Annem mi haklı eşim mi ?

Ne kadar seviyesiz bir muhabbet
Burada kimin haklı kimin haksız olduğunu siz bizden daha iyi biliyorsunuz
Fakat haklı olarak konduramıyorsunuz.
Adil olmak lazım,
Allah yardımcınız olsun zordur aile ile eş arasında kalmak..

Süpersiniz bayıldım ☺☺

Hiç kimse ailesinin yaptıklarından dolayı eşi tarafından edilmemeli, hakarete ugramamali.

Bir erkek bu kadarcık altının peşine düşmez. 2.5 yıl boyunca en azından kin gutmez.

Kız evi artık eşinin evi olmuştur. Durumlarının kötü olduğunu, borç içinde olduklarını biliyor. Yardım olarak kabul edip susmaliydi.

2.5 sene aynı dava güdülüp eşe hakaret edilir mi , aklım almıyor. Bunun için insan karısını üzer mi ?

Üstüne kalkıp evlenen kardeşi üzerinden hak iddia eder mi ?

Karakter meselesi, bir başka insan için hayat arkadaşım dediğim kişiyi asla üzmem. Yaptıkları hatayı yüzüne vurmam.

annenin yaptığını kaynanan yapsa, değil eşin gibi mesafeli olmak eve sokmazdın, burda da konu açardın. herkes de sana hak verirdi.

baban hasta olduğunda sen evlenmiyor olsan ne yapacaklardı? gayet de o arabayı satacaklardı. adam öldü araba gitti, ömür boyu huzursuzluğunu çekmek, eşine karşı boynu bükük kalmak sana düştü.

eşin çok iyi yapmış bence bileziği altını kendine taktırmakla. ben eşinin yerinde olsam pırlanta küpeyi bile kendime taktırırdım.

Sesli Güldüm
Pırlanta küpe bitirdi beni

Eşim mı haklı annem mi ikileminde kalman bile çok vahim. Tabiki de eşin haklı. Annenin yaptığı davranış çok çirkin. Bir de üstüne senden alıp kardeşinden almaması daha çirkin.

Evliliğin en güzel zamanlarında kocamla arama böyle bir husumet soksaydı ailem, onları asla affetmezdim. Sen de biliyorsun eşinin haklı olduğunu. Senin asıl ailen kocan, annen baban kardeşin değil.

Kesinlikle eşiniz haklı . Ne demek takıların yarısını almak . Borç olarak da değil direk isteniyor . Bence siz hatayı basında altınlarınızı bu şekilde vererek yapmışsınız. Aradaki dengeyi sizin kurmanız gerekiyordu . Sonuçta eşinizle bir aile oluyosunuz ve orada takılanlar sizin ailenizin yani eşinizle sizin . Eşinizin de rızası yokken böyle bisi yapmamalıydınız diye düşünüyorum .

Bunlar çok bayat bahaneler kusura bakmayın ama . Kardeşinize az takılması sizin sorununuz değil. Ayrıca anneniz hala 12 bilezikle mi geciniyo . Şuan bi geçim kaynağı yok mu . Ki hepsinden öte kardeşinizi kayirip neden sizi öteye atmış . Bi anne ne olursa olsun evladının mutluluğunu düşünmeli . Bunun eşinizle sizin aranızda sorun olacağını düşünmeliydi ve böyle bişey istememliydi .

Eşin akıllı adammis altinlari kendine taktirmasina hayran kaldi zekice bir hamle. Ailen kesinlikle hatali ve sende en az onlar kadar hatalisin 2.5 senedir esinin hakli onlarin haksiz oldugunu oldugunu hala idrak edemediysen. Resmen evlat ayirmislar.

Bence eşinden ailenin yaptığı şey için özür dile. Kardeşime de birşey takmazdım ben olsam.

Annen haksız eşin haklı diyeceğim ama geçen 2,5 yıl içinde,bu konunun eşin tarafından hala gündemde tutuluyor olması,eşini haksız duruma düşürüyor...
eşin bunu fırsat olarak kullanıyor...Ailenle sık sık görüşmemek ve mesafeli olmak için bu olayı sürekli sıcak tutuyor..
ben böyle düşünüyorum..

tamam ailen hatalı ve yanlış yapmış..Seni eşine ve onun ailesine karşı küçük düşürmüş..Nerden bakarsan bak ailen sonuna kadar hatalı..PEKİ Eşinin bu olayı 2,5 yıldır gündemde tutmasına ne demeli ??SEBEP NE ???

Acaba sen aileni sürekli savunmaya devam ettiğin için eşin kendisinin haklı olduğunu sana kabul ettirmek için mi bu konu sürekli açılıyor ??

AİLENİN HATALI OLDUĞUNU EŞİNİN HAKLI OLDUĞUNU EŞİNE SÖYLE...BU YÜZDEN UTANDIĞINI EŞİNE KARŞI MAHÇUP OLDUĞUNU SÖYLE...AMA ONLAR BENİM AİLEM DEĞİŞTİREMEM...BU ŞEKİLDE KABUL ETMEK ZORUNDAYIZ DE...YANİ KISACASI AİLENDE BU HATAYI YAPTIĞI İÇİN YILLARCA EŞİNE KARŞI BU MAHÇUPLUĞU YAŞAYACAK DEĞİLSİN ...BUKADAR NET..BİR YERDE KONU KAPANIR GİDER..UZATILMASI ÇOK SAÇMA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…