum acaba
Aynısını yazdım iki mesaj önce. "kişisi" lafını görünce artık midem bulanıyor. Moda olmuşya illaki kullanacak burnu havada piremsesler :!

Aynısını yazdım iki mesaj önce. "kişisi" lafını görünce artık midem bulanıyor. Moda olmuşya illaki kullanacak burnu havada piremsesler :!
Yılmadan bunu yazanların gelip konusuna salça olacağım, böylelikle bitiririz belki

Ben anlamadım ya... Kocanız sen gidersen ben de ailemle tatile giderim mi diyor yoksa ben tek başıma yada keyfime göre arkadaşlarla tatile giderim mi diyor. Ailesiyle diyorsa evet yukarıda yazan insanlar haklı. Fakat tek gitmekten veya arkadaşlarıyla gitmekten bahsediyorsa siz tepkinizde oldukça haklısınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…