- 9 Kasım 2015
- 2.826
- 4.095
- 133
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
ben herkesin doğrusuna saygı duyuyorum burada insanlardan fikir almak için konu açtım kimseye de burun kıvırmıyorum tabi ki kendi düşüncelerimi de yazacağımBacım kurban olayım git evlen . Kim ne derse "yaaaa ama şöyle yaaa ama böyle " demişsin . 24 yasındayım 41yasında birine amca derin ben kaldıki babam 46 yasında . Sevgiliniz kırk yaşındayken 20yasundaki daha ergen sayılabilecek bir kızla sevgili olmuş . Kusura bakmayın ama bu bana iğrenç geldi . Aranızda bildiğin yaş farkı değil kuşak farkı var . Düşünsenize siz doğduğunuzda adam 17yasında sizi elinizden tutup gezdirebikecek yaşta . 10-11yasa kadar belki ama 17gercekten çok . Ve herkese burun kıvıracaksanız konu acmasaydınız keşke insanlar size kendi doğrularını söylüyor .
siz kaç o kaç yasında peki şu an?Kocamla aramda 11 yaş var aşktan ölerek evlendim hala da çok seviyorum ancak; başta önemsiz görünen şeyler sonraları batmaya başlıyor. Sevgiliyken rock barlardan çıkmazdık hiç yaşının adamı değil derdim, hep o bana ayak uydururdu şimdi benim ayak uydurmamı fasıl yapan amcaların takıldığı mekanlara gitmek istiyor.. Arkadaşları akranı olduğu için ne arkadaşlarıyla ne de onların eşleriyle uyumu ve sohbeti yakalayamıyorum. Benim arkadaşlarımla da o uyum sağlayamıyor. Ve bir kaç arkadaşın dediği gibi kafam kaldırmıyor muhabbeti de cabası haftasonu şunu yapalım dersin dinlenelim çok yorulduk. Uzun vadede kıskançlıklar başlıyor zira enerjiksin ve enerjine yetişemedikçe kısıtlama oluyor. Ben gelecek için fazlaca plan yaparken onun beklentisi emekli olmak ve torun torba evde oturmak. Bunu anlaman için evlenmen lazım o zaman da çok geç olacağını unutma. Şahsi fikrim evlenme zaten yaşın küçük ve anneni dinle
o kadar kısa zamanda sevgi oluşabileceğine inanmıyorum. hem ayrıca seviyor olsa ailesini işin içine karıştırmaz bu da benim fikrimyooo bızde hala sevgı var ama ben baskın bır aıleyle yapamam eger sevgı olmasaydı evet suan aramazdı yazmazdı kalkıp gelmezdı ve aılesıde hıc aramazdı evet ben ıstıyormuyum ıstıyorum sevgılımden yana sıkıntım yoktu ama aılesı kendılerıne bır kole arıyorlardı ve benım son 1 ayda ne yasadıgımı bılmedıgın ıcın bu sekılde yorum yapıosun o yuzden bundan emın olamazsın
diğer insanlardan fikir almak için konu açtım kararımın belli olması ya da olmaması konu açmama engel değilAma biz cok iyi anlasiyoruz, ama kuşak çatışması yok, ama o cok genç ruhlu kliselerini savunup durmayin, bunlari diyecekseniz niye konu aciyorsunuz? Neyi soruyorsunuz? Karariniz belli zaten..
siz kaç o kaç yasında peki şu an?
özel bir şirkette ik da çalışıyorBir şey soracağım Ne iş yapıyor sevgilin ?
bowling mesela senin annen baban bowlinge gidemez mi? bunu hiç düşünmemiştim ben bu açıdan bakmadım yanievet benım babam 53 annem 52 yasında aksamları oturup beraber seksenler dızısını ızlıyorlar sende bu amcayla evlenırsen sonun oyle olcak hanı boyle arkadaslarımızla cafelere gıderız gece kulübüne gıderız bowling falan unut yanı adamı bowlinge gotursen bel fıtıgından topu kaldıramaz kulübe gitsen ah basım vah basım agrıdı dıcek cafeye gıtsen ordada ruhu daralcak vs vs sende herseyden mahrum kalıcaksın sen kararını vermıssın bellı hala amcayı savunuyorsun agladıdı sevıyor falan dıye kımse sana burda gıt evlen en mukemmelını bulmussun demez zaten madem amcayla evlenmeyı kafaya koydun sımdıden alıstırmalar yapmaya baslaki zorluk cekme afallama sonra
bowling mesela senin annen baban bowlinge gidemez mi? bunu hiç düşünmemiştim ben bu açıdan bakmadım yani
o kadar kısa zamanda sevgi oluşabileceğine inanmıyorum. hem ayrıca seviyor olsa ailesini işin içine karıştırmaz bu da benim fikrim
doğru o açıdan haklı olabilirsin ama her insan aynı olmazgider gitmesinede düşünürsek eğer bızım gıbı oynayamazlar sonra belım agrıdı dıye dolanırlar ortada bıde hastaneye tasımak var sonunda sımdı ben evlendıgım zaman arkadaslarımla ve esımle bu tarz seyler yapmak ısterım kocam 53 yasında gıdıcez o orda oturcak ben eglencem ne anladım o ısten anlıcan herseyden mahrum kalıcaksın sonra keske annemı dınleseydım derdın ama o hatayı bı kere yapmıs olcaksın kendı kafanı vurcan duvarlara kımseye bısey olmaz omur boyu sen cekıceksın
şu an sen seviyor musun pekı?canım bizim aileler falan tanıstı sonrasında oldu sen benım konularımı okumamaıssın bellı okusan bu sekıl dusunmezsın ayrıca o aılesını bır seye karıstırmadı o nerden cıktıkı aılesı ondan habersız aradı benı onun sonradan haberı oldu benden duydu
1 yas var annem ebnı erken dünyaya getırmısAnnenizle sevgilinizin arasında kac yas var ?
senin konunu okudumgider gitmesinede düşünürsek eğer bızım gıbı oynayamazlar sonra belım agrıdı dıye dolanırlar ortada bıde hastaneye tasımak var sonunda sımdı ben evlendıgım zaman arkadaslarımla ve esımle bu tarz seyler yapmak ısterım kocam 53 yasında gıdıcez o orda oturcak ben eglencem ne anladım o ısten anlıcan herseyden mahrum kalıcaksın sonra keske annemı dınleseydım derdın ama o hatayı bı kere yapmıs olcaksın kendı kafanı vurcan duvarlara kımseye bısey olmaz omur boyu sen cekıceksın
doğru o açıdan haklı olabilirsin ama her insan aynı olmaz
Yani annenizin yerinde olsam bende kabul etmem.annenizin erken dünyaya getirdiği kadar sevgilinizin size çok büyük olduğunu kabul etseniz1 yas var annem ebnı erken dünyaya getırmıs
evet anneme hak veriyorum beki ben anne olsam bende kabul etmezdimYani annenizin yerinde olsam bende kabul etmem.annenizin erken dünyaya getirdiği kadar sevgilinizin size çok büyük olduğunu kabul etseniz
İlerde anlarsın annenin ne kadar haklı olduğunuannemi dinleyince de mutlu olamıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?