- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Onceki konunuzu bilmiyorum bir haftadir yasadiklarinizi da.ama esinizden ayrilmak istediginizi cikardim buradan ve anneniz de bunu biliyor.acaba tas yerinde agirdir diyerek ayrilma mi demek istedi size.yani illa namussuzluk yapma deil de telefonla ugrasinca o da belki ayrilmak icin bir yol arastiriyorsunuz diye (is bakmak olabilir ev bakmak olabilir vs) demis olamaz mi.hani kizim ugrasma evinde dur tas yerinde agirdir anlaminda da demis olabilirUmarım benden sıkılmazsınız ama bu aralar gercekten çok zor dönemden geçiyorum aksine her şey üst üste geliyor bense ağlamaktan başka bir şey su an için yapamıyorum ama size sesleniyorum sevgili ailem zamani gelince hepinizi terk edicem ...
2 ablamda annemde su anda ve ablam yemeğe davet etmişti konu komşuyu bende sabahtan hazırlanıp erkenden çıktım eş kişisi uykum var deyip beni götürmedi kendide gelmedi bende kendi imkânlarımla gittim.. Neyse herşey güzel giderken akşama doğru annem bana sardı niye hep telefonla oynuyorsun taş yerinde ağırdır gibi bir laf etti 2 ablamin yanında şok oldum dedim ben çok hafifim herkes oynatiyor beni öylemi anne dedim hayretle ...ne yaptığın ne halt karistirdigin belli değil dedi sonra ben odaya gittim ağlamaya başladım vücudum titriyodu resmen Annem namusuma laf etti ve ben anneyim kızlar çok kötüyüm gerçekten zaten günlerdir ağlamaktan içim disima çıktı yalnızım derken haklıymışım meğer...sonra odaya geldi namaza durdu annem dedim sen nasil benim namusuma laf edersin oda bağırdı bana neyse annem olduğun için susuyorum ama bu sözlerin kulaklarinda ölene kadar çınlasın yakin zamanda sizi kendimden ve kızımdan mahrum edicem dedim.... İmansizin yaninda namaz kılamam dedi odadan çıktı... Ya ben naptım bu sözleri isetecek telefonla çok vakit gecirmem mi bunlara sebep.. Telefonla girdigim yerler bi is bulma sitesi birde bu site başka hic bir aktivitem yok... Elim ayağım titredi artik ağlamaya devam ederken annem odaya girdi..gel yemek yicez benim asabımı bozma dedi sen rezil olursun enistene dedi bende benimle muhatap olma o iftiradan sonra seninle ayni sofraya oturacak kadar gurursuz değilim dedim..sonra bir sürü kaf etti ardindanda eşine soylicem seni alsın gitsin dedi... Es musisi de kızınca annene babana solicem seni alsin gitsin diyodu. Ben neyim kızlar esyamiyim ordan oraya firlatiyolar ... Sonra ablam geldi sordu bir şeyler bende dedim sizede yazıklar olsun ben sizi anneme karşı savunurken ikinizde açmadınız agzinizi dedim ablam banane annemle aranda sorun ben karışmam benim derdim bana yetiyo dedi sonra sende garip garip davranma dedi bende dedim ne garibi ya ben neler çekiyorum 1 haftadır haberiniz varmı yaşadıklarımı biliyormusunuz benim tek derdim kızımla bakabilecek bir is bulmak telefonla çok oyalaniyorum diye namussuzmu oldum dedim
..sonra beni ilgilendirmez diye salladı beni ...simdi annene git diyen arkadaşlar neden gitmedigimi biraz anlamışsınızdır zaten kendisi beni kabul etmiyor eşimin benim boğazımı sıkıp ölüme terkettiğini bildiği halde..
Neyse iste bu kadar bu yazında surda dursun anne ne diyim ben sana kim ne dedi zihnini bulandirdi bilmem belkide esim annemle konuşmuştur çünkü esim hakaret ederken sürekli namusuma laf ediyor annem kızım ben korkuyorum diye ima edip durdu bana hayat böyle iste bosansam bunlarin yanina gitsem daha büyük çilem olacak demek ki en iyisi hepinizin hayatından çıkıp gitmek biraz daha sabır sadece
herkes böylemi düşünür ? Umarım yeni kuracağım hayatta o herkes zihniyetindeki insancıklar hayatımda olmaz rabbim onların serrinden korusun beni..Birde annem konuşarak anlaşılacak bir tip değil malesef oysa konuşmak derdimi paylaşmak gerçek hayatta en çok istediğim şey
Cokta masum olmadiginiz hissine kapildim. Rahat olabilirsiniz, burada sizi kimse tanimiyor, istediginizi yapabilirsiniz hayatinizda, kimseye bi aciklama yapma mecburiyetiniz yok, ayrica kimseyi cok namuslu oldugunuza ikna etmenize gerekte yok.
