Annem intihar etmeye gitti

Cok bencilce. Dikkat cekmek icin boyle seyler yapanlara cok kiziyorum. Olan cocuklara oluyor.

Canım, hemen Aile Bakanlığını arıyorsun. Alo 183..Annenin ciddi bir yardıma ihtiyacı var ve kendi başınıza tedavi masraflarını karşılayamayabilirsiniz. Annene sen tek başına yardım edemezsin. Derhal hastaneye yatırılması lazım. Size eziyet etmek için yapmıyor; çok hasta olduğu için yapıyor. Lütfen ihmal etme..

sadece size üzüldüm...ya nasıl anne bunlar biz tırnağına zarar gelmesin diye uğraşırken evladı ölümle korkutmak..pes..ALLAH yardımcınız olsun

Anne olmak fedakarlık ister,, ben demeyi bırakıp gerektiğinde bir çok şeyden taviz vermek ister..Böyle anneciklere değil de sizin gibi masum yüreği anne sevgisi ile yanan evlatlara üzülüyorum ben..
Çocuk dünyaya getirmekle anne olabilmek çok farklı seylerdir, , her ne yaşamış olursa olsun bir anne asla evladına bunları yapamaz! !!
Siz herseye rağmen bir evlat olmussunuz ama anneniz anne olamamış ne yazık ki..
Sabır diliyorum size..

Annenizin üstüne gitmeyin onu bi psikoloğa götürün. Bir an kendi annemi gördüm annemi bu kadar değil di tabii ama oda arada derdi obsesif artı bipolar bozukluk vardı anne de bir günü diğerini tutmuyor beyin mutluluk hormonunu salgilamamaya başlıyordu ilaçla destekleniyordu günde 15 ilaç içtiğini bilirim annemin birkaç kez denedi annem blöf gibi geldi intihari ama oysaki gerçekten istemiş doktor öyle söyledi en son nikahimin olacağı gün ki gece dayanamamış evden ayrilacagima kendini asmış gece şimdi diyorum ki keşke hep alttan alsaydım. Annenizi uzmeyin biz anneme hep bi bebek gibi baktık sizde öyle yapın

Hem agir bir depresyon var hemde ilgi istiyor gibi geldi kesinlikle tedavi olmasi lazim ama kabul edecekmi ama lutfen disinizi sıkin ve yardim edin her zamanki gibi siz annesi olmussunuz onun farkinda kotu anneyim demis yazik kaldiramamis yasadikklarini belli merhametle yaklasin ama tedavi olmasi sart sabredin Allah cc sabrenleri sever evladisiniz birsey olursa ilk siz uzulursunuz dualarimdasiniz

Canım yaa neler yaşıyorsunuz çok uzuldum annenizin gidebileceği yere baksaniz iyi olur

Çok tesekkur ederim yorumlariniz icin. Mobilim tek tek alinti yapamiyorum tek tek sayfalari okuyamayanlar icin; annem aksam geri geldi odasina gecip kapiyi sert sekilde kapatti duyup da yanina gitmemiz icin. Gitmedik. Sonra lavaboya kalkti. Yatarken bu sefer kapisini kilitledi. Tepkisini arttiriyor git gide. Ve ben annemle birlikte uyuyordum su an salonda uyandim :)

Aslinda bu bi iki senede bir yaptigi bir sey. Bayadir durumustu sozu vardi. Ilk defa verdigi bi sozu tutmadgni gordm aksam. Cok agirima gitti.

Bi de hep bize yaptgi fedakarlklar altnda ezilerek buyudum. Bi pogca alsa yarisini eve getirirdi o yuzden hep yillarin vicdan azabyla davraniyodum. Ama bir abla yazmis aksam kullanici adini hatrlamiyoem su an.

Benim de ayaklarm sisiyodu calismaktan ben de cok fedakarlk yaptm tek basima buyuttm ama bi damla goz yaslarina kiyamam demis ya oyle icime oturdu ki...

Demek ki cidden annemde bir sorun var. Bizden acisini cikariyo galiba. Baska ornek gormedigim icin bu yasananlari normal saniyodum.

Ne yapacagmi bilmiyorm simdi. Öfkeyle merhamet arasına sıkıştım. Çok kırgın ve kızgınım.

Kardeşim soğuk kanlıdır ama benim nasil korkak oldugumu o evden gittimi nasil agladigimi akrabalari arayp yardm istedgmi bile bile gidiyor ve korkumu arttirmak icin alin artk yokum dye mesaj atiyor bir de.

Bu yaptgni nasil yutucam bilmiyorum..

Sen kaç yaşındasın ki
Boş ver ve kurtulmaya bak aynı ortamdan
Mesleğin var mı ? Evini değiştir kardeşinide yanına al
Anne diye ziyaret edersiniz
Uzaktan daha iyi

Sen kaç yaşındasın ki
Boş ver ve kurtulmaya bak aynı ortamdan
Mesleğin var mı ? Evini değiştir kardeşinide yanına al
Anne diye ziyaret edersiniz
Uzaktan daha iyi

25 yasindayim kardesim de 21. Ikimiz de calisiyoruz kardesim hem calisiyor hem okuyor. Aklima da geldi ev degistirmek ama bugun evden gtsek iyice bosluga dusebilir. Bizden baska kimse nazini cekmez cunku. O zaman kendine bisey yapar eminim

Simdi de face'ye yorum yazmis: :Yıktıgınız hayal ya o kişinin son umuduysa"

Bize gonderme yapiyor

Bırak intihar etsin
Edemez , kendince blöf yapıyor
Ama intihar da etse bence büyük bi kayıp değil
3 yaşından beri eziyet içinde size , saçmalık

Canım annen rahatsız o yüzden böyle.
psikoloğa götürmeyi denedin mi hiç?
İlaçlar onu sadece sakinleştirir aslında düşünce yapısını değiştirmeli...

bu kadarda blöf olmaz kaç yaşında şımarık kadın resmen ciddi hepiniz ona kul köle olun istiyo galiba da yok öyle bir dünya siz elinizden geleni yapmişsiniz intihar edicek kadar cesareti oldugunu sanmiyorum...

Mesele aşk değil.. Kendini sevenlere eziyet edeler.. Yani asıl sevdiklerinden ve onu sevenlerden hırslarını çıkarırlar geçmişte çok güvendiklerinden eziyet görenler.. Bu bir ruh hali.. Çok iyi tanıdığım, ailecek görüştüğümüz biride böyle. Pisikiyatriste gittiğinde iyi hoş, ama ilaçlar uyutup sıkıntı yaratıyor diye bırakıyordu. Birazda zor karakter, baskın olamadığı için kendinden güçsüze eziyet eder. Sürekli pskikolog işe yarıyor. Bu arada sizide tebrik ederim, herkes sizin kadar güçlü davranamayabiliyor.

Psikologa gidip ilac kullaniyor da ise yaramiyor sanirim. Iste simdi. Arasam mi aramasam mi diye dusunuyorum. Agir konusabilirim cok sinirlym diye tutmaya calisiyorum kendimi

Annenize hiç üzülmedim size üzüldüm sadece.Umarım zamanla gerçekten hiç umursamamayı öğrenirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…