Annem namusuma laf etti

Ya bence sinirleriniz fazla bozuk aşırı tepkiler veriyorsunuz. Bazen her anne kız arasında böyle diyaloglar oluyor. Sadece telefonla çok uğraşmanızdan rahatsız olmuş. Eşinizle aranız da iyi değil malum. E ilk akla gelen hayatınızda birinin olması telefonla bu yüzden bu kadar haşır neşirsiniz. Yanlış anlamayın anneniz adına konuşuyorum yani anneniz böyle düşünmüştür diyorum. Herkes düşünür bu sizin annenize has bir durum değil. Tavır yapıp odaya çekilmek yerine açın gösterin telefonu ''Bak anne bir şey karıştırdığım yok sabahtan beri iş arıyorum internette.'' deyip susturun yani. Ama siz odaya çekilmişsiniz agresif tavırlar sergilemişsiniz. Tamam anneniz biraz ağır konuşmuş odada ama sinirlenince herkes ağır konuşabilir. Siz sakinliğinizi koruyup düzgünce açıklasaydınız anneniz susardı hatta belki ettiği laftan utanırdı. İşinizi bilin biraz.

Annen kötülüğünü düşünerek o şekilde ima etmemiştir. Evet hepimiz kullanıyoruz tlf , teknoloji intrnet , bazen benim annemde diyor , bırak artık elindeki zımbırtıyı diye. Eşinizin ve çevrenizdekilerin tutumunu bildiğinden dolayı sizi düşündüğünden söylemiştir bnce . Üzülmeyin , anne kız arasında olur bazen. Böyle yanlış anlaşılmalar.

Herşey üst üste geldiği için biraz alınganlık gostermissin sanki ..annen de haklı değil ama istemediğin bir adamla ömür curutecegine ,iş bulana kadar annenle kalabilir sonrasında kendi evine çıkabilirsin ..ablaların da ayrı mevzu ,ne denir bilemedim ..Şuan sakin ol ve mantıklı kararlar ver .sonra pişman olma ..

Ben annenin söylediklerini namusa nasıl bağladın anlam veremedim.
Kötü bir dönemde olduğun için, eş olacak adamın da bugüne kadar içinde biriktirdiklerinden ötürü
direk ona bağladığını düşünüyorum.
Alınganlık etmişsin.

Cok igrenc bir tavir. Anneniz de olsa sinirinizi cizmelisiniz. Sizin uzerinizde kontrol kurmaya calisan cahil bir kadin, cok uzgunum. Izin vermeyin sizi uzmesine, sizin her hareketinize karismaniza.
Onlara ne, telefon size ait, siz bir BIREYsiniz, bunu bu kadar ileriye goturup sizi rencide etmeye hic hakki yok!

ALINGANLIK GOSTERMISSIN diyenlere

Yahu siz hangi gezegende yasiyorsunuz? Kizcagizin kalbi ve onuru kirilmis hem de annesi tarafindan.
Onun boyle kontrol odakli manipulasyonlarini nasil normallestirirsiniz?
Karsisinda yetiskin bir kadin var ve birey olarak davranmasi istenmiyor.

Cok tuhafsiniz cok.

telefonla ugrasinca benimkide bana, cocuklu kadinin elinde bu kadar telefon olmaz diyor

Telefonla vakit gecirmeynmi var ayrica bu elimiz deki akkili telefonlar telefon degil bilgisayar resmen.
Annen de sen de abartmissin o ladar zoruna gittiyse diger odaya girip aglamk yerine kizini da alip evine gitseydin.

