2 gündür anneemle kalıyorum daha doğrusu annem bana geldi ,çocuğum diş çıkarıyor ve hiç ne uyku ne yemek vs gün boyu bebegimleyim bundan mutsuz değilim ancak bende ne yeme içme ne de uyku görüyorum üstelik sürekli ayaktayım annem desteğe geldi evet ama daha çok etrafı döküyor,örneğin kıyafetlerini çıkarmış oturma odasında bırakmış katlamadan sere serpe ben onları düzeltiyorum götürüp kalacağı odaya yatağın üstüne koyuyorum vs . Evi süpürüyorum dün bugün arkamı dönüyorum yine yere biseyler dökülmüş evet destek ama döküyorda yani annemi eleştirmek evet haddime değil ama benim kadar titiz değil

e bende hayli yoruluyorum bişey diyince de anneligimden vuruyor "o kadar iyi annesinki bebeğinin kg su su kadar "diye ,çocuğu anne sen uyut bende evi temizleyeyim görüyor ne halde olduğumu zorla çocuk mu uyutulur vs anlaşamıyoruz evet . Dünden beri aynı sehirde yaşadığımız halde ikidebir "bu evde hasta oldum,çok sıcak ,biran önce evime gitmek istiyorum" vs bende tamam anne gidebilirsin dedim o da çıktı gitti , gelmeyecem diye tamam dedim . Sinirlerim bozuldu gerçekten çocuk zaten iyi değil disi kulağı isthasizligi uykusuzlugu yemin ederim 1 saat oturduğum yok son 1 haftadır,annemden başka kimsem de yok . Başladı senin çocuğuna bakılmaz sen çok pimpiriklisin vs . Ben mi haksızlık yapıyorum evet zorunlu değil bana gelmesine ama şuan tek basimayim örneğin gece mamaya kalkınca bebeğimi birinin sallaması lazım ki peşimden ağlamasın ,insanın insana muhtacligi ayrı bir durum

bekledim ki 1 saat baksın bende duşa gireyim çıkayım ,1 bardak çay içeyim yok hemen kaçtı gitti ,onu da çok görmüyorum ama anlamasını isterdim