Anneler hicbir zaman durduk yere boyle seyler soylemezler. Ilgisini ne cekti bilemem, yaptiginiz hangi davranislara bozuldu bilemem. Anneniz sizi uyarmis gibi, sizde suc bastirmaya calismissiniz. Her normal abla haksiz bir davranista kardesini destekler. Ablalarda arkanizda degil, buda tuhaf.
ne eş kişinden önce nede sonra esim hariç hic bir erkekle gerçekte veya sanalda en ufak flortlesme durumum olmamistir zaten eşimi tanıdım ve evlendim belkide bu yuzden evlendim o öküzle erkekleri tanımadığım için.... Abla konusuna gelince aramızda kuşak farkı var ben onları hep korumuşum dur ama onlar beni hiç bir zaman korumamış tam tersi daha çok üstüme gitmişlerdir kızlık yıllarımdan beri bu böyle bu yüZden evlendim belkide yagmurdan kaçarken doluya yakalandım
hanımefendi yorumunuzu okudum. size sormak istediğim bir kaç sorum var.
sanırım evlisiniz evlenmeden önce erkek arkadaşınız oldu mu eğer olduysa cinsel birliktelik yaşayıp bu durumu aileniz anneniz öğrendi mi.??? aslında evlenmeden önce bir ilişkiniz olsa bile normal yani olağan şeyler. ama anneniz ayıp etmiş.
Umarım benden sıkılmazsınız ama bu aralar gercekten çok zor dönemden geçiyorum aksine her şey üst üste geliyor bense ağlamaktan başka bir şey su an için yapamıyorum ama size sesleniyorum sevgili ailem zamani gelince hepinizi terk edicem ...
2 ablamda annemde su anda ve ablam yemeğe davet etmişti konu komşuyu bende sabahtan hazırlanıp erkenden çıktım eş kişisi uykum var deyip beni götürmedi kendide gelmedi bende kendi imkânlarımla gittim.. Neyse herşey güzel giderken akşama doğru annem bana sardı niye hep telefonla oynuyorsun taş yerinde ağırdır gibi bir laf etti 2 ablamin yanında şok oldum dedim ben çok hafifim herkes oynatiyor beni öylemi anne dedim hayretle ...ne yaptığın ne halt karistirdigin belli değil dedi sonra ben odaya gittim ağlamaya başladım vücudum titriyodu resmen Annem namusuma laf etti ve ben anneyim kızlar çok kötüyüm gerçekten zaten günlerdir ağlamaktan içim disima çıktı yalnızım derken haklıymışım meğer...sonra odaya geldi namaza durdu annem dedim sen nasil benim namusuma laf edersin oda bağırdı bana neyse annem olduğun için susuyorum ama bu sözlerin kulaklarinda ölene kadar çınlasın yakin zamanda sizi kendimden ve kızımdan mahrum edicem dedim.... İmansizin yaninda namaz kılamam dedi odadan çıktı... Ya ben naptım bu sözleri isetecek telefonla çok vakit gecirmem mi bunlara sebep.. Telefonla girdigim yerler bi is bulma sitesi birde bu site başka hic bir aktivitem yok... Elim ayağım titredi artik ağlamaya devam ederken annem odaya girdi..gel yemek yicez benim asabımı bozma dedi sen rezil olursun enistene dedi bende benimle muhatap olma o iftiradan sonra seninle ayni sofraya oturacak kadar gurursuz değilim dedim..sonra bir sürü kaf etti ardindanda eşine soylicem seni alsın gitsin dedi... Es musisi de kızınca annene babana solicem seni alsin gitsin diyodu. Ben neyim kızlar esyamiyim ordan oraya firlatiyolar ... Sonra ablam geldi sordu bir şeyler bende dedim sizede yazıklar olsun ben sizi anneme karşı savunurken ikinizde açmadınız agzinizi dedim ablam banane annemle aranda sorun ben karışmam benim derdim bana yetiyo dedi sonra sende garip garip davranma dedi bende dedim ne garibi ya ben neler çekiyorum 1 haftadır haberiniz varmı yaşadıklarımı biliyormusunuz benim tek derdim kızımla bakabilecek bir is bulmak telefonla çok oyalaniyorum diye namussuzmu oldum dedim
..sonra beni ilgilendirmez diye salladı beni ...simdi annene git diyen arkadaşlar neden gitmedigimi biraz anlamışsınızdır zaten kendisi beni kabul etmiyor eşimin benim boğazımı sıkıp ölüme terkettiğini bildiği halde..
