Ben bu insanlari artik ne kadar yuzsuz olacagini kestiremiyorum. Cocuklari icin harcayacak olsa hepsini karsilamasa bile bir kismindan kurtuldugu icin sukredip Allah razi olsun der kapatir.
Gecen sene annemle dukkanimizdan ciktik, bir kadin cocuguyla birlikte cöpün icinden yemek ayirmaya calisiyor. Biz de gorunce uzulduk gel sana alisveris yapalim dedik. Hani artik kimse para vermek istemiyor nereye gidecegini bilmedigi icin, yaptik alisverisini. Icimiz rahat, birinin karnini doyurduk ya. Bi kac ay sonra kadini bi gorduk, saclar masali full makyaj giyim kusam 10 numara. Biz de aptal yerine kondugumuzla kaldik herhalde. Ya da Allah goruyor ya hepsini, o yeter.
Konuya gelince ben de yolamazdim, muhtemelen ona buna kendini acindiran birisidir. He durumlari kotudur ama maddi destegi aliyorlardir. Sen en iyisi kendine, cocuguna harca o parayi.
Bi kitapta okumustum, insan iyiligi icinden gecirse bile onu yapmis gibi sevabini alirmis, sen insanligini konusturdum hayatim. Ohhh sevap pointssss tovbe est