- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Annen kötülüğünü düşünerek o şekilde ima etmemiştir. Evet hepimiz kullanıyoruz tlf , teknoloji intrnet , bazen benim annemde diyor , bırak artık elindeki zımbırtıyı diye. Eşinizin ve çevrenizdekilerin tutumunu bildiğinden dolayı sizi düşündüğünden söylemiştir bnce . Üzülmeyin , anne kız arasında olur bazen. Böyle yanlış anlaşılmalar.Umarım benden sıkılmazsınız ama bu aralar gercekten çok zor dönemden geçiyorum aksine her şey üst üste geliyor bense ağlamaktan başka bir şey su an için yapamıyorum ama size sesleniyorum sevgili ailem zamani gelince hepinizi terk edicem ...
2 ablamda annemde su anda ve ablam yemeğe davet etmişti konu komşuyu bende sabahtan hazırlanıp erkenden çıktım eş kişisi uykum var deyip beni götürmedi kendide gelmedi bende kendi imkânlarımla gittim.. Neyse herşey güzel giderken akşama doğru annem bana sardı niye hep telefonla oynuyorsun taş yerinde ağırdır gibi bir laf etti 2 ablamin yanında şok oldum dedim ben çok hafifim herkes oynatiyor beni öylemi anne dedim hayretle ...ne yaptığın ne halt karistirdigin belli değil dedi sonra ben odaya gittim ağlamaya başladım vücudum titriyodu resmen Annem namusuma laf etti ve ben anneyim kızlar çok kötüyüm gerçekten zaten günlerdir ağlamaktan içim disima çıktı yalnızım derken haklıymışım meğer...sonra odaya geldi namaza durdu annem dedim sen nasil benim namusuma laf edersin oda bağırdı bana neyse annem olduğun için susuyorum ama bu sözlerin kulaklarinda ölene kadar çınlasın yakin zamanda sizi kendimden ve kızımdan mahrum edicem dedim.... İmansizin yaninda namaz kılamam dedi odadan çıktı... Ya ben naptım bu sözleri isetecek telefonla çok vakit gecirmem mi bunlara sebep.. Telefonla girdigim yerler bi is bulma sitesi birde bu site başka hic bir aktivitem yok... Elim ayağım titredi artik ağlamaya devam ederken annem odaya girdi..gel yemek yicez benim asabımı bozma dedi sen rezil olursun enistene dedi bende benimle muhatap olma o iftiradan sonra seninle ayni sofraya oturacak kadar gurursuz değilim dedim..sonra bir sürü kaf etti ardindanda eşine soylicem seni alsın gitsin dedi... Es musisi de kızınca annene babana solicem seni alsin gitsin diyodu. Ben neyim kızlar esyamiyim ordan oraya firlatiyolar ... Sonra ablam geldi sordu bir şeyler bende dedim sizede yazıklar olsun ben sizi anneme karşı savunurken ikinizde açmadınız agzinizi dedim ablam banane annemle aranda sorun ben karışmam benim derdim bana yetiyo dedi sonra sende garip garip davranma dedi bende dedim ne garibi ya ben neler çekiyorum 1 haftadır haberiniz varmı yaşadıklarımı biliyormusunuz benim tek derdim kızımla bakabilecek bir is bulmak telefonla çok oyalaniyorum diye namussuzmu oldum dedim
..sonra beni ilgilendirmez diye salladı beni ...simdi annene git diyen arkadaşlar neden gitmedigimi biraz anlamışsınızdır zaten kendisi beni kabul etmiyor eşimin benim boğazımı sıkıp ölüme terkettiğini bildiği halde..
Neyse iste bu kadar bu yazında surda dursun anne ne diyim ben sana kim ne dedi zihnini bulandirdi bilmem belkide esim annemle konuşmuştur çünkü esim hakaret ederken sürekli namusuma laf ediyor annem kızım ben korkuyorum diye ima edip durdu bana hayat böyle iste bosansam bunlarin yanina gitsem daha büyük çilem olacak demek ki en iyisi hepinizin hayatından çıkıp gitmek biraz daha sabır sadece
Herşey üst üste geldiği için biraz alınganlık gostermissin sanki ..annen de haklı değil ama istemediğin bir adamla ömür curutecegine ,iş bulana kadar annenle kalabilir sonrasında kendi evine çıkabilirsin ..ablaların da ayrı mevzu ,ne denir bilemedim ..Şuan sakin ol ve mantıklı kararlar ver .sonra pişman olma ..Umarım benden sıkılmazsınız ama bu aralar gercekten çok zor dönemden geçiyorum aksine her şey üst üste geliyor bense ağlamaktan başka bir şey su an için yapamıyorum ama size sesleniyorum sevgili ailem zamani gelince hepinizi terk edicem ...
