Annem mi haklı eşim mi ?

Ailen düşünmedi mi hiç yeni evli olup bir yığın borcunuzun olduğunu merak ettim ? Evlat olarak ailene kıyamayip ses çıkaramadın büyük ihtimalle ama eşin hakli . Haksizlikta yapmis ailen.Bir evlattan alıpta diğerine dokunmamak.Eşinizin yerinde olsam bende çok sinirlenirdim

Eşin haklı
Sayfaları okumafım ama annen haklı diyen bi Allahın kulu çıkmış mıdır acaba?
Nasıl aileler var ya Rabbim?
Bir de 2.5 yıldır sen annenin ne kadar haksız oldugunu görmüyor öusun? Neden tartışıyorsun? Esin o kadar haklı ki gitmediği kadar var.

Kesinlikle eşiniz haklı bazıları şaşırmış ama bizimde bi düğünde kız tarafı dedi ki kıza takılanların hepsini biz alıcaz dedi bizim de sulalemiz çok kalabalık o zamanlar altında bu kadar pahalı değil nerdeyse herkes bilezik takti düşünün bizde aynı şeyi yaptık kimse kusura bakmasın çengelli iğnelerle butun bilezikleri damada taktirdik 40 kusur bilezik sayısını bilmediğim de altın takılıydı gelinin üzeri bombostu nerdeyse hem tüm takılar erkek tarafından olucak hemde kız tarafı takıları alıcak yok öyle bi dünya ama biz onlar gibi takılar bizim olucak demedik hepsi damatta kaldı hee bu arada bizim gelinde bu işe razıydı sonuçta altınlar kendine kaldı

Ben anlamadim bu durumu. Elinden alacaklari belli olan altinlari neden takiyorlar. Sirf elaleme hava atmak icinmi? Ne kadar sacma bir durum

Altınlar altınlar :) Eşiniz haklı. Ama ben kadın olarak lafını etmezdim. Oda uzatmasın. Olmuş bitmiş. Babanız ölmüş. Allah rahmet eylesin. Kaç kuruş bu altın.

2 buçuk yıl bunu düşünmeye değer mi?
Eşiniz haklı tabiiki.
Boş yere adamın hakkına girmeyin.
Annenize de gereken ayarı verin, evliliğinize müdahale ettirmeyin.

Cok garip geldi neden alsinki esin hakli en azinda bu orfi adetlerimizce boyledir hatta bazi illerde erkegin ailesi alir.ama kiz taragi nisani aliyor zaten.bu mevzuyu kapat gitsin uzulme bak baban rahmetli mus annende birgun olucak gerek yok esini yjmusst biysjn cahilligine versin

Altınlar haklı. Yeryüzüne uzaydan gelmiş ve ıletim hızı bakımından teknolojide ciddi yere sahip bu madenin düğünlerde karizmasının çizilmesine, kapitalizm metasi görülmesine karşıyım. Altınlar konuşamıyor onlar adına biz konuşmalıyız.

Eşiniz haklı .
Kendinizi eşinizin yerine koyun neden size takılan altınlar kendi borcunuz olmadığı sürece ailenize veresiniz?
Aynı şeyi eşinizin ailesi yapsa siz de onlarla görüşmezdiniz.

Takılan altınları ben güçlükle bozdurdum benim hakkım olanı alırım dedi annem ve sadece bana takılan 25 altından 12 tanesini annemler düğün günü aldılar.
Annenin neden hakkı var bu altınlarda? Sizin gibi hala annesini savunan goz göre göre bu adaletsizlige göz yuman kadinlari gercekten anlamıyorum. Esiniz yerden göğe kadar haklı. Iyi yine adam düğünü iptal etmemis demekki seni sevmiş benim gibisi olsa bu aileyle olmaz diyip terk ederdi seni. Bir kız annesi boyle yapmamalı bence artık aileni de savunma esine karşı. Savunulcak yönleri yok çünkü. Erkek kardesin icin senin altınlardan esya alıyorlar bir de. Takdir edilesi gercekten

İkiside haksız bence ... Başta eşin haklı dedim ama sonra altınları bana yakın ney Allah aşkına.. Bilezik bile sana takılmamis .. 3 günlük dünya para bu kadar önemli olmamalı ..

Tabiki eşiniz haklı. Takılar size takılır iki tarafın ailesine de değil . Ben bu fikirdeyim açıkçası. Madem alınacak kardeşinizden de alınmalıydı sizden alındıysa.Annenizin eşinize karşı tutumu çok yanlış . Eşinize karşı sizi küçük düşürmüş doğrusu.

Eşin haklı. Annen ile baban çok büyük ayıp etmiş. Yüzsüzlük yapmış. İnsan utanır...

başlık parası süt parası adı altında istenilen parayı altınla kapatmaya çalılan annenizin bizim hakkımız diyip yaptıgı saçmalıkla
eşinizin herkese anlatması aynı saçmalık.
eşiniz hangi yüzle gidecek aileniz hangi yüzle eşinizi karşılayacak.
susun oturun evinizi yuvanızı huzursuz etmeyin.
aileniz yüzünden eşinizin yüzünden arada kalmayın

Anneniz acik acik esinize bak oglum esim hasta biz gecinemeyecegiz o yuzden taki takacak durumumuz yok deseydi. Esiniz boyle bi durumda anlayisli olurdu sanirim. Ac gozlu gibi altinin yarisi bizim demis annen cok yanlis davranmis esin hakli.

Aslında ben burda annenize biraz hak verdim .Babanız hastaymış o dönem belki hiç hesapta yoktu bu durum ve babanız için para gerekiyordu yine o dönem arabanın satilmamasini da babanızın hastalığına bağlıyorum hasta olan bir evde arabaya olan ihtiyaç bitmez..

Fakat anneniz o ara öyle yapmayıp babanız için sizden borç alabilirdi ama bilemiyorum yine de belki ödeyemeyecegini düşündü tabi borç olsaydı o zaman eşinize karşı kendinizi daha iyi hissederdiniz.
Bu arada başınız sağolsun baba yokluğu nedir bilirim

İhtiyacı olan aileye yardım etmek başka bir şey, benim hakkım altınların yarısını alırım diye emrivakiye maruz kalmak başka bir şey.
Gerekirse 12 değil 1 altının bile peşine düşülür. Size bu muamelenin yapıldığını düşünün. Burada konu altın değil ki, adam davetiye vermeye gidiyor, nişanlısının ailesi düğündeki altınların yarısını alırız o bizim hakkımız diyor. Buyurun buradan yakın.
Kız almış diyorsunuz da kız almak nedir yahu, parayla mı alınır bu kız altınla mı?
Kayınvalidelik gösteremeyen aileye damatlık gösterme olmaz.
Kızlarını veya oğullarını, taktıkları altınlara, yaptıkları analık babalığa karşılık evlendiren ve karın yarısını isteyen ailelerden nefret ediyorum.
Az yiyip altlarındaki arabayı satsalardı iyi olurdu. Madem borçları vardı neden krediyle araba almışlar.
Nereden baksanız aile haksız.
Konu sahibi de bunu kabul edecek ve eşine "evet haklısın ama ailemi atamam" diyecek. Hala buraya konu açıp ailesinin haklı olduğunu ispata çalışmayacak.
Kimse anneni at başından demiyor, sadece kabul edecek gerçeği olup bitecek.
Ben de olsam konu sahibinin eşi gibi davranırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…