Annem namusuma laf etti

Boşanıp yanlarına geleceksiniz diye şimdi'den soğutmaya kalkıyor sizi , gittik'den sonra fazlaca özellikle annenizle samimi olmayın , yerinizi bile ispiyonlar , sırf has damadına döndürmek adına...

Bana da böyle geldi, muhafazakar bu aile sanırım kol kırılır yen içinde kalır diyolar, bizden umudu kes demenin bir yolu bu

Sen boşanacak olsan bunlar aleyhinde şahitlik de eder

Benim kvde de eltime eşin yanında sen daha ne oynuyorsun telefonda demiş, ne anlaşılır şimdi bundan,bence abartma falan yok ne işler karıştırıyosun ne demek

Bana şu şekilde yansıyor ailenizin sizin evlilğinize bakış açısı:Enişte mükemmel ,bizim kız asi bazı şeyleri hakediyor!!
Nedense böyle hissettim belki de yanılıyorumdur.Umarım!
Sizce artık hayatınızda devrim yapmanızın zamanı gelmedi mi?
Daha ne kadar çırpınacaksınız?
Şunu nolur iyi bir şekilde düşünün,bence dönüşünüz muhteşem olacak ve az bir zaman kaldı!Yeter ki bir kadın istesin!!!!!

Diğer konularınızı biliyorum, diyecek bir şeyim yok ama sizin için dua edeceğim umarım çok yakın zamanda kurtulursunuz oralardan

O an ki mimik vurgu nasıldı bilmiyorum ama taş yerinde ağırdır atasözü namusunu laf demek değildir, ağır ol molla desinler gibi..
Atasözünün Anlamı:
Herkes, her şey kendi çevresinde önem taşır. Çünkü kişi bulunduğu yerde tanınmış, kendisine bir çevre edinmiş, hatırı sayılır bir yere gelmiştir. Yabancısı olduğu bir yerde yeterince tanınmadığı gibi kıymeti de bilinmez. Hatta tam anlamı budur.
Siz kendinizi hor görürseniz herkese gün doğar bunu unutmayın

Lotus'cum bir zamandır açtığın konuları okuyorum ne yorum yapsam bilememekten kaynaklı sadece uzaktan dua ediyorum senin ve bebeğin için...
boşandığın zaman umarım ailenin yanına dönmezsin, umarım şartlar bunu gerektirmez..
eşin kendisinden habersiz pomem'e müracat ettiğin için seni namussuzlukla suçladı, annen elinde telefon var diye...
ikisi de birbirinden cahil. bak biri okumuş meslek sahibi olmuş eşin, biri ev hanımı annen, ancak cehaleti diploma almıyormuş bunu da görmüş olduk... yani birbirlerinden pek farkları yok aslında inan...
şuan yapacağın tek şey kulaklarını bütün bu olumsuzluklara tıkamak ve üzülmemek...
sen iyi şeyleri düşün, güzel hayaller kur. lütfen iyi düşün iyi olsun..
hem bu sıkıntılar gelecekteki güzel günlerine giderken çektiğin kutsal çileler öyle düşün. kabullenmesi daha kolay oluyor inan..
senin ve bebeğin için dua ediyorum...
Rabbim hakkınızda en hayırlısını versin..
feraha çıkarsın gönlünü bir an önce...

Kusura bakma ama annen cahilce, ablalarin da oldukca bencilce yaklasmislar.
Ama bu, kendinden mahrum birakacak noktada olmamali.
Anneni karsina al bir guzel dertles.

Anne ya bu, insanin en kiymetlisi, ne olursa olsun sirtina dayayacagi insan.
Asla kaybetme anneni.
Git ve derdini guzelce, sakince anlat.
Karsilikli tehditler savurmadan.

Bir süre kimseyle görüşme evinde dur işini bul ve gerekeni yap
Ayrılmak istiyorsan ayrıl çocuğunla yeni hayatına başla boğazını sıkan bi adamla daha fazla aynı evde kalma
Duacınım
İnşallah en kısa zamanda geliri iyi bi iş bulursun ve kimseye tamah etmek zorunda kalmazsın canım
Anneler kızlarının namusuna vs ne halt yiyosun filan demez
Kızının yanlış bişey yapacağını düşünmez yanlış yaptığını bile bilse yardımcı olup çözmeye çalışır ateşi fitillemez
Annenlerden beklentiye hiç girme

Üvey anneler bile bundan iyidir. Ben size hak verdim. Ben olsam daha da abartırdım hatta. Etrafınızdaki herkes size nasılsa bana muhtaç istediğimi yaparım gözüyle bakıyor. Eşiniz de anneniz de. Ablalarınızın umurunda değil. Gerçekten kimseyi dinlemeyin, işinizi bulun ve çekin gidin başka bir şehre bence. Asla da görüşmeyin bu insanlarla. Aileniz arkanızda olsa eşiniz de bu kadar ezemezdi belki de. Arkanızdan anneniz kötü yola düştü diye anlatacak herkese o yüzden gidince tam gidin, akrabalarla bile görüşmeyin derim.

benim annem de bazen bana sevgilinle mi mesajlaşıyorsun diyor, evet diyorum gülüyorum,
hiç annem namusuma laf ediyor diye düşünmemiştim...