2 ablamda annemde su anda ve ablam yemeğe davet etmişti konu komşuyu bende sabahtan hazırlanıp erkenden çıktım eş kişisi uykum var deyip beni götürmedi kendide gelmedi bende kendi imkânlarımla gittim.. Neyse herşey güzel giderken akşama doğru annem bana sardı niye hep telefonla oynuyorsun taş yerinde ağırdır gibi bir laf etti 2 ablamin yanında şok oldum dedim ben çok hafifim herkes oynatiyor beni öylemi anne dedim hayretle ...ne yaptığın ne halt karistirdigin belli değil dedi sonra ben odaya gittim ağlamaya başladım vücudum titriyodu resmen Annem namusuma laf etti ve ben anneyim kızlar çok kötüyüm gerçekten zaten günlerdir ağlamaktan içim disima çıktı yalnızım derken haklıymışım meğer...sonra odaya geldi namaza durdu annem dedim sen nasil benim namusuma laf edersin oda bağırdı bana neyse annem olduğun için susuyorum ama bu sözlerin kulaklarinda ölene kadar çınlasın yakin zamanda sizi kendimden ve kızımdan mahrum edicem dedim.... İmansizin yaninda namaz kılamam dedi odadan çıktı... Ya ben naptım bu sözleri isetecek telefonla çok vakit gecirmem mi bunlara sebep.. Telefonla girdigim yerler bi is bulma sitesi birde bu site başka hic bir aktivitem yok... Elim ayağım titredi artik ağlamaya devam ederken annem odaya girdi..gel yemek yicez benim asabımı bozma dedi sen rezil olursun enistene dedi bende benimle muhatap olma o iftiradan sonra seninle ayni sofraya oturacak kadar gurursuz değilim dedim..sonra bir sürü kaf etti ardindanda eşine soylicem seni alsın gitsin dedi... Es musisi de kızınca annene babana solicem seni alsin gitsin diyodu. Ben neyim kızlar esyamiyim ordan oraya firlatiyolar ... Sonra ablam geldi sordu bir şeyler bende dedim sizede yazıklar olsun ben sizi anneme karşı savunurken ikinizde açmadınız agzinizi dedim ablam banane annemle aranda sorun ben karışmam benim derdim bana yetiyo dedi sonra sende garip garip davranma dedi bende dedim ne garibi ya ben neler çekiyorum 1 haftadır haberiniz varmı yaşadıklarımı biliyormusunuz benim tek derdim kızımla bakabilecek bir is bulmak telefonla çok oyalaniyorum diye namussuzmu oldum dedim
..sonra beni ilgilendirmez diye salladı beni ...simdi annene git diyen arkadaşlar neden gitmedigimi biraz anlamışsınızdır zaten kendisi beni kabul etmiyor eşimin benim boğazımı sıkıp ölüme terkettiğini bildiği halde..
Neyse iste bu kadar bu yazında surda dursun anne ne diyim ben sana kim ne dedi zihnini bulandirdi bilmem belkide esim annemle konuşmuştur çünkü esim hakaret ederken sürekli namusuma laf ediyor annem kızım ben korkuyorum diye ima edip durdu bana hayat böyle iste bosansam bunlarin yanina gitsem daha büyük çilem olacak demek ki en iyisi hepinizin hayatından çıkıp gitmek biraz daha sabır sadece
Umarım benden sıkılmazsınız ama bu aralar gercekten çok zor dönemden geçiyorum aksine her şey üst üste geliyor bense ağlamaktan başka bir şey su an için yapamıyorum ama size sesleniyorum sevgili ailem zamani gelince hepinizi terk edicem ...
