- 29 Temmuz 2018
- 863
- 2.295
- 113
- 29
Şu romantik insanlar bana bi söyleyebilir mi allah aşkına daha önce huzurunuzu bozan biriyle aynı evde yaşadınız mı ? Her saniye huzursuz ve mutsuz hissettiniz mi!? Sabretmenin ne kadar zor olduğunu biliyor musunuz? O huzursuzluk ve öfke sizi başka birine dönüştürüyor. Bi sabrediyorsunuz iki kızıyorsunuz o sevabı öyle kaybediyorsunuz . Kolay şeyler değil bunlar. Bakıma muhtaç olmadıkça zaten taraflar böyle bi istekle gelmemeli.
Kardeşinize üzüldüm öyle bi ortamda sağlıklı büyümesi mümkün değil . Ama sizin yanınızda büyümesi de uygun değil , şimdi beni kötü düşünceli diye yaftalayacaklar ama herşey olabilir, genç bir kız . Anneniz kızının sağlığı için başka bi yere taşınmayı düşünsün. İleride karakteri için çok geç olabilir.
Kardeşinize üzüldüm öyle bi ortamda sağlıklı büyümesi mümkün değil . Ama sizin yanınızda büyümesi de uygun değil , şimdi beni kötü düşünceli diye yaftalayacaklar ama herşey olabilir, genç bir kız . Anneniz kızının sağlığı için başka bi yere taşınmayı düşünsün. İleride karakteri için çok geç olabilir.