Canım, 32 yaşındayım. 8 senelik evliyim, bir çocuğum var. Ve evimde internet yok. Anneme gidiyorum haftada bir gün. Babam annem ne zaman elimde telefon gorseler adam akıllı kiziyorlar çocuk gibi. Ne uğraşıyorsun, neye bakıyorsun, kimle konusuyorsun ?? Onlar gibi gözümü kırpmadan TV ye baksam sorun yok mesela. Ama telefona özel bi giciklari var. Sen zaten çok zor zamandan geçiyorsun. Ailen asgari desteği bile göstermiyor. Üstüne bu sende aşırı yük yapmış ama alinma. Bak bizimkiler de aynı. Bi şey ima ettiklerini düşünme. Güya alttan alttan vermek istedikleri mesaj, idareli ol sabret yuvani kurtar. Kendi göbeğini kes de, bize de sıkıntı olma. Üzücü ama oyle. Sen annesin, guclusun. Ağızlarına laf verme. Onlara mudana etme..

kadın taş yerinde ağırdır demiş sen ordan ben hafif miyime bağlamışsın. abartmışsın biraz. ayrıca madem kavga ettin kalk git nedne odayaçekip ağlıyosun yemeğe oturmam senle diye rest çekiyosun?

Zor ve hassas bir dönemden geçiyorsunuz. Annenizin imaları da son damla olmuş. Diğer konunuza da yazmıştım aslında gayet güzel mesleğiniz var ama siz sadece korkularınızdan ötürü polis olmak istiyorsunuz. Bu kadar beklemenize hiç gerek yoktu aslında. Bir sürü kadın var bu şekilde ve inanın yeni bir hayat kurabiliyorlar hepsi polis olmuyor ki. Ki üstelik çoğunun mesleği bile yok siz hemşiresiniz. Biraz cesarete ihtiyacınız var bu da korkularınızın azalmasıyla mümkün olur. Polislik sınavından ötürü psikolojik yardım da almak istemiyorsunuz. Oysaki bu kaygı ve korkularınız azaltılabilse belki polislik sınavını beklemeyecektiniz bile.

Aileler kiziyor bu telefon işine ama namusla alakası yoktur...
Sonuçta hayatımızda bir defa herkese denilmiştir birak o telefonda ne var uğraşıyorsun diye

Buyukler yaslilar pek hoslanmiyor telefonla oynanmasindan.ilk soylediklerinde bisey yokta sonralari baya agir ama yani.sende bu aralar alingansin onunda etkisi vartakilma bosver bence cocugun biraz buyuyene kadar sabir cek is bulman ve onlardam ayrilman icin biraz zaman gerek.

sureklı telefonununla oynuyorsun dıye oyle demıs hanı kımle ne yazısıyorsun gıbısınden, tabı agır konusmus

sen boşandın ve bebegınle aılenın yanına mı geldın ? bu sözlere dırenmen lazım o zaman, bıraz para bulunca işin olunca cıkarsın merak etme ama sımdı sanırım onların ellerıne bakıyorsun, allah yardımcın olsun.

Yaşadıklarınızı genel olarak çok duygusala bağlama ve abartma eğiliminiz olduğunu düşünüyorum ben. Kapak kapalıyken sürekli zıplayıp birkaç denemeden sonra kapak açılınca buna rağmen zıplamayan kurbağa deneyi vardı, aklıma onu getirdiniz. Kendi kendinizi bu arabesklikle çaresizliğe itiyorsunuz, oysa ki sorunlar kolay aşılabilecek şeyler ama birkaç denemeden sonra zıplamayı kesmişsiniz. Zıplamamanın da bahanesi bu olayları gözünde büyütüp alınmalar. Bu kadar çaresizliğe itmeyin kendinizi, her şeyde bir çıkış yolu vardır.

Hemşireyken polislik sınavına girmek istemeniz de içgüdüsel olarak kendinizi daha güçlü hissetme ihtiyacı maalesef. Ben önermiyorum sizin polis olmanızı, olsanız da kısa vadede mutlu olacaksınız. İşi gördükten sonra mesleğin size o kadar güç sağlamadığını gördüğünüzde daha da mutsuz olacaksınız. Ben daha rahat iş imkanı da bulabileceğiniz hemşireliğe devam etmenizi öneriyorum bu arada.

Son düzenleme:
seni ol kadar iyi anlıyorum ki annenin sana söylediği lafların aynısını bana annem de demişti kendi annen yapıyosa elalem ne yapmasın bence en güzeli annen de olsa hiç muhatap olmaman kendine ve çocuguna güzel bir hayat kurarsın inşallah. halacocuksun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…