Annem ile tatil eş kişisi izin vermiyor

Ben annemle tatile gittim geçtiğimiz günlerde. Eşim sorun çıkarmadı sağ olsun. O gitmek istese ben de sorun çıkarmazdım. Gitmeni istemiyorum deseydi de gitmezdim sanırım

Ben ayri tatil yapmayi sevmiyorum. Ailelerle hep birlikte gideriz gideceksek.
Ama sizin tek gitmeyi isteyip eşinizin gidememesi neden onu anlamadim.

Selam arkadaslar,
Annem ile baş başa 2-3 günlük tatile cıkmak istiyorum. Ancak bu isteğime eşim sorun yaratıyor.
Birincisi istemiyorum izin vermiyorum gibi seyler soyluyor.Bundan cok rahatsız oluyorum; özgürlüğü olan bir bireyim kendi kararlarımı seçimlerimi yaşarım düşüncesndeyim. izin ister gibi olmaktan rahatsızım ama içinin huzursuz olduğunu bile bile gönlüm el vermiyor. sonra bırakıp gitmişim ne yer ne içer diyorum.Sonra Sen cıkarsan bende ayrı tatile cıkarım gibi soylemleri de var, bunada ben okey değilim. (normalde beni bırakıp uzakta yaşayan ailesinin yanına bile gitmez beraber gideriz gitceksek) ama içimden annemin şoyle havası değişsin tatil yapsın isteğide var. orta yol bulamadım. ailesi ile ayrı tatile giden var mı aranızda
Eşimin izni yok bende annemle ve kızımla gitmek istedim,eşim izin vermedi.Çünkü yapı gereği hep evde ister bizi,annesine karşı da öyleymiş

Selam arkadaslar,
Annem ile baş başa 2-3 günlük tatile cıkmak istiyorum. Ancak bu isteğime eşim sorun yaratıyor.
Birincisi istemiyorum izin vermiyorum gibi seyler soyluyor.Bundan cok rahatsız oluyorum; özgürlüğü olan bir bireyim kendi kararlarımı seçimlerimi yaşarım düşüncesndeyim. izin ister gibi olmaktan rahatsızım ama içinin huzursuz olduğunu bile bile gönlüm el vermiyor. sonra bırakıp gitmişim ne yer ne içer diyorum.Sonra Sen cıkarsan bende ayrı tatile cıkarım gibi soylemleri de var, bunada ben okey değilim. (normalde beni bırakıp uzakta yaşayan ailesinin yanına bile gitmez beraber gideriz gitceksek) ama içimden annemin şoyle havası değişsin tatil yapsın isteğide var. orta yol bulamadım. ailesi ile ayrı tatile giden var mı aranızda
daha yeni geldim ailemle tatilden eşime de gel demiştim gelmek istemedi bende kızım ve ailemle tatil yaptım konaklama masrafımı da kendim karşıladım.. ailemin hem yazlığı hem devremülkü var her sene bir hafta devremülke giderim kızım zaten yazın yanlarında kalıyor haftasonları hep yazlıktayım eşim gelmez ben giderim ama bana gitme etme dese kıyameti koparırım..
ben her daim davet ederim aileminde kapıları sonuan kadar açık kendisine ama kendisi hafatsonunu evde geçirmek ister ve ailemle tatile yapmak istemiyor anlayışla karşılıyorum ama ben giderim hatta bazen kendisi der siz gidin diye.. baan engel olmaz olamaz da...

Öncelikle kocanızın da bir birey olduğunu unutmayın.
Sizden önce adam yiyip içmiyor muydu? Kendisine bir yumurta kıramayacak kadar bilmiyor mu, anlayamadım? Dışarıdan yemek söyleme kabiliyeti mi yok?
Öte yandan sizde biraz bencil geldiniz bana.
Ben gideyim ama o gitmesin ne demek? Bence eşinizin söylemi gayet haklı, siz giderseniz onunda gitmeye hakkı var, sizi ilgilendirmez.

Ben gidersem, eşim de gider ne olacak. Ha dersem ki sen bensiz tatile çıkamazsın, o zaman o da bana gidemezsin der...

valla kusura bakmayın siz tatile giderken 'izin almak' zor geliyorsa o da izin almadan gider...
siz niye okey değilsiniz mesela?

Back
X