bu dediğin çok mantıklı o zaman bana karşı bu haksiz davranışlarının bir açıklaması oluyor yoksa benmi abartıyorum acaba diye düşünüp kendimde suç aramaya kalkıyorum... Burada abartıyorsun diyenler burda anlattığım olayın özeti birebir kelimeler değil mesela tas yerinde ağırdır kimse kaldırmasın agir davran felan dedi bende ne yani ben hafifim herkes beni kaldırıyor öylemi dedim neyse .... Eminim benim yaşadığım durumu yaşasanız fazlaca tepki verirdi bir çok kişi ben yine sustum alttan aldım ama bir yere kadar annem üzerimde cahilce bi baskı kurmaya çalışıyor elalem ne der diye kendini paraliyor su ellemeden öyle korkuyor ki bilse elalem hakkında güzel konuşacak beni öldürür o derece neyse... İyi oldu ya buraları terk ederken acaba diye dusunmeyecegim en azından hepsi mutlu olsun hayatında bende onlarsız mutlu olacağımi düşünüyorum bazen kafam atıyor polisliği düşünme çek git diyorum ama sabır biraz daha sabır...Boşanıp yanlarına geleceksiniz diye şimdi'den soğutmaya kalkıyor sizi , gittik'den sonra fazlaca özellikle annenizle samimi olmayın , yerinizi bile ispiyonlar , sırf has damadına döndürmek adına...
saat 21.00 olmuştu ve es kişini aradım geç gelirim dedi ne yapayım bebeğine yola çıkamadım çok yurunme mesafesi var ve kızım tombik taşıyamazdım gelirken taşıdım ama canım çıktıTelefonla vakit gecirmeynmi var ayrica bu elimiz deki akkili telefonlar telefon degil bilgisayar resmen.
Annen de sen de abartmissin o ladar zoruna gittiyse diger odaya girip aglamk yerine kizini da alip evine gitseydin.
herkes böylemi düşünür ? Umarım yeni kuracağım hayatta o herkes zihniyetindeki insancıklar hayatımda olmaz rabbim onların serrinden korusun beni..Birde annem konuşarak anlaşılacak bir tip değil malesef oysa konuşmak derdimi paylaşmak gerçek hayatta en çok istediğim şeyYa bence sinirleriniz fazla bozuk aşırı tepkiler veriyorsunuz. Bazen her anne kız arasında böyle diyaloglar oluyor. Sadece telefonla çok uğraşmanızdan rahatsız olmuş. Eşinizle aranız da iyi değil malum. E ilk akla gelen hayatınızda birinin olması telefonla bu yüzden bu kadar haşır neşirsiniz. Yanlış anlamayın anneniz adına konuşuyorum yani anneniz böyle düşünmüştür diyorum. Herkes düşünür bu sizin annenize has bir durum değil. Tavır yapıp odaya çekilmek yerine açın gösterin telefonu ''Bak anne bir şey karıştırdığım yok sabahtan beri iş arıyorum internette.'' deyip susturun yani. Ama siz odaya çekilmişsiniz agresif tavırlar sergilemişsiniz. Tamam anneniz biraz ağır konuşmuş odada ama sinirlenince herkes ağır konuşabilir. Siz sakinliğinizi koruyup düzgünce açıklasaydınız anneniz susardı hatta belki ettiği laftan utanırdı. İşinizi bilin biraz.
sizede iftira atılsa eminim sizde soru sorardınız ve moraliniz bozulurdu özellikle en sevdiklerinizdençok abartmışsınız bir de namusla ilgili takıntınız mı var yahu?
Beyaz Lotus siz aldirmayin burada soylenenlere sizi cok iyi anliyorum.sizede iftira atılsa eminim sizde soru sorardınız ve moraliniz bozulurdu özellikle en sevdiklerinizden
cok dogru yazmissiniz.yorumlarinizi begeniyorum.Beyaz Lotus siz aldirmayin burada soylenenlere sizi cok iyi anliyorum.
Kimsenin, anneniz dahil, moralinizi bozmasina , onurunuzu kirmaniza izin vermeyin.
Dik durus sergileyin ve asla geri adim atmayin.
Aradiginiz gucu bebeginizden alacaksiniz.
Aslinda cok guclusunuz, ve kimse sizi ezemeyecek.
+1 Annenler dayak yemene bile razi o yuzden sasirtmadilar beni.Boşanıp yanlarına geleceksiniz diye şimdi'den soğutmaya kalkıyor sizi , gittik'den sonra fazlaca özellikle annenizle samimi olmayın , yerinizi bile ispiyonlar , sırf has damadına döndürmek adına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?