annem nedeniyle tartıştık?

bir kez nişan atmış sonra da sevememiş kimseyi

mutlu değil misiniz peki yasadığınız ilişkide? bende şu anda çok mutluyum hayatımda hiç olmadığım kadar burada mutluyum ama ileride ne olur bilemiyorum

mutlu değil misiniz peki yasadığınız ilişkide? bende şu anda çok mutluyum hayatımda hiç olmadığım kadar burada mutluyum ama ileride ne olur bilemiyorum

Dediğim gibi kuşak farkı dedikleri şeyi hiç yaşamadım . Nişanlımın benden daha aktif bir hayatı var . Çok sıkıntılar çektim şimdiye kadar belki bu yüzden şimdi çok mutluyum. Tek mutsuzluğum onun benden evvel bu dünyadan göçüp gideceği ihtimali bile beni günlerce uykusuz bırakıyor.

tekrar söylüyorum benim ikinci evliliğim olduğu için evlilikteki asıl önemli olan şeylerin ne olduğunu iyi öğrendim.
Siz bu konuda tecrübesiz olduğunuz için uyuşmayabilirsiniz yaş farkı nedeni ile. Ve her kim olursa olsun annenizin değil hakkını helal etmemesi üzülmesine bile değmez inanın.

4 sene çok da bişey değil ve madem karşınızdaki insan olgun oturup bu işin olmayacağınız her ikiniz de kabul edebilirsiniz.

bunları anneniz istemiyor diye yazıyorum , eğer bu sorun olmasa idi yaş farkı kesinlikle önemli değil derdim.

Bir anne hakkımı helal etmiyorum dediyse bu iş zaten bitmeli.
Hayatımda hiç annemin yanıldığını görmedim. İleride kafanı duvarlara vurmak mı istiyosun ?
Hiç mi okumadın burda açılan konuları.
At kendini ateşlere o zaman ne desin bu insanlar.

anneni dinle derim aynı durumda olan ark.ım var evlendi ama maalesef şimdi anlaşamıyorum diyor ,sizinki yapamıyorum değil alışkanlık

Benim eşimle arada 13 yas fark var kiymet biliyor seni anlıyor insanlar yaşıtinla evlenince ne oluryor hep sorun çok mu mutlu oluyorlar önemli olan yaş değil anlasabilmek annenizle konuşun anlatın ona hisswttiklerinizi inşallah hakkınızda hayırlısı olur

annem sadece yas farkında dolayı olmaz dıyor erkek arkadasımda ben senı sevıyorum ayrılmam için tek sebep senın ıstemıyorum yapamıyorum demen olur dıyor

aynen öyle yas farkı olunca erkek eşini daha fazla koruyor kolluyor ve cevremde aynı yasta olupta anlaşamayan çok insan var

Annenizin sozunu dinleyin. Sonradan pisman olacaginiz seyler yapmayin. Uygun gorse annenizde tamam derdi zaten.

cocukla evlenip ailesini dinleyen biriyle evlenicegine kendi kararlarını veren olgun biriyle evlenmek bence daha mutlu olursun hiç evlenmimış daha ne isid e duzginmus önemli olan sevgi anlayış

annem sadece yas farkında dolayı olmaz dıyor erkek arkadasımda ben senı sevıyorum ayrılmam için tek sebep senın ıstemıyorum yapamıyorum demen olur dıyor

Bakın konunuz ne olursa olsun ister yaş farkı ister başka bişey önemli olan annenizin rıza göstermesi . Annenize yeni mi söylediniz durumu yoksa 4 yıldır biliyor muydu . Eğer yeni söylediyseniz bırakın biraz zaman verin baktınız hala aynı fikirde o zaman yine evlenmeyin.

katılıyorum. bende de benzer bir durum var tabi ben de sadece beğeniyorum ama bakıyorum da, bu işin hiçbir yönden oluru yok. hem yaşından hem de mesleki durumlarından, çevresinden falan dolayı çok farklıyız. ben de senin gibi düşünüyorum yani benim yaşımda birini ne yapsın? ben kendimi onun yanında yetersiz hissediyorum çünkü o bir konuşmaya başlıyor, her şeyi biliyor, her yerden tanıdığı var, çok görmüş geçirmiş, çok çok fazla tecrübeli ve ben dünyanın en saf ve en acemi insanı gibi hissediyorum onun yanında kendimi. yok yok yani yapamayız hiçbir şekilde. işi gücü bırakıp beni mi eğitecek? cahil mahil biri de değil bu, eğitimli ve fazlasıyla kültürlü. evet benim de yaşımdan daha olgun bir kafada olduğumu söyler ama o başka bu başka. ben de 24 yaşındayım ve hayatta kendimden küçük birine bakmam, onlar neden baksın? anca arada sırada takılmak, vakit geçirmek için çıtır hatun gözüyle bakması lazım ki o kafada da değil.

Begenmekten zarar gelmez,daima serbest evlilik cok farkli bir olay

Son düzenleme:
yeni öğrendi 4 senenin üstüne yeni söyledim ve çok üzüldü onun üzülmesine dayanamıyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…