annem nedeniyle tartıştık?

Hhahahaha hayırlısı olsun Hastalığında adam kendisine bakacak kadın bulmuş. Hem çıtır,taze ohhh daha ne istesin. Gezersiniz,eğlenirsiniz yani olmayacak şeyler değil. Güzel bir cinsel hayatınız olur olgun adam seviyormuşsun. Tebrikler

ben herkesin doğrusuna saygı duyuyorum burada insanlardan fikir almak için konu açtım kimseye de burun kıvırmıyorum tabi ki kendi düşüncelerimi de yazacağım

siz kaç o kaç yasında peki şu an?

o kadar kısa zamanda sevgi oluşabileceğine inanmıyorum. hem ayrıca seviyor olsa ailesini işin içine karıştırmaz bu da benim fikrim

Ama biz cok iyi anlasiyoruz, ama kuşak çatışması yok, ama o cok genç ruhlu kliselerini savunup durmayin, bunlari diyecekseniz niye konu aciyorsunuz? Neyi soruyorsunuz? Karariniz belli zaten..
diğer insanlardan fikir almak için konu açtım kararımın belli olması ya da olmaması konu açmama engel değil

bowling mesela senin annen baban bowlinge gidemez mi? bunu hiç düşünmemiştim ben bu açıdan bakmadım yani

bowling mesela senin annen baban bowlinge gidemez mi? bunu hiç düşünmemiştim ben bu açıdan bakmadım yani

gider gitmesinede düşünürsek eğer bızım gıbı oynayamazlar sonra belım agrıdı dıye dolanırlar ortada bıde hastaneye tasımak var sonunda sımdı ben evlendıgım zaman arkadaslarımla ve esımle bu tarz seyler yapmak ısterım kocam 53 yasında gıdıcez o orda oturcak ben eglencem ne anladım o ısten anlıcan herseyden mahrum kalıcaksın sonra keske annemı dınleseydım derdın ama o hatayı bı kere yapmıs olcaksın kendı kafanı vurcan duvarlara kımseye bısey olmaz omur boyu sen cekıceksın

o kadar kısa zamanda sevgi oluşabileceğine inanmıyorum. hem ayrıca seviyor olsa ailesini işin içine karıştırmaz bu da benim fikrim

canım bizim aileler falan tanıstı sonrasında oldu sen benım konularımı okumamaıssın bellı okusan bu sekıl dusunmezsın ayrıca o aılesını bır seye karıstırmadı o nerden cıktıkı aılesı ondan habersız aradı benı onun sonradan haberı oldu benden duydu

doğru o açıdan haklı olabilirsin ama her insan aynı olmaz

şu an sen seviyor musun pekı?

senin konunu okudum

doğru o açıdan haklı olabilirsin ama her insan aynı olmaz

yahu 53 yasındakı adamdan ne umuyorsunda ne bulucaksın zaten bi 15 -20 sene sonra adamın bir ayagı cukurda olcak neyın kafasını yasıyorsunuz siz? ama kım ne derse desın adam sızı ıyı kandırmıs kendınede baglamıs evlenınde gorun ne dıyım sonra buraya keske evlenmeseydım dıye konu acarsınız kesın

Kızım sen delimisin nerden bulursunuz ya bunları kınamamak lazım senin kızın olsa elinle 43 yaşındaki adama verirmisin yakma kendini aklını başına topla senin annen kaç yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…