Neyse iste bu kadar bu yazında surda dursun anne ne diyim ben sana kim ne dedi zihnini bulandirdi bilmem belkide esim annemle konuşmuştur çünkü esim hakaret ederken sürekli namusuma laf ediyor annem kızım ben korkuyorum diye ima edip durdu bana hayat böyle iste bosansam bunlarin yanina gitsem daha büyük çilem olacak demek ki en iyisi hepinizin hayatından çıkıp gitmek biraz daha sabır sadece
seni en iyi anlayanlardan biri de ben olabilirim, bende böyle bir annenin kızıyım hem ablama ,hem bana ,yapmadığı şey kalmadı 80 yaşımdaki melek babanneme dahi kullanmadıgı söz kalmadı anne deyince boğazım düğümleniyor , ğözlerim doluyor , ve diyorum ki kendimden ve evlatlarımdan başka kimsem yok birde alalh , ve böyle bir anne varken düşmana gerek yok , rabbim böylelerine merhamet versin iman versin . bende kamu ' da çalışıyorum ama ona göre o..... elimde telefon olursa da o.... böyle işteUmarım benden sıkılmazsınız ama bu aralar gercekten çok zor dönemden geçiyorum aksine her şey üst üste geliyor bense ağlamaktan başka bir şey su an için yapamıyorum ama size sesleniyorum sevgili ailem zamani gelince hepinizi terk edicem ...
Ben biraz bu yoruma katılıyorum. Eğer varsa bir şey gayet açık yazabilirsiniz. Çünkü eksik bir şeyler var konularınızda, yerine oturmuyor.Cokta masum olmadiginiz hissine kapildim. Rahat olabilirsiniz, burada sizi kimse tanimiyor, istediginizi yapabilirsiniz hayatinizda, kimseye bi aciklama yapma mecburiyetiniz yok, ayrica kimseyi cok namuslu oldugunuza ikna etmenize gerekte yok.
Anneler hicbir zaman durduk yere boyle seyler soylemezler. Ilgisini ne cekti bilemem, yaptiginiz hangi davranislara bozuldu bilemem. Anneniz sizi uyarmis gibi, sizde suc bastirmaya calismissiniz. Her normal abla haksiz bir davranista kardesini destekler. Ablalarda arkanizda degil, buda tuhaf.
Anneler suphelernde haklidirlar 2 gun once bir arkadasim 3 yasindaki cocugunu birakip sevgilisine kacti ondan oncede annesi zaten supheleniyordu yani denem o ki anneler bosuna soylemz .. Senin icin demiyorum ama dikkatli ol annenin sozunu dinle cok telfnla ugrasma
inşallah sende aynısını yasarsinda empati yoksunu su yorumundan vazgecersin bunu tüm kalbimle istiyorum sevgilerYarası olan gocunur
Neden Kadın ve Sosyal hizmetlerin 183 nolu hattını aramıyorsunuz? Sığınma evleri var, ücretsiz psikolojik ve hukuk desteği var, iş falan yardımcı olurlar. Şu koşullarınızdan çok daha iyi olur. Allah yardımcınız olsun.
Bu arada annenin niyeti o değildir, abartıyorsun diyen arkadaşlara çok şaşırdım. Bu psikolojideki çoluklu çocuklu kadına söylenir mi ne karıştırıyorsun dese bile sadece ? eniştesi gibi elin adamıyla aynı masada otururken? Tam tersine kadıncağıza daha çok destek olması gerekirken. Normal genç kızken falan kimse yokken "ne karıştırıyorsun sevgilin mi var kimle konuşuyorsun" vs demek başka bu başka.
Son olarak maalesef her anne iyi anne olacak diye bir şey yok arkadaşlar; gazetelere bakın bir sürü kötü anne de görürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?