Boşanıp yanlarına geleceksiniz diye şimdi'den soğutmaya kalkıyor sizi , gittik'den sonra fazlaca özellikle annenizle samimi olmayın , yerinizi bile ispiyonlar , sırf has damadına döndürmek adına...
bu dediğin çok mantıklı o zaman bana karşı bu haksiz davranışlarının bir açıklaması oluyor yoksa benmi abartıyorum acaba diye düşünüp kendimde suç aramaya kalkıyorum... Burada abartıyorsun diyenler burda anlattığım olayın özeti birebir kelimeler değil mesela tas yerinde ağırdır kimse kaldırmasın agir davran felan dedi bende ne yani ben hafifim herkes beni kaldırıyor öylemi dedim neyse .... Eminim benim yaşadığım durumu yaşasanız fazlaca tepki verirdi bir çok kişi ben yine sustum alttan aldım ama bir yere kadar annem üzerimde cahilce bi baskı kurmaya çalışıyor elalem ne der diye kendini paraliyor su ellemeden öyle korkuyor ki bilse elalem hakkında güzel konuşacak beni öldürür o derece neyse... İyi oldu ya buraları terk ederken acaba diye dusunmeyecegim en azından hepsi mutlu olsun hayatında bende onlarsız mutlu olacağımi düşünüyorum bazen kafam atıyor polisliği düşünme çek git diyorum ama sabır biraz daha sabır...

Bütün yorumları okudum adam olacak kız kesinlikle çok doğru tesbitlerin ve bir çok kisinin de öyle neyse benim adıma sabira devam

Telefonla vakit gecirmeynmi var ayrica bu elimiz deki akkili telefonlar telefon degil bilgisayar resmen.
Annen de sen de abartmissin o ladar zoruna gittiyse diger odaya girip aglamk yerine kizini da alip evine gitseydin.
saat 21.00 olmuştu ve es kişini aradım geç gelirim dedi ne yapayım bebeğine yola çıkamadım çok yurunme mesafesi var ve kızım tombik taşıyamazdım gelirken taşıdım ama canım çıktı

herkes böylemi düşünür ? Umarım yeni kuracağım hayatta o herkes zihniyetindeki insancıklar hayatımda olmaz rabbim onların serrinden korusun beni..Birde annem konuşarak anlaşılacak bir tip değil malesef oysa konuşmak derdimi paylaşmak gerçek hayatta en çok istediğim şey

sizede iftira atılsa eminim sizde soru sorardınız ve moraliniz bozulurdu özellikle en sevdiklerinizden
Beyaz Lotus siz aldirmayin burada soylenenlere sizi cok iyi anliyorum.
Kimsenin, anneniz dahil, moralinizi bozmasina , onurunuzu kirmaniza izin vermeyin.
Dik durus sergileyin ve asla geri adim atmayin.
Aradiginiz gucu bebeginizden alacaksiniz.
Aslinda cok guclusunuz, ve kimse sizi ezemeyecek.

cok dogru yazmissiniz.yorumlarinizi begeniyorum.

Cokta masum olmadiginiz hissine kapildim. Rahat olabilirsiniz, burada sizi kimse tanimiyor, istediginizi yapabilirsiniz hayatinizda, kimseye bi aciklama yapma mecburiyetiniz yok, ayrica kimseyi cok namuslu oldugunuza ikna etmenize gerekte yok.

Anneler hicbir zaman durduk yere boyle seyler soylemezler. Ilgisini ne cekti bilemem, yaptiginiz hangi davranislara bozuldu bilemem. Anneniz sizi uyarmis gibi, sizde suc bastirmaya calismissiniz. Her normal abla haksiz bir davranista kardesini destekler. Ablalarda arkanizda degil, buda tuhaf.

ne kadar umursuyorsunuz annenizi

bana zamanında annem küfür bile etti şimdi gece odadan göndermesem yerde yatağımın dibinde uyuyakalıyor

annen öyle dedi diye öyle mi oldu şimdi boşversene

Valla çok abartmışsınız. Öncelikle misafirin yanında elinde telefon oynamak bakmak tabii ki yakışık almaz sonuçta iş bulma sitesine orada bakmanıza ne nerek var başka zaman mı yok ya da bu sitede sürekli takılıyorsunuz misafir varken gerek yok ki benim annem de çok kızar misafir gelince elime alıp bakmama çok ayıp der baya laf sayar yani. Kaldı ki anneniz namaz kılmaya gelmiş siz bir sürü laf demişsiniz taa nerelere getirmişsiniz konuyu. Çok alıngansınız eşinizle de sorunlarınız var sizin ama sizde de sorunlar var demek ki çok takıyorsunuz anne bu neler diyorlar o an tepkiyle yok mahrum bırakıcam sizi falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…