- 23 Ocak 2017
- 581
- 103
- 13
- 34
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
bir kez nişan atmış sonra da sevememiş kimseyiAileniz haklı çok yaş farkı var. Şimdi farkına varmazsınız ama aynı evde yaşamaya başlayınca sorun olur. Siz 35 yaşındayken adam 52 yaşında olacak birçok şeyde mutlu olamayacaksınız. Siz gezmek eğlenmek isterken daha enerjikken o oturmak isteyecek sakinlik isteyecek.
Belki cinsel anlamda birşeyler bitecek bitmese de çok beklediğiniz gibi olmayacak denge kaybolacak şimdi aşk var o zaman mantık çıkacak ortaya iyi düşünün ailenizde iyiliğinizi istiyor sizde başka gözle tekrar değerlendir.
Ayrıca ben merak ederdim madem bu kadar mükemmel yakışıklı enerjik iyi bir işi var karakter olarak iyi neden bu yaşa kadar evlenmemiş diye hiç mi kafasına uyan biri olmamış bu zamana da çevresi de vardır yani mutlaka bir durum var demek ki.
mutlu değil misiniz peki yasadığınız ilişkide? bende şu anda çok mutluyum hayatımda hiç olmadığım kadar burada mutluyum ama ileride ne olur bilemiyorumBen 31 yaşındayım nişanlım 48 yaşında . Aramızda tam da 17 yaş var.Bu ay içerisinde nikahımız olacak.
Şimdiye kadar hiç bir zaman keşke demedim. Hiç bir zaman kuşak farkı yaşamadım . Çünkü öyle yorucu bir hayat yaşadım ki şimdi onunla dinleniyorum.Bu arada ikinci evliliğim olacak ve 12 yaşında bir kızım var.
Zaten kendi yaşıtlarımdan hiç bir zaman etkilenmedim çünkü gerçekten baba , abi ,dayı, amca sevgisi almadım . Hep benden yaşça büyük olmasını istedim. İlk eşimle de aramız da 8 yaş vardı.
Benim yaş farkını es geçmemin en büyük nedeni genç bir kızım olmasıydı belki başlangıçta.Çünkü yaşıtım bir insan ilerde kızıma kötü bakabilir düşüncesi vardı hep.
Tabi sizin durumunuz farklı hiç evlenmemişsiniz. Anneniz gerçekten haklı inanın. Bence karşınızdakinin sizden bu fedakarlığı istemesi yanlış .
Sonuna kadar seviyorsanız gidin ama EĞER TERCİH ETMEK ZORUNDA KALIRSANIZ MUTLAKA ANNENİZİ TERCİH EDİN.
mutlu değil misiniz peki yasadığınız ilişkide? bende şu anda çok mutluyum hayatımda hiç olmadığım kadar burada mutluyum ama ileride ne olur bilemiyorum
Sevgilinizi Mehmet Gunsur ile mi kıyasladınız...mümkün neden mümkün olmasın ki.. mehmet günsür de 42 yasında mesela
O zaman bildiğinizi yapın ne diyelim. sonucta hayat sizin.umarım mutlu olursunuz.4 sene de kısa bir süre değil böyle konuşuy
ama onda tek sebep yas farkı değildir
annem sadece yas farkında dolayı olmaz dıyor erkek arkadasımda ben senı sevıyorum ayrılmam için tek sebep senın ıstemıyorum yapamıyorum demen olur dıyorDediğim gibi kuşak farkı dedikleri şeyi hiç yaşamadım . Nişanlımın benden daha aktif bir hayatı var . Çok sıkıntılar çektim şimdiye kadar belki bu yüzden şimdi çok mutluyum. Tek mutsuzluğum onun benden evvel bu dünyadan göçüp gideceği ihtimali bile beni günlerce uykusuz bırakıyor.
tekrar söylüyorum benim ikinci evliliğim olduğu için evlilikteki asıl önemli olan şeylerin ne olduğunu iyi öğrendim.
Siz bu konuda tecrübesiz olduğunuz için uyuşmayabilirsiniz yaş farkı nedeni ile. Ve her kim olursa olsun annenizin değil hakkını helal etmemesi üzülmesine bile değmez inanın.
4 sene çok da bişey değil ve madem karşınızdaki insan olgun oturup bu işin olmayacağınız her ikiniz de kabul edebilirsiniz.
bunları anneniz istemiyor diye yazıyorum , eğer bu sorun olmasa idi yaş farkı kesinlikle önemli değil derdim.
aynen öyle yas farkı olunca erkek eşini daha fazla koruyor kolluyor ve cevremde aynı yasta olupta anlaşamayan çok insan varBenim eşimle arada 13 yas fark var kiymet biliyor seni anlıyor insanlar yaşıtinla evlenince ne oluryor hep sorun çok mu mutlu oluyorlar önemli olan yaş değil anlasabilmek annenizle konuşun anlatın ona hisswttiklerinizi inşallah hakkınızda hayırlısı olur
Annenizin sozunu dinleyin. Sonradan pisman olacaginiz seyler yapmayin. Uygun gorse annenizde tamam derdi zaten.merhaba hanımlar,
sizlerden bir konu ile ilgili görüş almak istiyorum ben şu an 26 yasında bir bayanım 4 yıldır hayatımda biri var ve evlenmek istiyor benımle kendisi 43 yasında yani aramızda 17 yaş fark var fakat biz bu yaş farkına rağmen çok iyi anlaşıyoruz ve mutluyuz 2 defa beni istemeye geldi fakat ailem bu evliliğe razı değil tek sorun yas farkı onun kişiliği karakteri mesleği vs hiçbirşey değil sebep bizde bu durumun hoş olmadığının farkındayız ancak ayrılamadık ben onu tercih etsem annem hakkımı helal etmem diyor ve üzülüyor annemi tercih etsem bu sefer ben üzülüyorum ne yapacağım lütfen bana fikir verip yardım eder misiniz? çok çıkmazdayım.
annem sadece yas farkında dolayı olmaz dıyor erkek arkadasımda ben senı sevıyorum ayrılmam için tek sebep senın ıstemıyorum yapamıyorum demen olur dıyor
katılıyorum. bende de benzer bir durum var tabi ben de sadece beğeniyorum ama bakıyorum da, bu işin hiçbir yönden oluru yok. hem yaşından hem de mesleki durumlarından, çevresinden falan dolayı çok farklıyız. ben de senin gibi düşünüyorum yani benim yaşımda birini ne yapsın? ben kendimi onun yanında yetersiz hissediyorum çünkü o bir konuşmaya başlıyor, her şeyi biliyor, her yerden tanıdığı var, çok görmüş geçirmiş, çok çok fazla tecrübeli ve ben dünyanın en saf ve en acemi insanı gibi hissediyorum onun yanında kendimi. yok yok yani yapamayız hiçbir şekilde. işi gücü bırakıp beni mi eğitecek? cahil mahil biri de değil bu, eğitimli ve fazlasıyla kültürlü. evet benim de yaşımdan daha olgun bir kafada olduğumu söyler ama o başka bu başka. ben de 24 yaşındayım ve hayatta kendimden küçük birine bakmam, onlar neden baksın? anca arada sırada takılmak, vakit geçirmek için çıtır hatun gözüyle bakması lazım ki o kafada da değil.24 yaşındayım, 40 yaşında birini uzaktan beğeniyorum. Ama uzaktan!
Birincisi geleceğim olmaz onunla, oldurmaya çalışsam ailem tepki gösterir.
İkincisi görmüş geçirmiş, hareketli/ eğlenceli bir hayatı olan birisi bu adam. Kendini gerçekleştirmiş, başarılı, kendinden emin bir bey neden benim gibi yolun başında olan birine baksın ki. Şahsen ben olsam bakmam, çocuk mu yetiştireceğim der çıkarım.
Konu sahibi sana gelince, moral bozmak istemem ama doğa acımasız canım. 17 yaş diyorsun, çok değil 5 sene sonra ne olacak bir düşün derim. Duygusal dönemlerinizi, beklentilerinizi işin içine hiç katmadan direkt gerçekçi bir bakış açısıyla söylüyorum ki bedenlerinizin durumu aynı olmayacak. Bu da az buz bir sorun değil bence.
Begenmekten zarar gelmez,daima serbest24 yaşındayım, 40 yaşında birini uzaktan beğeniyorum. Ama uzaktan!
Birincisi geleceğim olmaz onunla, oldurmaya çalışsam ailem tepki gösterir.
İkincisi görmüş geçirmiş, hareketli/ eğlenceli bir hayatı olan birisi bu adam. Kendini gerçekleştirmiş, başarılı, kendinden emin bir bey neden benim gibi yolun başında olan birine baksın ki. Şahsen ben olsam bakmam, çocuk mu yetiştireceğim der çıkarım.
Konu sahibi sana gelince, moral bozmak istemem ama doğa acımasız canım. 17 yaş diyorsun, çok değil 5 sene sonra ne olacak bir düşün derim. Duygusal dönemlerinizi, beklentilerinizi işin içine hiç katmadan direkt gerçekçi bir bakış açısıyla söylüyorum ki bedenlerinizin durumu aynı olmayacak. Bu da az buz bir sorun değil bence.
tek neden yas farkı değildir benceAnem babamla aynı senin yaşlarında iken evlenmişler ve aralarında 17 yaş var , sonuç kötü geçen çocukluk ve boşanma, anneni dinle vazgeç derim.
ama topluma anlatamıyorsun ki bunlarıcocukla evlenip ailesini dinleyen biriyle evlenicegine kendi kararlarını veren olgun biriyle evlenmek bence daha mutlu olursun hiç evlenmimış daha ne isid e duzginmus önemli olan sevgi anlayış
yeni öğrendi 4 senenin üstüne yeni söyledim ve çok üzüldü onun üzülmesine dayanamıyrumBakın konunuz ne olursa olsun ister yaş farkı ister başka bişey önemli olan annenizin rıza göstermesi . Annenize yeni mi söylediniz durumu yoksa 4 yıldır biliyor muydu . Eğer yeni söylediyseniz bırakın biraz zaman verin baktınız hala aynı fikirde o zaman yine evlenmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?